Kun for erhvervsdrivende  

Hvorfor er aircon-service vigtigt for dit værksted?

Hvorfor er aircon-service vigtigt for dit værksted?

Når ordene ”aircon” eller ”aircondition” bliver nævnt, falder tankerne ofte på sommer og sol. Men faktisk rimer ordene også på indtjening.

For autoværksteder er aircon-området en oplagt mulighed for indtjening. Derfor har vi samlet bud på, hvordan du blandt andet kan bruge aircon-service som en indtjeningskilde.

Ekstra service = ekstra indtjeningsmulighed

Aircon-service er kort fortalt et tjek af, at alt er som det skal være. Jo flere af dine kunder, der får denne service, desto større bliver din indtjening. Aircon-service er aktuelt hele året, og det er derfor en løbende indtjening, som ikke er sæsonafhængig.

Vigtigt for el- og hybridbiler

Danskerne har for alvor taget el- og hybridbilerne til sig, og du ser derfor sikkert markant flere af disse på dit værksted. For batteridrevne biler er det vigtigt med effektiv køling, og derfor er det en god ide at tilbyde aircon-service af el- og hybridbiler. Fremover er det forventningen, at antallet af el- og hybridbiler vil stige, og aircon-service vil derfor fortsætte med at være en god indtjeningsmulighed.

Det er desuden en fordel at bruge en aircon-maskine, der kan anvendes til både el-, hybrid-, og brændstofdrevne køretøjer. Det er muligt med de maskiner, som renser sig selv mellem hvert service. På den måde slipper du for unødvendige udgifter til en ekstra aircon-maskine.

Glem ikke rensen…

Du kan også foretage en rens 1-2 gange om året. Det er en forebyggende foranstaltning, som er med til at undgå svamp, der giver lugt i kabinen.

Mange bilejere forventer, at alt er i orden efter et servicetjek af deres airconditionanlæg; inklusiv at de undgår lugtgener. Derfor er det en god idé at tilbyde både service og en rens. Også for din indtjening.

 

 

Evapomat

 

Markedsfør, markedsfør og markedsfør

Det hjælper naturligvis ikke at udføre en service, hvis dine kunder ikke ved, at det er noget, du tilbyder. Her er reklamematerialer på dit værksted en oplagt måde at fange kundernes opmærksomhed. Det kan vi hjælpe dig med.

Se mere nederst her

Markedsføring af aircon-service

 

Stå klar med salgsargumenterne

Aircon-service er en service, som du kan italesætte over for dine kunder, når de er forbi dit værksted med deres bil. Vil du gerne stå klar med de gode salgsargumenter? Her er eksempler på salgsargumenter, som du kan bruge over for dine kunder:

  • Aircon-rens forebygger dårlig lugt i kabinen
  • Servicen sikrer, at bilen er godt kørende
  • Et velfungerende airconditionanlæg er vigtigt hele året – også til at fjerne dug på ruderne om vinteren
  • Aircon-service forebygger, at anlægget går i stykker og dermed undgås uforudsete udgifter til reparation

Vil du vide mere?

Maskiner
Aircon-maskiner i høj kvalitet giver gode resultater

Gode resultater afhænger af gode maskiner. Hos Würth kan du få brugervenlige, mobile og fuldautomatiske maskiner af høj kvalitet.

Leje af aircon-maskine
Vil du leje en aircon-maskine?

Hvis du foretrækker at leje aircon-maskinen, kan vi også hjælpe dig. Alt er inkluderet, inkl. service af maskinen.

Specialister
Få sparring fra specialister

Brug vores erfarne aircon-specialister til at få faglig sparring til at udføre aircon-service på dit værksted.

 

Tilbehør til aircon-service

Hos Würth har du adgang til mange forskellige produkter til aircon-service og rens:

 

Nyeste artiker

Skal du arbejde med asbest?

21-05-2024Asbest kan gemme sig mange flere steder, end du måske tror. Hvert år er der danskere, som bliver alvorligt syge, selvom det er mange år siden, de var i kontakt med og indåndede asbeststøv. Det er derfor vigtigt at beskytte sig selv. Få mere viden om arbejde med asbest; både hvis du er arbejdsgiver og/eller arbejder med asbest i det daglige. Du får blandt andet et overblik over egnede værnemidler.

Læs mere

Hvilke systemer omfatter ADAS?

17-05-2024ADAS er en oplagt merindtjeningsmulighed. Men hvad dækker ADAS egentlig over?

Læs mere

4 gode råd til at fjerne og bearbejde svejsesøm

13-05-2024Med skiven kommer du igennem hele 3 trin i den samme arbejdsgang, og med 4 gode råd får du et godt slutresultat.

Læs mere

Nyhedsbrev

 

TIlmeld dig Nyhedsbrevet

Få fingrene først på eksklusive nyheder og skarpe tilbud! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå ikke glip af den nyeste viden.