Kun for erhvervsdrivende  
Udsugning og ventilation

Udsugning & ventilation

Vores erfarne specialister kan vejlede dig om din bedste løsning, så du kan sætte sikkerheden og arbejdsmiljøet først. Specialisterne kan hjælpe dig med opførsel af nye anlæg, serviceeftersyn, reparationer og forbedringer af dit nuværende anlæg. På den måde er du altid godt kørende uden at blive bremset af, at dit værkstedsudstyr ikke virker optimalt.

Vi tilbyder løsninger og rådgivning om udsugning og ventilation som en del af et partnerskab med Jens Linde A/S, som er anerkendte specialister på olie- og ventilationsområdet. I fællesskab tilbyder vi specialiseret kompetence og imødegår efterspørgslen på en stadig mere kompleks rådgivning.

 

Skræddersyede løsninger

Skræddersyede og førende løsninger

  • Udsugningsanlæg til mange, varierende formål – f.eks. udstødning, svejsning, limning og undervognsbehandling
  • Få bl.a. energibesparende anlæg og udsugningsanlæg til mange forskellige formål

De energibesparende ventilationsanlæg genanvender den varme luft til opvarmning af ny luft. Du får derfor en lavere varmeregning.

Det siger kunderne

”Vi har fået en god vejledning og et godt modspil. Würth Værkstedsudstyr har været gode til at holde overblikket og pege på løsninger, der giver værdi.” Thomas Burgemann, Ejner Hessel

Ring mig op

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med udsugning og ventilation i din virksomhed? Kontakt os på telefon +45 79 32 32 32 eller udfyld nedenstående kontaktformular og så ringer vi dig op.

 
Produkter til dit behov

Få en komplet løsning tilpasset dig og dit værksted – du finder adgang til et stort udvalg til mange formål.

Lavere driftsomkostninger og ta’ hensyn til (arbejds)miljøet

Hold dine driftsomkostninger nede, mens du passer godt på miljøet og dine medarbejdere.

Specialistviden om den rigtige løsning til dig

Du kan altid få vejledning af vores erfarne specialister, så du får den rigtige løsning til dig og dit værksted og holder værkstedet i gang med godt vedligeholdt udstyr.