Kun for erhvervsdrivende  
En stærk leverandør til metalindustrien

Hos Würth har vi fokus på produkter i høj kvalitet, der gør en forskel i din hverdag. Derfor har vi udvidet vores sortiment til metalindustrien og lanceret et program bestående af 7 svejsemaskiner og et bredt dækkende program i sliddele, svejseslanger og tilsatsmaterialer.

Med Würth i ryggen får du ikke kun produkter i høj kvalitet. Du får også koncepter, løsninger og produkter, der forenkler og gør dit arbejde mere rentabelt og lever op til dine krav til godt håndværk og højkvalitets produkter.

Vi har et bredt sortiment, hvor du finder produkterne til dine opgaver, såsom mekanisk materialebearbejdning, vinkelslibere og polermaskiner. God kvalitet skal opleves – vores metalspecialister står derfor også klar til at hjælpe dig med dine praktiske udfordringer, uanset om du har fokus på flot finish eller optimering af dine processer, når du eksempelvis arbejder med overfladebehandling.

PRODUKTER OG KONCEPTER

Sliddele
Sliddele

Slanger og sliddele i høj kvalitet til din svejsning. Delene er kompatible med de fleste maskiner på markedet.

Se produkterne her

Tilsatsmaterialer
Tilsatsmaterialer

Udvalgte tilsatsmaterialer af høj kvalitet, der sikrer det bedste resultat, til både TIG-, MMA- og MIG/MAG svejsning.

Se produkterne her

Metalspecialister
Metalspecialister

Vores metalspecialister kan vejlede dig om muligheder og løsninger, når du arbejder med svejsning, overfladebehandling, bor, skær og slib.

Mød specialisterne her

Overfladebehandling
Overfladebehandling

Hvis de bedste resultater skal nås, er det foruden et godt håndelag, gode værktøjer og de rigtige maskiner, også nødvendigt med produkter, der er udviklet og tilpasset til den krævende, professionelle bruger.

Se produkterne her

Sikkerhed ved svejseopgaver
Sikkerhed ved svejseopgaver

Vi har de rette værnemidler, arbejdstøj og sko til dine svejseopgaver.

Se produkterne her

Værktøj
Værktøj

Stiller du (høje) krav til dit håndværktøj? Få kvalitetsværktøj til alle dine opgaver fra tænger til maskiner, forbrugsartikler samt værktøj til store svejseopgaver.

Se produkterne her

Svejsekatalog

Se det komplette udvalg af maskiner, sliddele, tilsatsmaterialer og tilbehør til svejsning i vores katalog.

Se kataloget

Skiveguide
Skiveguide

Vi har samlet vores skiver og lavet en guide, der nemt hjælper dig til at vælge den helt rigtige skive til dine opgaver. Uanset om du arbejder i stål, rustfrit stål, aluminium eller plast, har vi skiven til dig.

Se skiverne

Top 50 produkter
Top 50 produkter

De mest populære Würth-produkter til fagfolk i metalbranchen

Se produkterne

Ta' Würth med og få adgang til specialistviden og stærk service

I det daglige arbejder du med opgaver som formforandring, overfladebehandling, sammenføjninger, affedtning og afrensning. Uanset om du arbejder i industrien eller smedeværkstedet, stiller du høje krav til dit værktøj og dine maskiner. Godt håndværk er også vigtigt for dig - både hvis du ønsker et godt slutresultat eller effektive processer.

Din branche forandrer sig hele tiden, og det gør blandt andet, at du kan få brug for kurser og faglig sparring. Endelig skal alt det udenom også fungere - den tid, du bruger på din lager- og kemihåndtering, tager tid fra dine kerneopgaver.

Hvordan forbedrer du dine arbejdsprocesser?

Hvordan sætter du (endnu mere) fokus på godt håndværk?

Hvordan frigiver du tid til dine kerneopgaver?

Populære produkter Auto

Dét kan vi hjælpe dig med

Hvis du vil opnå de bedste resultater og processer, kræver det gode værktøjer, de rigtige maskiner og produkter samt specialistviden om, hvordan du griber dine opgaver bedst muligt an. Hos Würth får du hele pakken, og du kan derfor:

  • Effektivisere dine processer
    Få faglige indspark på kurser og fra vores metalspecialist, inklusiv vejledning om de bedste maskiner, værktøjer og produkter til dine forskellige opgaver
  • Opnå et godt slutresultat
    Få de rigtige produkter og kombiner det med specialistviden efter behov. Du opnår slutresultater af høj kvalitet, som holder længere og stiller dine kunder tilfredse
  • Fokusere på dine kerneopgaver
    Brug færre ressourcer på lagerhåndtering og sikkerhed på arbejdspladsen, så du holder dit fokus på det vigtige i det daglige arbejde - dine kerneopgaver.

Har du brug for hjælp?

DOP/ certifikater
Masterservice
Masterservice
Kataloger og brochurer
Kataloger og brochurer

Inspiration og nyheder...

... lige i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, der er målrettet din branche.

Würth - altid tæt på dig

Vi er landsdækkende, med mere end 36 butikker og er det uden for åbningstiden, har Würth altid åben, så du kan bestille varer, når det passer dig. Med Würth online får du adgang til hele Würths sortiment. Vi leverer dag-til-dag og du kan også vælge Click & Collect og hente dine varer i en butik nær dig. Du kan også kontakte din Würth sælger på telefon eller mail og aftale, hvor I sammen

bedst kan understøtte din forretning. Vores salgssupport er også altid klar til at hjælpe dig på telefon 79 32 31 70.