Kun for erhvervsdrivende  
 Hjul og dæk
Hvorfor er hjul og dæk vigtigt for din forretning?

Der er mange indtjeningsmuligheder forbundet med dæk og hjul. Det kan være alt fra hjulskifte hvert halvår inklusiv dækopbevaring til afbalancering og optimering af eksisterende dæk. Hvis man samtidig ser på det stigende antal el-biler på vejene, hvis dæk slides hurtigere end ved konventionelle biler, er potentialet blot endnu større.

Sæt din kundes køreoplevelse i fokus

Hvis en bils dæk ikke er optimale – uanset om det er el- eller brændstofbiler - vil det gå ud over kørekomforten. Føreren vil opleve at bilen kører ustabilt eller ryster, og risikerer at sikkerheden kompromitteres.

Hvad er dine indtjeningsmuligheder?

Dækmønsterkontrol
Dækmønsterkontrol

Det er gældende for alle køretøjer, at dækmønster er vigtig for sikkerheden. Mange bilister ved ikke at de kører rundt på uhensigtsmæssige dæk og med det stigende antal væsentlig tungere el-biler, der kører på de danske veje, er dækmønsterkontrol et stort indtjeningspotentiale.

Afbalancering
Afbalancering

Kender du det, når bilen under kørsel ryster eller kører ustabilt? Det gør dine kunder helt sikkert. Derfor bør afbalancering betragtes som en mulig ekstra indtjening.

Hjul- og dækskifte
Hjul- og dækskifte

Ofte skal dine kunders biler have skiftet hjul hvert halvår. Det er en oplagt indtjeningsmulighed for dit værksted, og hvis du ovenikøbet kan tilbyde dine kunder at opbevare deres hjul til næste sæson, øges dine indtjeningsmuligheder yderligere.

Kursus: Bliv inspireret til at gribe fremtidens muligheder

Kursus: Bliv inspireret til at gribe fremtidens muligheder

Hvilke eftermarkedsområder spås til at vækste mest? Hvad kræver fremtidens autobranche af dig og dit udstyr? Disse spørgsmål og mange flere stiller vi skarpt på, når vi inviterer teknikere, indskrivningspersonale og værkstedschefer til en spændende dag med fokus på fremtidens indtjeningsmuligheder i autobranchen

Alcar stiller skarpt på hjuloptimering og højner kvaliteten

Per Kloster, administrerende direktør hos ALCAR DANMARK A/S i Skovby, fortæller: ”Vi oplever stor efterspørgsel på komplette hjul til særligt elbiler, hvor både støj og afbalancering er vital, fordi de er så følsomme”

For at imødekomme efterspørgslen på støjsvage hjul har ALCAR investeret i en ny afbalanceringsmaskine fra Hunter Engineering, som er den eneste på markedet med vejtryksrulle, og Per Kloster er ikke i tvivl om, at investeringen har positiv indvirkning på deres forretning:

”Vi er blevet mere konkurrencedygtige på komplethjulsmarkedet efter vi har fået en Hunter afbalanceringsmaskine og det er klart et ekstra kvalitetsstempel oveni vores produktportefølje.”

Kontakt vores specialister

Lars Bærentsen

Syd-, Sønderjylland og Fyn
Lars Bærentsen
Distriktschef
+45 20 51 70 27
lars.baerentsen@wuerth.dk

Kim Hansen

Midtjylland
Kim Hansen
Distriktschef
+45 21 99 60 57
kimhansen@wuerth.dk

Ruben Højgaard

Nordjylland
Ruben Højgaard
Distriktschef
+45 29 17 05 12
ruben.hoejgaard@wuerth.dk

John Petersen

Nordsjælland og København
John Petersen
Distriktschef
+45 21 27 94 57
john.petersen@wuerth.dk

Jannich Trane

Midt- og Sydsjælland
Jannich Søfeldt Trane
Distriktschef
+45 25 44 43 55
jannich.trane@wuerth.dk

Showroom
Brugtbørs