Kun for erhvervsdrivende  
Brancher

Find din branche

Ta' Würth med i hele din forretning (og branche). Vi leverer altid høj kvalitet, og høj funktionalitet til din branche, og har stor fokus på målrettet service, faglig viden og konceptuelle løsninger med udgangspunkt i dig. Find din branche nedenfor og se, hvad vi kan hjælpe dig med.

 

Det offentlige
Det offentlige
Arkitekter og ingeniører
Arkitekter og ingeniører

Fandt du ikke din branche?

Se, om du kan finde en branche, der minder om din. Hvis ikke, kan du også tjekke vores online-shop med over 50.000 varer inden for bl.a. befæstelse, arbejdstøj, kemi, byggematerialer og meget mere.

Specialister der giver dig viden

Vent, der er mere endnu: 10 specialistområder

Som du måske ved, så har Würth en lang række specialister, der gennem kompetent vejledning kan hjælpe dig med at øge din produktivitet. Dette gælder uanset, om du vil have faglig sparring om produktvalg, arbejdsgange, lovkrav eller noget helt fjerde.

Se nedenfor, hvor vi kan hjælpe dig med at få tilført kompetencer og frigjort ressourcer.

Würth specialistviden: Din genvej til godt håndværk

Vi har mange forskellige specialistområder tilknyttet hver enkelt branche. Få overblikket over specialistområderne her:

Vi har også koncepter & løsninger til din branche

 

Sikkerhed på arbejdspladsen

 

Safety at Work er et sikkerhedskoncept til dig, som har brug for sikkerhed inden for forebyggelse af ulykker, kemihåndtering, arbejdstøj og miljøforbedringer.

Lagerstyring med ORSY

 

ORSY er til dig, der har brug for en optimeret lagerstyring og -håndtering enten til lageret eller værkstedet. Skab overblik og system med ORSY.

Lagerstyring på byggepladsen

 

Med ORSY Construction får du lagerindretning i en aflåst container på byggepladsen. Så har du dine materialer og maskiner opbevaret sikkert - og tæt ved hånden.

Bilindretning

 

Har du brug for en optimeret bilindretning til dit værktøj og dine byggematerialer? Så tjek Würth Bilindretning. Det understøtter diverse lovkrav og kan skræddersyes til dit behov.