Find din branche

Ta' Würth med i din forretning (og branche). Vi leverer altid høj kvalitet, og høj funktionalitet til din branche, og har stor fokus på målrettet service, faglig viden og konceptuelle løsninger med udgangspunkt i dig. Find din branche nedenfor og se hvad vi kan hjælpe dig med.

 

Arkitekter & ingeniører

Arkitekter & Ingeniører

Gå til branche

Fandt du ikke din branche?

Se om du kan finde en branche, der minder om din. Hvis ikke, kan du også tjekke vores online-shop med over 60.000 varer inden for bl.a. befæstelse, arbejdstøj, kemi, byggematerialer og meget mere.

Vent, der er mere endnu: 10 specialistområder

Som du måske ved, så har Würth en lang række specialister, der gennem kompetent vejledning kan hjælpe dig med at øge din produktivitet. Dette gælder uanset, om du vil have faglig sparring om produktvalg, arbejdsgange, lovkrav eller noget helt fjerde.

Se nedenfor, hvor vi kan hjælpe dig med at få tilført kompetencer og frigjort ressourcer.

Specialistviden

Würth specialistviden: Din genvej til godt håndværk

Vi har mange forskellige specialistområder tilknyttet hver enkelt branche. Få overblikket over specialistområderne her.

Koncepter & løsninger til din branche

SAW

Brancheløsninger

Sikkerhed på arbejdspladsen

Safety at Work er et sikkerhedskoncept til dig, som har brug for sikkerhed inden for forebyggelse af ulykker, kemihåndtering, arbejdstøj og miljøforbedringer.

Læs mere her

ORSY

Brancheløsninger

Lagerstyring med ORSY

ORSY er til dig, der har brug for en optimeret lagerstyring og -håndtering enten til lageret eller værkstedet. Skab overblik og system med ORSY.

Læs mere her

ORSY Construction

Brancheløsninger

Lagerstyring på byggepladsen

Med ORSY Construction får du lagerindretning i en aflåst container på byggepladsen. Så har du dine materialer og maskiner opbevaret sikkert - og tæt ved hånden.

Læs mere her

Würth bilindretning

Brancheløsninger

Bilindretning

Har du brug for en optimeret bilindretning til dit værktøj og dine byggematerialer? Så tjek Würth Bilindretning. Det understøtter diverse lovkrav og kan skræddersyes til dit behov.

Læs mere her