Pressemeddelelser 2013

18.12.2013

Skudmontage øger effektiviteten

For Hustømrerne A/S, der er i gang med at montere skillevægge i gips i det nye store Syddansk Universitet byggeri i Kolding, er skudmontage opskriften på en effektiv arbejdsdag. Arbejdet med gassømpistol sparer ikke blot tid, men giver også medarbejderne større bevægelsesfrihed og lettere arbejdsgange. (Læs mere)

25.11.2013

Additiver skaber værdi for Tegllund

For biler med dieselmotorer er tilsodning et stigende problem. Additiver kan både forebygge og afhjælpe de sodrelaterede problemer, der med tiden kan resultere i kostbare reparationer. Hos Tegllund i Vejle anvender værkfører Michael Hansen og mekanikerne Würths Additivprogram til kundernes biler ved hvert eftersyn, for Michael Hansen er ikke i tvivl om effekten. (Læs mere)

18.11.2013

Würth flytter i nye, attraktive butiksfacililteter i Aalborg

Den 4. december 2013 flytter Würths butik for erhvervskunder fra auto-, el-, vvs-, metal- og træ/bygbranchen samt det offentlige fra Ny Kærvej til Blytækkervej 24 i Aalborg. Flytningen af Würth Aalborg sker som et led i Würths strategi om at forny og videreudvikle sin butikskæde, som foreløbig består af 22 butikker i Danmark. (Læs mere)

14.10.2013

Würth får dansk forhandling af Creotecc

Med eneforhandlingen af Creotecc i Danmark sætter Würth nye standarder for befæstelse og montering af solceller til både erhverv og private og har netop leveret montagesystemet til et af landets største solcelleanlæg. Creotecc-systemet er 30-40 % hurtigere at montere sammenlignet med øvrige montagesystemer og kombineret med specialviden om solcellemontage og beregningssoftware, kan Würth tilbyde endnu et enestående produkt til montagevirksomheder. (Læs mere)

16.09.2013

Totalindretning uden kvaler

Af Jens Jessen, MotorMagasinet

Ved nyindretning er løbende dialog meget vigtig. Det sikrer de mest lønsomme arbejdsgange og sparer bakspejlsærgrelserne. (Læs mere)

28.08.2013

Lille kamera med stort potentiale

Et hul på 3,9 mm er alt, hvad Würths additivspecialister behøver for at kunne spare autoværksteder for betragtelige ressourcer, når det handler om fejlfinding i motorer. Det lille specialkamera, Olympus 3,9 mm videoskop, er markedets mest avancerede udstyr til fejlfinding, fordi det kan bruges i situationer, hvor det ellers ville kræve, at motoren skulle skilles ad. Würth tilbyder som den eneste på markedet denne service til sine kunder, og billederne fungerer både som dokumentation med før og efter-billeder og som håndgribelig argumentation over for autoværkstedernes kunder og fx forsikringsselskaber. (Læs mere)

12.08.2013

Würth Online World får historisk kunde i Storbritannien

WOW!, der er et Würth datterselskab, styrker sin position som førende diagnoseekspert til autobranchen med et historisk stort samarbejde med RAC i Storbritannien. RAC tilbyder med 1.700 køretøjer vejhjælp til 7,7 millioner medlemmer i Storbritannien, og hele RACs vognpark er blevet udstyret med skræddersyede WOW! løsninger til diagnose og teknisk assistance til de britiske bilister. Herhjemme er Würth i stand til at tilbyde tilsvarende løsninger. (Læs mere)

08.08.2013

ECO-line: Ny, miljøvenlig og effektiv produktserie fra Würth

Würth Danmark lancerer med produktserien ECO-line en række miljørigtige bilpleje- og rengøringsprodukter på det danske marked, som er lige så effektive som konventionelle produkter og drøje i brug. Med den ny serie fastslår Würth Danmark endnu en gang sin position som innovativ virksomhed. (Læs mere)

29.07.2013

Innovative nyheder fra Würth Danmark

Nu sætter Würth nye innovative standarder for komfort og beskyttelse inden for montagehandsker til håndværkere med de to nye modeller ProFlex og LightFlex. Med et nyt design imødekommer Würth et udækket behov på markedet, idet ProFlex handsken som den eneste handske yder beskyttelse af knoer og håndryg, mens LightFlex handsken imponerer ved at være ca. 50 % tyndere end tidligere og dermed give ekstra høj fingerføling. (Læs mere)

21.05.2013

Aldrig mangel på hjælpematerialer

Det var under et besøg hos en samarbejdspartner, at Søren Rasmussen første gang stiftede bekendtskab med ORSY Lagerindretning fra Würth. Kort tid efter fik TARUPVVS.DK selv ORSY løsningen implementeret i virksomheden, og i dag har Søren og hans medarbejdere glæde af både ORden og SYstem på lageret. (Læs mere)

02.05.2013

Kvalitet fra gulv til loft

Hos Dinitrol Horsens er hverdagen gennemsyret af kvalitet, fra udførslen af opgaver til indretning af lokaler. For indehaver Lars Skovgaard, der siden 1. oktober 2012 har drevet Dinitrol Horsens i nyindrettede lokaler på Lunavej i Horsens, var udgangspunktet, at undervognsbehandlingscentret skulle indrettes bedst muligt og i bedst tænkelige kvalitet. Resultatet er blevet et topmoderne undervognsbehandlingscenter, hvor løsningerne er etableret i samarbejde med Würth. (Læs mere)

02.05.2013

Nyhed i Danmark: AMO-Y Karmskrue

På baggrund af et stigende behov på markedet har Würth udviklet en karmskrue, der er så effektiv, at den anbefales af det kendte tyske byggebrand Ytong. Resultatet er en hurtigere arbejdsgang og dermed øget produktivitet. (Læs mere)

29.04.2013

Nyhed: Sikkerhedssko med smart quicklukningssystem

Kom på sikker grund med Würths nye sikkerhedssko Flexitec Techno, der med en patenteret Flexitec sål, nyt quicklukningssystem og et sporty design giver øget komfort og optimal støtte hele dagen. (Læs mere)

17.04.2013

Den rigtige indretning sikrer en optimal arbejdsproces

Selv små detaljer kan have stor betydning for en optimal arbejdsproces. Hvor langt skal du transportere dækkene, og har du altid de ting, du anvender mest, tættest på? En optimal indretning øger produktiviteten og kvaliteten i arbejdet, siger erfaringen fra en række autoværksteder, som Würth har været med til at indrette. (Læs mere)

05.04.2013

Bredt og kompetent program med specialværktøj til cargo-branchen

I samarbejde med den tyske Würth cargo-afdeling tilbyder Würth Danmark nu et bredt og kompetent produktprogram af specialværktøj til last-, bus- og trailersektoren, som kan være svært at skaffe herhjemme. (Læs mere)

04.04.2013

Nyt bilplejecenter i Horsens

Den 1. april 2013 åbnede Horsens Bilplejecenter et helt nyt klargøringscenter, der skal servicere både private og bilforhandlere med professionel bilpleje og klargøring af biler. Indehaver Lars Skovgaard, der i mange år har drevet Dinitrol Horsens med speciale i undervognsbehandling, overtog 1. oktober 2012 nye lokaler på Lunavej i Horsens. Lokalerne var ideelle til indretning af et bilplejecenter, og i dag huser adressen på Lunavej både Dinitrol Horsens og Horsens Bilplejecenter. (Læs mere)

01.04.2013

Würth Danmark støtter nyt netværk

Würth Danmark har valgt at støtte cykelholdet Concordia Forsikring Riwal, blandt andet på grund af holdets tanker om at skabe et netværk for erhvervslivet i nærområdet og hele Danmark. (Læs mere)

25.03.2013

Danmarksnyhed: Innovativ og kompakt, manuel fugepistol

I starten af april sender Würth endnu en innovativ nyhed på markedet. Denne gang er det en kompakt, manuel fugepistol med en patenteret fremførerfunktion, der er integreret i håndtaget. Würths nyhed er dermed op til 70 % kortere end almindelige, manuelle fugepistoler på markedet, og det betyder en nemmere arbejdsproces. (Læs mere)

06.03.2013

ORSYmobil - en naturlig forlængelse af værkstedet

For TIP Trailer Service, der servicerer lastvognstrailere, er der behov for et bredt udvalg af værktøj, når de arbejder på vejene og skal reparere alt fra hydraulik til ABS bremsesystemer. Løsningen er servicebiler indrettet med ORSYmobil. (Læs mere)

15.02.2013

Danmarkspremiere på innovativ bitsholder

Ved årsskiftet sendte Würth Danmark en Danmarkspremiere på markedet, der effektivt sætter en stopper for besværlige skift af bits i skruemaskinen. (Læs mere)

04.02.2013

Styr på C-delene betyder bedre bundlinje

For autobranchen kan håndteringen af C-dele ofte være en tidsrøver, der lægger beslag på ressourcer, som med fordel kunne bruges mere effektivt. På samme måde kan viderefakturering af de små dele til værkstedets kunder udgøre en udfordring. (Læs mere)