Kun for erhvervsdrivende  

Sådan får du din investering i sporingsudstyr igen

Sådan får du din investering i sporingsudstyr igen

Der findes mange muligheder inden for sporings- og afbalanceringsudstyr, inklusiv billigt udstyr. Men faktisk er det ikke en lav pris, der afgør, om du tjener din investering ind igen. Her giver vi dig svaret på, hvordan du får mest muligt ud af din investering i sporingsudstyr.

Sporing er en oplagt indtjeningsmulighed for dit værksted: 6 ud af 10 biler er nemlig ude af sporing.

Eksempel på et regnestykke

Hvis vi går ud fra, at du har 20 biler på værkstedet om dagen, så har du et potentiale på 12 biler. Hvis du blot udnytter 50 % af dette potentiale, har du mulighed for at sælge 6 sporinger om dagen. Lad os sige, at du tager mellem 800 -1.000 kr. pr. bil, så tjener du min. 500 kr. pr. bil. Ved 250 arbejdsdage på et år bliver det til 750.000 kr. i indtjening om året.

Dertil kommer ekstra salg af dele og dæk, og - ikke at forglemme - en bedre kørekomfort, sikkerhed og økonomi til kunden. Derudover giver du alle de kunder, hvor bilen er i orden, en bekræftelse på at bilen er ok. Ganske gratis for dine kunder.

 

3 gode råd

For at sikre at du får mest muligt ud af din investering, har vi her samlet 3 gode råd til, hvordan du får mest muligt ud af din indtjening.

1. Langtidsinvestering i kvalitet betaler sig

Når du udfører en sporing er funktionalitet og effektivitet vigtigt. Det er det blandt andet fordi, at du kan udføre sporingen hurtigere, hvilket frigiver tid til andre opgaver. Du kan dermed fakturere flere opgaver på kortere tid.

Derudover har udstyrets levetid også betydning for, hvor rentabel din investering er. Hvis sporingsanlægget kun holder i få år, eller ikke virker efter hensigten, skal du hurtigt ud at investere i nyt sporingsudstyr. Overvej derfor i stedet en investering i udstyr med en lang levetid og nok teknologi til dit (fremtidige) behov. Det kan nemlig blive dyrt at vælge billigt, så det kan faktisk betale sig at investere lidt ekstra i udstyret.

2. Vælg fremtidssikret udstyr

Inden for sporings- og afbalanceringsteknologi går udviklingen stærkt. Derfor skal udstyret ikke kun holde i mange år, men teknologien skal også følge med (frem)tiden, så du får mest muligt ud af din investering. Både i dag og fremover. Ellers kan du blive nødt til at udskifte hele maskinen før planlagt.

En måde, som du kan fremtidssikre din investering på, er ved at vælge en maskine, der kan opdateres med det nyeste software. Den vil nemlig altid være up-to date med nutidens teknologi.

3. Brug anlægget korrekt og øg din indtjening

En vigtig faktor for at sikre indtjeningen er, at de ansatte på værkstedet lærer at bruge udstyret korrekt, og at de tager det nye udstyr og den nye indtjeningsmulighed til sig. Jo flere biler der kører gennem anlægget, desto større er sandsynligheden for at ’fange’ biler, der er ude af sporing, og jo mere øges din indtjening.

Sørg derfor for en grundig gennemgang af udstyret, når det er installeret, så alle lærer funktionerne godt at kende. På den måde får du mest muligt ud af udstyret, og sporingen bliver en naturlig del af arbejdsgangen, når bilerne skal gennemgås.

 

Vælg sporingsudstyr fra Hunter og få din investering igen

Et sporeanlæg fra Hunter holder ofte mere end 12-15 år, og derfor er udstyret fra Hunter fremtidssikret således, at produkterne kan opdateres med det nyeste software og eventuel tilbehør, og altid vil være up-to date med nutidens teknologi.

Med sporings- og dækmønsterkontrolsystemet Hunter Quick Check Drive, vil du opleve, at din investering hurtigt er tjent ind igen. Det tager ikke mere end 5 sekunder at lave et sporingstjek med Hunters Quick Check Drive-anlæg. Ofte er der en sammenhæng mellem bilens sporing og dækkenes mønster. Efter et tjek får både værkstedet og kunden et visuelt billede på hjulenes og dækkenes tilstand via det board, der vises på den ophængte infoskærm. Det visuelle billede på bilens tilstand har ofte stor værdi for kunden, der således nemmere forstår den eventuelle problematik samt løsningen derpå.

 

Vil du vide mere?

Kontakt Würth Værkstedsudstyr
Agilease investerer i Hunter udstyr
 

Nyeste artiker

Arbejd sikkert på taget - sådan gør du

22-02-2024Ingen planlægger at falde ned. Har du planlagt, hvordan du undgår det?

Læs mere

5 tips til at vælge den rigtige pensel og den rigtige malerrulle

26-01-2024Dit valg af både pensler og malerruller afhænger af malingen, og hvad du skal male.

Læs mere

4 steps til kemisk svær befæstelse

26-10-2023I denne produkt- og monteringsvejledning får du en trinvis guide til kemisk svær befæstelse med fokus på, hvordan du vælger de rigtige produkter.

Læs mere

Nyhedsbrev

 

TIlmeld dig Nyhedsbrevet

Få fingrene først på eksklusive nyheder og skarpe tilbud! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå ikke glip af den nyeste viden.