Pressemeddelelser 2012

07.11.2012

Bremseprøvestande til vigtig undervognsdiagnose

Bremseprøvestande er en vigtig brik i undervognsdiagnosen, fordi det rette diagnoseudstyr er udgangspunktet for øget effektivitet, tilfredse kunder og øget indtjening. (Læs mere)

01.10.2012

Danmarks største Bosch-værksted

Den 1. september slog 24-årige Shahram Hatam dørene op til Danmarks største Bosch Car Service-værksted. Ambitionerne rækker dog endnu længere. Den unge iværksætter arbejder målrettet på at få papir på, at de også er Danmarks bedste Bosch-værksted. Et kig rundt på det næsten 1.500 m2 store, flotte værksted afslører, at der både er holdning og handling bag ordene. Værkstedet, som er indrettet i tæt samarbejde med Würth Danmarks værkstedsspecialister, indeholder kun markedets bedste og mest effektive værkstedsudstyr, bl.a. en komplet dæklinje samt sporingsudstyr fra Hunter. (Læs mere)

01.10.2012

Ny partikelfilterrens ? høj virkningsgrad i én nem arbejdsgang

Würths nyeste skud på stammen i deres additiv-program er partikelfilterrens til dieselbiler. Med dette produkt er det muligt at rense et partikelfilter i én arbejdsgang uden at komme i kontakt med produktet eller spild fra filteret – en effektiv og prisstærk løsning for både værksteder og slutkunder. ATbiler i Vejle har testet produktet, der har gjort deres hverdag nemmere og ikke mindst mere arbejdsmiljøvenlig. (Læs mere)

24.09.2012

Bænkboremaskine med easy-acces til hastighedskontrol

Med flere nye og praktiske features, såsom nem adgang til hastighedskontrol og valgfri placering af håndtag, letter Würths nye bænkboremaskine arbejdsprocessen væsentligt. (Læs mere)

24.09.2012

Faldsikring med indbygget high visibility

Würth kombinerer tommodellen inden for faldsikringsveste med høj synlighed og lancerer nu et uundværligt personligt værnemiddel. (Læs mere)

24.09.2012

Kap-/geringssav med nye detaljer

Smigudlægning til begge sider, justerbar hastighed og ergonomisk korrekt placeret håndtag gør sammen med præcision og sikkerhed denne nyhed fra Würth til et alsidigt og uundværligt værktøj. (Læs mere)

24.09.2012

Kompromisløs kvalitet med stort udsynsfelt

High end svejsehjelm sikrer multi colour farvegengivelse og stor detaljegrad. Det store udsynsfelt betyder sammen med de tekniske specifikationer høj kvalitet til mange forskellige svejseprocesser. (Læs mere)

24.09.2012

LED arbejdsbelysning til alle arbejdssituationer

Würth lancerer noget af markedets bedste arbejdslys med 3 nyheder inden for LED teknologien. Et godt, kraftig arbejdslys kombineret med et robust, multifunktionelt design og lang batterilevetid letter arbejdet i mange forskellige situationer. (Læs mere)

24.09.2012

Monter fodlister uden efterbehandling med ny WG listefix

Med flot finish og ingen behov for efterbehandling er WG listefix både et tidsbesparende og effektivt alternativ. (Læs mere)

24.09.2012

Ny delfinkniv øger sikkerheden

Automatisk fremføring af knivbladet og en ergonomisk korrekt udførelse gør Würths nye delfinkniv til den perfekte arbejdspartner. (Læs mere)

24.09.2012

Nye sikkerhedsbriller bliver siddende i alle arbejdssituationer

Würth sætter nye standarder for sikkerhedsbriller med et moderne og innovativt design, der gør brillerne ekstra anvendelige, når der arbejdes i højden. (Læs mere)

04.09.2012

Små, innovative detaljer med stor betydning

Würth introducerer et nyt flexringgaffelnøglesæt med HeadStop og magnetisk ring – to innovative detaljer der er med til at effektivisere arbejdet på værkstedet. (Læs mere)

13.08.2012

Sikkerhed er sund fornuft og sund forretning

Würth har gennem de seneste år udvidet sine tilbud inden for sikkerhedsområdet, og udover værnemidler tilbyder virksomheden også vejledning, praktisk hjælp og koncepter til at sætte sikkerheden i system inden for 4 områder; forebyggelse af ulykker, arbejdstøj & velfærd, kemihåndtering samt miljøforbedringer. Nu udvides programmet yderligere med en række nye produkter, som bidrager til at forebygge arbejdsskader. Alle ydelserne er samlet under overskriften Safety at Work, som sikkerhedsspecialist Jette Bendixen står i spidsen for. (Læs mere)

06.08.2012

Metalyt: Galvanisering på spraydåse

Når der sker en skade på bilens karrosseri eller andre galvaniserede metal- eller ståloverflader, er det en dyr, tidskrævende og besværlig opgave at genskabe galvaniseringen og dermed en optimal beskyttelse mod rust og anden korrosion. Med Würths korrosionsspray, Metalyt, er dette problem historie. (Læs mere)

30.07.2012

Nye, kraftige LED-arbejdslamper effektiviserer arbejdet

Arbejdslamper har ofte et ubehageligt, skarpt lys og kaster skygger, der forstyrrer arbejdet. Jo kraftigere en lampe, der er brug for, jo mere generer lyset øjnene. Nissan i Haderslev har testet en nyudviklet motorrumslampe, der løser problemet. (Læs mere)

15.06.2012

Topmoderne værksted giver tilfredse kunder

Dahl Pedersen i Viborg ønskede et nyt bilhus med topmoderne faciliteter, der kunne leve op til kundernes krav både nu og i fremtiden, og de var derfor på udkig efter en leverandør, der kunne påtage sig totalentreprisen på værkstedsindretning og fungere som samarbejdspartner fra første spadestik til sidste skrue var monteret. (Læs mere)

12.06.2012

Håndværker DM i bordfodbold - finalen

Lørdag den 9. juni blev den store finale i Håndværker DM i bordfodbold afholdt hos Würth i Kolding, og de glade, stolte vindere kunne drage hjem med hovedpræmien, der var en heldagstur for 2 personer til EM-kampen mellem Danmark og Tyskland. (Læs mere)

18.05.2012

Würth giver gode reparationsråd

Mere end 20 mekanikere fra de frie værksteder var mødt op for at deltage i Würths aftenseminar om reparation af stenslag og kofangere samt lygtepolering. Arrangementet blev afholdt på autoværkstedet, Amager Møller ApS, og aftenen bød bl.a. på produktdemonstrationer og gode råd fra Würths specialister på området. (Læs mere)

11.05.2012

Würth introducerer innovativt undertag

Würths nye DUKO-klassificerede undertag med selvklæbende tape i overlægget giver bedre isoleringsevne og eliminerer risikoen for fygesne i konstruktionen. (Læs mere)

20.03.2012

Würth Danmark A/S støtter Special Olympics Danmark

Special Olympics Danmark har netop indgået en aftale med Würth Danmark A/S om støtte til to arrangementer i 2012. (Læs mere)

09.03.2012

Håndværker DM i bordfodbold

I ugen op til EM i fodbold sørger Würth for, at alle håndværkere kommer i topform til årets fodboldbegivenhed ved at afholde Håndværker DM i bordfodbold. Er du og en af dine håndværkerkollegaer allerede kampklar? Så er det nu, I skal ind i kampen – måske er det jeres hold, der vinder EM-billetter til kampen mellem Danmark og Tyskland eller en af de andre fede præmier. (Læs mere)

08.03.2012

Würth åbner butik for professionelle håndværkere i Slagelse

Den 21. marts åbner Würth Danmark A/S en ny butik i Slagelse for erhvervskunder fra auto-, el-, vvs-, metal- og træ/bygbranchen samt det offentlige. Butikken får adresse på Middelfartvej 4 A, 4200 Slagelse og er den 20. Würth butik i Danmark. (Læs mere)

24.02.2012

Godt-Tag så på løsninger hos Würth Danmark A/S

Forleden var foreningen Godt-Tag, som er en landsdækkende sammenslutning af mere end 50 tømrermestre fra hele landet, inviteret til kundedag hos Würth for at se på praktiske og innovative løsninger til træ/bygbranchen. Besøget var arrangeret i samarbejde med Concept Sourcing, som netop har forhandlet en samhandelsaftale på plads mellem Würth og Godt-Tag. (Læs mere)

16.02.2012

Fakturaen viser omkostningen ? ikke værdien

For et år siden fik KIA-forhandleren Car Special i Ishøj et særdeles attraktivt tilbud fra en af autobranchens leverandører. Virksomheden lovede dag-dag levering, kvalitetsprodukter og god sælgerservice, og da besparelsen lå på et betragteligt antal tusinde kroner på årsbasis, syntes direktør Michael Skou ikke, han havde råd til at sige nej. (Læs mere)

14.02.2012

Würths ASSY 3.0 spånskruer bedre end standarden foreskriver

Som de allerførste i Danmark har Würth Danmark A/S fået spånskruer ETA-godkendt! Med godkendelsen af deres ASSY 3.0 spånskruer kan Würth Danmark bevise, at spånskruerne har en højere kvalitet end den, der er angivet i EN 41592, som ligger til grund for CE-mærkningen, der i Danmark er påkrævet for spånskruer i bærende konstruktioner. (Læs mere)

30.01.2012

Orden og system forbedrer arbejdsmiljø og effektivitet

For et par år siden igangsatte Odense Kommunes hjælpemiddeldepot en større forandringsproces for at sikre, at depotet også i fremtiden kan leve op til borgernes forventninger, og samtidig skabe et sundt og sikkert arbejdsmiljø for medarbejderne. Resultatet er højere effektivitet og så store forbedringer af arbejdsmiljøet, at depotet i efteråret blev nomineret til Arbejdsmiljøprisen for deres indsats. (Læs mere)

24.01.2012

Andersen & Martini: Relationer styrker konkurrenceevnen

Trods høje salgstal af privatbiler i 2011 er mange bilforhandleres indtjeningsevne under pres. Adm. direktør Peter Hansen fra det børsnoterede Andersen & Martini er ikke i tvivl om, at de aktører i bilbranchen, som kommer bedst gennem de næste 5 år, er dem, der fokuserer på at optimere den langsigtede værdiskabelse, frem for at gå efter de hurtige gevinster, der luner på den korte bane, men udhuler forretningen over tid. Selv bygger han Andersen & Martini op om langvarige og stærke relationer til kunder og samarbejdspartnere. (Læs mere)

11.01.2012

Hunter sætter igen ny standard for firehjulsudmåling

90 sekunders arbejdstid, 1 tur rundt om bilen og 0 ture hen til konsollen. Det er, hvad der skal til, for at foretage en fuldstændig firehjulsudmåling på en personbil med HawkEye Elite®. Hunters nye firehjulsudmåler placerer sig dermed som markedets hurtigste og mest avancerede. HawkEye Elite® kan anvendes til både personbiler, varevogne og tungere køretøjer og forhandles på det danske marked ligesom Huntes øvrige udstyr udelukkende gennem Würth Danmark A/S. (Læs mere)