Kun for erhvervsdrivende  
Dækmønsterkontrol
Dækmønsterkontrol

Hvorfor er dækmønsterkontrol vigtigt for din forretning?

Det er gældende for alle køretøjer, at dækmønster er vigtig for sikkerheden. Mange bilister ved ikke at de kører rundt på uhensigtsmæssige dæk og med det stigende antal væsentlig tungere el-biler, der kører på de danske veje, er dækdybdekontrol et stort indtjeningspotentiale.

Sæt din kundes sikkerhed i fokus

En bil med for lidt dækmønster – uanset om det er en el- eller en brændstof-bil- vil have en øget bremselængde, hvilket går ud over sikkerheden. Er et eller flere dæk slidt skævt, vil føreren desuden opleve at bilen trækker til den ene side eller føles ustabil. Måske har bilisten vænnet sig til de små uregelmæssigheder, men sikkerheden bliver kompromitteret, når bilens dæk er slidt.

Hvordan sætter dit autoværksted fokus på dækmønsterkontrol?

Med fokus på kontrol af dæk, kan du hjælpe dine kunder til øget sikkerhed og en bedre køreoplevelse. Et helt konkret område, som kan være med til at sikre dit autoværksteds fremtidige indtjening, er den automatiske dækdybdekontrol fra Hunter.

Hunter, Quick Tread Edge™ - til beregning af dækmønster med indikation af dækkets slitage - måler automatisk mønsterdybde for hvert dæk fra den en side til den anden på få sekunder. Dækmønstermåleren renser dækket med luft, så målingen bliver nøjagtig. Den nøjagtige mønsterdybde beregnes for hvert dækmønster og alle resultater sendes til den cloud baserede database, HunterNet. Et simpelt værktøj som ved hjælp af billeder, illustrationer og dybdegående data giver dig og din kunde et godt overblik over tilstanden af bilens dæk.

Estimat på forlænget bremselængde sælger dæk

Hunters automatisk dækmønsterkontrol giver et estimat på hvad bilens aktuelle dækslid betyder for bremselængden. Hos Andersen biler i Rødovre er det et afgørende salgsargument i dialogen med kunden.

Automatisk dækmønsterkontrol på få sekunder

  • Bilen køres over dækmønsterkontrollen, hvor der automatisk tages nummerpladebillede, som registrerer og identificerer køretøjet.
  • Lasere måler den nøjagtige mønsterdybe for hvert dækmønster og giver samtidig indikation af dækkenes slidtage.
  • Alle data genereres til en visuel rapport med grafiske illustration, som kan bruges i dialogen med kunden.

Kombiner Quick Tread Edge™ med Hunters automatisk sporingskontrol

Hermed kontrolleres hele undervognen på samme tid - alt foregår automatisk og tager blot få sekunder. Med de grafiske resultater fra HunterNet har det aldrig været lettere at give dine kunder et overskueligt overblik og bilens undervogn.

Hunter sporingskontrol

Autoværksteder som aktivt bruger dækmønsterkontrol i deres forretning

Agilease, Viborg

Agilease, Viborg

Værkstedet har valgt at investere i Quick Check Drive, som laver automatisk sporingskontrol og dækmønsterscanning. “Ved operationel leasing er det meget fordelagtigt, at man kan scanne bilen inden aflevering til kunden, og så igen, når den kommer retur efter måske 2-3 år. Så har vi al billeddokumentation og et overblik over bilens stand både før og efter udlevering,” siger Esben Klausen, administrerende direktør hos Agilease.

Super Dæk Service

Super Dæk Service

Vi indførte Quick Check systemet som en gratis service til alle kunder. Når kundens bil køres ind på værkstedet, scannes den automatisk inden for porten. Når vi møder kunden igen kort tid efter i receptionen, har vi en komplet rapport klar, siger Jan Aaen

Kia, Jørgen Hansen biler

Kia, Jørgen Hansen biler

”Halvdelen af de kunder, som får anbefalet en sporing eller et dækskifte, vælger at gøre noget ved det. Og vi forventer da at få andelen højere op i takt med, at vi bliver bedre til at sælge det ind til kunderne,” siger Jørgen Philipp, eftermarkedschef ved Jørgen Hansen Biler A/S.

Værkstedsudstyr specialister

Lars Bærentsen

Syd-, Sønderjylland og Fyn
Lars Bærentsen
Distriktschef
+45 20 51 70 27
lars.baerentsen@wuerth.dk

Kim Hansen

Midtjylland
Kim Hansen
Distriktschef
+45 21 99 60 57
kimhansen@wuerth.dk

Ruben Højgaard

Nordjylland
Ruben Højgaard
Distriktschef
+45 29 17 05 12
ruben.hoejgaard@wuerth.dk

John Petersen

Nordsjælland og København
John Petersen
Distriktschef
+45 21 27 94 57
john.petersen@wuerth.dk

Jannich Trane

Midt- og Sydsjælland
Jannich Søfeldt Trane
Distriktschef
+45 25 44 43 55
jannich.trane@wuerth.dk

Jan Van de Locht

Danmark (Hunter)
Jan Van de Locht
Distriktschef
+45 40 14 73 58
jan.locht@wuerth.dk