DM i Skills 2017

Godt håndværk

#Godthåndværk2017

Traditionen tro sponserer Würth også i år Danmarks unge håndværkere, når de demonstrerer deres færdigheder ved DM i Skills, som afholdes den 26.-28. januar 2017 i Gigantium i Aalborg.

Som leverandør og samarbejdspartner for et stort antal danske håndværkere ønsker vi i Würth Danmark at bidrage aktivt til at støtte op om den udvikling, der skal til for at sikre konkurrenceevnen og kvaliteten i opgaveløsningerne. Det gør vi hver dag gennem vores produkter, løsninger og koncepter, og fællesnævneren mellem det hele er høj faglighed og godt håndværk. Det er præcist de samme værdier og kompetencer, de unge håndværkere, der deltager på DM i Skills, repræsenterer, og derfor er vi også rigtig glade for i år at kunne støtte op om DM i Skills som hovedsponsor.”

Markedsdirektør Mads Dolberg, Würth Danmark A/S

Kender du Würths skills?

Unikke egenskaber

Produkter med unikke egenskaber

Danske håndværkere skal hver dag leve op til stigende krav til effektivitet, nye opgavetyper og ændrede arbejdsteknikker. Derfor udvikler Würth hele tiden nye, innovative produkter i takt med, at der opstår behov for nye værktøjer, kemiprodukter, befæstelse mv.

Specialister med særlige skills

Specialister med særlige skills

For at hjælpe vores kunder med at øge deres konkurrenceevne kombinerer vi vores produkter med service, specialist-viden, koncepter og løsninger, der gør det muligt for dem af arbejde mere effektivt, øge kvaliteten i deres opgaveløsninger og tilbyde deres kunder nye ydelser.

Dine skills

Vis os dine skills og vind kr. 1.000,-

Hos Würth hylder vi det gode håndværk, og vi håber, du vil være med.

Kender du et eksempel på godt håndværk, så tag et billede af det og læg det på Instagram med tagget #GodtHåndværk2017.

Blandt alle, der uploader et billede i løbet af januar, trækker vi lod om 2 gavekort á 1.000 kr. til en Würth butik.

Vinderne kontaktes direkte og offentliggøres i Würth Danmarks e-nyhedsbrev.

Bemærk: Du skal have en åben Instagram profil for at kunne deltage.

Under afholdelsen af DM i Skills i Aalborg er der rig mulighed for at møde Würth Danmark. Deltager du på arrangementet, så kig forbi vores stand til en demonstration af nogle af vores innovative produkter og til en snak om, hvordan vores koncepter, løsninger og specialistkompetencer kan bidrage til, at du kan opnå større kvalitet og højere effektivitet i din hverdag.