Kun for erhvervsdrivende  
PAS GODT PÅ DINE HÆNDER

Ved arbejdsopgaver, hvor du risikerer at få snitsår eller rifter på dine hænder, eller hvor du har brug for at beskytte dem mod slag eller stød, er det i de fleste tilfælde en god ide at anvende en arbejdshandske, der beskytter mod mekaniske risici.

Når du vælger arbejdshandsker, vil en montagehandske, som sidder tæt til hånden og kan anvendes til mange forskellige typer opgaver, ofte være et naturligt valg.

Selv om to par montagehandske ser helt ens ud, skal du være opmærksom på, at de ikke nødvendigvis beskytter dine hænder lige godt. Den nemmeste måde at finde ud af, hvor god beskyttelse dine montagehandske giver, er at kigge på deres EN 388-certificering.

 

Det betyder certificeringen

På håndryggen af alle Würths arbejdshandsker, som beskytter mod mekaniske risici, finder du et lille EN 388 piktogram, som viser en hammer.

Under piktogrammet står der en række tal og bogstaver, som fortæller, hvor god beskyttelse handsken giver på op til 6 forskellige parametre. De 6 parametre fremgår af tabellen herunder.

Tallene/bogstaverne under piktogrammet angiver handskens testresultater inden for de forskellige parametre. Jo højere tallet/bogstavet er, des bedre testresultat har handsken opnået

Testparameter: I rækken med tal/bogstaver vises testresultatet som tal/bogstav nr.:Skala for testresultatet:
Slidstyrke10-4
Skærefasthed (Coupe test)20-5
Rivmodstand30-4
Punkteringsmodstand40-4
Skærefasthed (TDM test)5A-F
Slagfasthed6P/- (bestået (/dumpet)

Hvis handsken ikke er testet på et af de første 5 parametre, vil der stå et X på den pågældende plads.

Er handsken ikke testet mod slagfasthed, vil plads nr. 6 være tom, dvs. at der kun står 5 tal/bogstaver under piktogrammet i alt.

 

TIGERFLEX® montagehandsker

Er du på udkig efter montagehandsker i slidstærk kvalitet, som er rare at have på hele dagen, nemme at arbejde med og beskytter hænderne bedst muligt? Så vil du sikker finde vores produktlinje TIGERFLEX® interessant. Der er en til enhver opgave.

Aktuelle tilbud

Priserne gælder til og med den 30. september 2022