Kun for erhvervsdrivende  
Behandling af terrassebrædder
KVALITETSPRODUKTER TIL BEHANDLING AF TERRASSEBRÆDDER

Würths erfarne træ- og bygspecialister har sammensat en tjekliste med produkter til behandling af terrassebrædder, der er relevante for dig, der professionelt arbejder med efterbehandling af terrasser.

Tjeklisten omfatter anbefaling til:

  • Slibeprodukter til terrassebrædder
  • Træbeskyttelse til terrassebrædder
  • Pensler og andet tilbehør til behandling af terrassebrædder
  • Olier til behandling af terrassebrædder

Se listen nedenfor og lad dig inspirere til, hvilke produkter du med fordel kan bestille, når du udfører efterbehandling af terrassebrædder, så du undgår unødvendige stop og kørsel til det nærmeste byggemarked, hvor der ingen garanti er for, at dét du kommer efter, er at finde på hylderne.

KØB KVALITETSPRODUKTER TIL BEHANDLING AF TERRASSEBRÆDDER
KVALITETSOLIER TIL BEHANDLING AF TERRASSEBRÆDDER

Würths terrasseolier er fremstillet specielt til terrassebrædder og er til udendørs brug. Terrasseolierne er hårdføre og indeholder ekstra fungicid, der tilsikrer optimal beskyttelse af vandrette træflader. Terrasseolierne er også velegnede til trævinduer eller opfriskning af træhavemøbler. Würths terrasseolier kommer i fem forskellige farver, som er transparente, så man ser træets årer. Terrasseolierne har en rækkeevne på 4-15 l/m2, afhængig af træets beskaffenhed og antallet af behandlinger.

  • Terrasseolien er fremstillet specielt til terrasser og er til udendørs brug
  • Olien er hårdfør og indeholder ekstra fungicid for optimal beskyttelse af vandrette træflader
  • Olien kan også bruges til trævinduer eller opfriskning af træhavemøbler.

Om påføring af terrasseolien

Terrasseolie påføres i rigelig mængde. Overskydende olie tørres af med en ren fnugfri klud inden for 30 minutter. Olien har en god indtrængningsevne og skal opsuges af træværket uden at danne film.

Vær opmærksom på at kluden anvendt til terrasseolie efterfølgende kan være selvantændende. Værktøj/pensler kan renses med terpentin.

Farver

Terrasseolien fås i fem farver, som er transparente, så man ser træets årer.

KØB OLIER TIL BEHANDLING AF TERRASSEBRÆDDER