Pressemeddelelser 2014

15.10.2014

Würth gruppen styrker sin position på det danske marked

Würth gruppen styrker sin position på det danske marked gennem et øget samarbejde mellem de 2 selskaber Würth Danmark A/S og Würth Industri Danmark A/S, det tidligere Arvid Nilsson Industri. I spidsen for samarbejdet står selskabernes 2 nyudnævnte adm. direktører, Donny Moerkerk og Anders Gram Simonsen. (Læs mere)

22.09.2014

Würth Danmark er på sikker kurs mod fremtiden

De seneste år har budt på mange spændende forandringer hos Würth Danmark, og adm. direktør Sven Kristensen vurderer, at virksomheden nu står i en langt stærkere position, end da han tiltrådte stillingen som øverst ansvarlig. (Læs mere)

18.09.2014

Totalløsning til TPMS dæktrykovervågning

Når lovgivningen om det automatiske dæktrykovervågningssystem TPMS træder i kraft for alle nye biler fra den 1. november 2014, vil det stille krav til værkstederne om TPMS diagnoseudstyr og værktøj. Würth Danmark tilbyder med TPMS IQ 50 og Snooper+ en komplet kvalitetsløsning med tilhørende dansk e-learningsprogram, der sikrer hurtige arbejdsgange og høj sikkerhed i arbejdet. (Læs mere)

17.09.2014

Würth Danmark lancerer en ny produktlinje med akku-maskiner

Med eneforhandlingen af akku-maskiner af det kendte amerikanske mærke, ACDelco, lancerer Würth en ny, stærk produktlinje til det danske marked, der kombinerer kvalitet med konkurrencedygtige priser. Sortimentet består af et bredt udvalg af maskiner, der dækker de fleste behov i autobranchen, træ-byg markedet, installation og metalindustrien. (Læs mere)

05.09.2014

Mod til at investere betaler sig

For bilbranchen har det i en årrække handlet om at skabe en bedre bundlinje ved at optimere omkostningerne. Der er meget, der tyder på, at man med fordel kan se på nye muligheder for at øge omsætningen. Branchen er nået til et punkt, hvor der er behov for at skifte fokus og investere, så bilhusene og autoværkstederne opnår en bedre udnyttelse af det potentiale, der er i markedet, mener John Struve, etableringschef hos Würth Danmark. (Læs mere)

01.07.2014

God start for Würth-gruppen i forretningsåret 2014 giver anledning til optimisme

Vækst i driftsresultatet, forøgelse af egenkapitalen og fokus på vækst gennem udvikling af salgskanaler. (Læs mere)

28.05.2014

Nyt Würth Bilplejecenter i det nordjyske

Jesper Backhausen, der driver en af de største og mest moderne autolakeringer i Nordjylland med afdelinger i Hjørring og Frederikshavn, har netop slået dørene op til et nyt Würth Bilplejecenter i Frederikshavn. Åbningen har været et naturligt skridt i videreudviklingen af hans forretning, Backhausen A/S, og han var ikke i tvivl om, at det var Würths Bilplejecenter koncept, der skulle bære udvidelsen. (Læs mere)

22.05.2014

100 Würth volunteers help at Special Olympics 2014 in Düsseldorf

4,800 athletes will enter the contest at the Special Olympics National Summer Games in Düsseldorf from 19 to 23 May 2014. 100 Würth volunteers will support the track and field athletes at Rather Waldstadion stadium. Whether as squad leader, track helper, writer, measurer or helper in the presentation ceremonies - the colleagues will be needed in many places. (Læs mere)

21.05.2014

To stærke brands trækker i arbejdstøjet

Der er lagt op til et stærkt samarbejde, når Würth Danmark A/S fremover som den eneste leverandør på det danske marked kan tilbyde sine kunder arbejdstøj fra det kendte og traditionsrige brand Lee Cooper, der i mange år har spillet en fremtrædende rolle i modeverdenen med sit retro-inspirerede design.(Læs mere)

05.04.2014

Ny bore- og skæreskum til lodrette flader

Ved boring på lodrette stålflader, hvor der anvendes traditionel boreolie, opstår der ofte den udfordring, at olien løber af emnet. Det øger forbruget og skaber en mindre effektiv arbejdsgang. Derfor introducerer Würth Danmark A/S nu en ny CUT+COOL bore- og skæreskum til alle typer af metalbearbejdning, der giver effektive arbejdsgange med optimal smøring på især lodrette flader. (Læs mere)

27.03.2014

Euromaster afholder additivarrangement

Langt de fleste vil gerne både køre længere på literen og have en bedre acceleration, og den kombination er der nu mulighed for at blive klogere på, når Euromaster og Würth Danmark A/S inviterer til kundearrangement om fordelene ved at bruge additiver til bilen. (Læs mere)

24.03.2014

En helt ny generation af montagehandsker ser dagens lys

Gode montagehandsker er en uundværlig del af godt håndværk. Nu introducerer Würth Danmark A/S en ny generation i form af en 5 centimer kortere udgave af den populære TigerFlex handske. Handsken med tilnavnet Ergo stopper i modsætning til traditionelle montagehandsker ved håndleddet, og er samtidig strikket, så den yder større komfort og frihed. (Læs mere)

17.03.2014

Baun Byg fik værksted på hjul

Mogens Baun Møller, der bor i Humlebæk, har de seneste 10 år drevet Baun Byg, et lille tømrer- og snedkerfirma med opgaver på store dele af Sjælland. Bilen var derfor fyldt med byggematerialer, forbrugsvarer og værktøj, som han fragtede frem og tilbage hver dag mellem sit hjem og de steder, han løste opgaver. Mogens Baun Møller ønskede en nemmere løsning, og det havde Würth svaret på. (Læs mere)

10.03.2014

Vejledning om arbejdstøj bidrager til øget produktivitet

For de fleste håndværkere er arbejdstøjet ikke bare noget, de tager på hver morgen. Det opfylder nogle helt centrale behov og er afgørende for både komfort og sikkerhed. Hos Würth Danmark vejleder sikkerhedsspecialister om valg af arbejdstøj ude ved kunderne og sikrer efterfølgende let tilgængelighed. Det skaber et godt arbejdsflow og forbedrer dermed produktiviteten. (Læs mere)

04.03.2014

Würth opruster på bilplejeområdet

I 2009 åbnede de to første Würth Bilplejecentre herhjemme, og Würth Danmark har siden opbygget erfaring og specialistviden inden for området. Erfaringerne viser, at Würths koncept tilfører værdi til kunderne, og derfor ønsker virksomheden nu at øge antallet af Würth Bilplejecentre. (Læs mere)

24.02.2014

Ny skrue og bit til lovpligtig tyverisikret nummerplademontering

Lovkravet om tyverisikret nummerplademontering, der trådte i kraft i 2013, har skabt stigende efterspørgsel på sikre monteringsløsninger. Würth lancerer nu en enestående nyhed: Pias nummerpladeskrue med sikkerhedskærv og tilhørende bit. Den nye skrue gør det nemt at tilbyde kunderne en enkel og sikker løsning, der imødekommer lovkravet. (Læs mere)

20.02.2014

Lynhurtig montage af spots

På montageopgaver, hvor der indgår mange spots i loftet, er monteringstiden ofte en udfordring, fordi det er svært at holde en høj effektivitet. Dertil kommer en uhensigtsmæssig arbejdsstilling, der besværliggør arbejdsflowet. Medindehaver af Kappendrup ApS, Lars Møllerhøj, var derfor begejstret, da han blev præsenteret for Würth Quick Install downlights. (Læs mere)

07.02.2014

Skudmontage skaber besparelse på 33 %

Da Ole Christensen, der er medejer af Dalmose El-Service A/S, gav sig til at regne efter på besparelsen ved at anvende skudmontage frem for traditionel montage, var der ingen tvivl. Den netop vundne licitationsopgave med genopbygning af en nedbrændt stearinlysfabrik skulle udføres med skudmontage. (Læs mere)

17.01.2014

Würth vinder ny SKI aftale

Würth Danmark har de seneste 4 år fungeret som leverandør til SKI og kan nu glæde sig over at have vundet udbuddet på en ny SKI aftale, der træder i kraft i februar 2014. Derfor kan Würth de kommende fire år kalde sig leverandør til delaftale 5 under SKIs frivillige rammeaftale 12.01 om Værktøj, befæstelse og forbrugsmidler. Det betyder, at Würth er eneleverandør til de SKI kunder, der vælger at indgå i den frivillige rammeaftale – en aftale, der skaber væsentlige besparelser for SKI kunderne. (Læs mere)

17.01.2014

Uddannelse er vejen til bedre konkurrenceevne

Danske håndværkere konkurrerer i stadig stigende grad med udenlandske virksomheder. Da lønniveauet blandt mange af de udenlandske håndværksvirksomheder er betragteligt lavere end i Danmark, er de danske håndværkere nødt til at sikre deres konkurrenceevne gennem højere effektivitet og kvalitet i opgaveløsningerne, så de fortsat kan være den mest attraktive samarbejdspartner, når der måles på de samlede omkostninger til den konkrete opgaveløsning og den efterfølgende vedligeholdelse. Det mener Würth Danmarks produkt- og marketingchef Michael Gadegaard, som samtidig fremhæver, at en virksomhed som Würth naturligvis har et medansvar i den sammenhæng. (Læs mere)

10.01.2014

10 gange så mange sporinger på 6 måneder

Der er mange meninger om, hvordan man opnår en sund forretning i autobranchen, men meget få konkrete bud på, hvad der skal til. Der er et gammelt ordsprog, der siger, at man skal bruge penge for at tjene penge. Det er direktør hos Nordjysk Diesel-Elektro A/S i Aalborg, Torben Hansen enig i. Han har investeret i nyt udstyr, og det har resulteret i 10 gange så mange solgte sporinger på 6 mdr. (Læs mere)

10.01.2014

Tilliden er afgørende

For Jens Palmelund, der siden 2000 har ejet og drevet Hedensted VVS, spiller ORSY en stor rolle i hverdagen. Det, der startede som et ønske om en totalleverandør til befæstigelse, blev til en komplet ORSY løsning, hvor Würth sælgeren varetager håndtering, opfølgning og vedligeholdelse og dermed sikrer ORden og SYstem i forbrugsartiklerne. På den måde har de 16 medarbejdere altid har det, de skal bruge lige ved hånden. (Læs mere)

10.01.2014

Smart og effektiv løsning

Odense Auto El ApS havde tidligere et kemirum med de produkter, de anvendte. Her havde sikkerhedsansvarlig hos Odense Auto El ApS, Lisbeth Holst, selv forsøgt at skabe system og overblik vha. billeder, men det var ikke helt lykkedes. Hun ønskede overskuelighed og samtidig en grundig oprydning i antallet af kemiprodukter. Med Safety at Work løsningen, der ud over Kemihåndtering også består af områderne Forebyggelse af ulykker, Arbejdstøj og velfærd samt Miljøforbedringer, er der kommet styr på sikkerheden på en smart og effektiv måde. (Læs mere)

10.01.2014

Sikkerheden sat i system

Munck Forsyningsledninger a/s er i 2013 blevet ISO 14001 certificeret inden for miljø og OHSAS 18001 certificeret inden for arbejdsmiljø; en proces, hvor området Kemihåndtering under Würths sikkerhedskoncept Safety at Work har spillet en vigtig rolle i arbejdet med at sætte sikkerheden i system. (Læs mere)

10.01.2014

Godt, nemt og overskueligt

Da Ford forhandler Lemvig Auto for fire år siden fik nyt værksted, kom ORSY løsningen for alvor til sin ret. De nye omgivelser betød, at ORSY reolerne bragte orden og system på lageret i kraft af Würth sælgerens opfølgning og bestilling. Den effektive løsning sparer mekanikerne værdifuld tid i hverdagen og er medvirkende til øget produktivitet. (Læs mere)

10.01.2014

Den gode relation betyder alt

For Hans Henrik Tobiassen, der driver HHT Byg A/S, er det altafgørende, at han har en god relation til sin leverandør. Og det har han til Würth sælgeren, der i kraft af et langt samarbejde med HHT Byg A/S, efterhånden kender behovene i virksomheden. (Læs mere)

06.01.2014

Sikkerhed for medarbejdernes skyld

For Kappendrup APS, der udfører alle typer opgaver inden for el og VVS, handler det ikke kun om at overholde lovpligtige sikkerhedsbestemmelser. Det handler i høj grad også om at sikre sine medarbejdere ved at holde øget fokus på sikkerheden. Derfor har Kappendrup APS for få måneder siden taget to af Safety at Works fire områder i brug, nemlig Kemihåndtering og Forebyggelse af ulykker. Det betyder, at medarbejderne altid har de rigtige værnemidler og sikkerhedsdatablade ved hånden i løbet af arbejdsdagen. (Læs mere)