Kun for erhvervsdrivende  
SKAB VÆRDI MED AIRCONSERVICE - HELE ÅRET

Hvorfor giver aircon-service værdi for dine kunder?

Airconditionanlægget er centralt for kørekomforten og driftssikkerheden både for konventionelle biler og el-biler. Særligt eldrevne køretøjer er afhængige af et velfungerende airconditionanlæg og af at kunne køle batteriet. Hvis bilens batteri ikke kan køles ned, fungerer bilen ikke. Derfor har det stor værdi for dine kunder, at bilens airconditionanlæg serviceres jævnligt, så det fungerer som det skal. Det er altså relevant at tilbyde airconditionservice hele året, f.eks. i forbindelse med almindeligt service, og du kan således både øge kundetilfredsheden og din indtjening.

Effektive maskine og lave driftsomkostninger

Hos Würth finder du alt det, du skal bruge for at kunne tilbyde dine kunder hurtigt og effektivt airconditionservice. Vores brugervenlige airconditionmaskiner udmærker sig ved at have lave driftsomkostninger og kunne anvendes til alle typer køretøjer. Derudover får du vores forbrugsmaterialer af høj kvalitet til yderst konkurrencedygtige priser, så du er sikker på at airconditionservice er en rentabel forretning for dig.

Sparring med specialister

Vælger du Würth som samarbejdspartner på airconditionområdet serviceres du af et professionelt set-up med specialitviden og serviceaftaler, der garanterer din driftssikkerhed. Er der behov for efteruddannelse af dine medarbejdere, kan vi også hjælpe med det.

Hos Würth får du hele pakken

Med Würth som din partner har du adgang til alt hvad du skal bruge for at levere enestående airconditionservice, der tilfører værdi for dine kunder og styrker din forretning. Uanset om du har brug for nye maskiner, forbrugsvarer eller professionel vejledning, er vi med dig hele vejen for at hjælpe med at løfte din airconditionforretning til nye højder.

Hos Würth finder du alt det, du skal bruge for at kunne tilbyde dine kunder aircon-service, fra AC-maskiner og service til specialistviden og efteruddannelse af dine medarbejdere.

Maskiner

 

Brugervenlige og effektive A/C-maskiner

COOLIUS-serien består af brugervenlige, mobile og effektive maskiner, som kan anvendes til alle typer A/C-anlæg - fra store køretøjer til el- og hybrid køretøjer. Coolius har en lang række fordele, såsom:

  • Større tank end lignende maskiner
  • Renser sig selv med kølemiddel
  • Forberedt til skylning af A/C-anlæg
  • Hurtig opstartstid
Lås på vægten

COOLIUS® 10 og 50-maskinerne er ideelle til mobil anvendelse. De har et højt niveau af stødreduktion og desuden kan vægten låses under transport, så den ikke kommer ud af kalibrering.

Brugervenlig og effektiv

COOLIUS®-seriens maskiner er effektive at bruge pga. den korte opstartsfase og den intuitive menu. Med automatisk påfyldning af væsker tilpasset det enkelte køretøj minimeres tidsforbruget og risikoen for fejl.

Sikker og billig i drift

Alle komponenter i COOLIUS®-maskinerne er specialdesignede og af høj kvalitet. Det giver en god driftssikkerhed og lave vedligeholdelsesomkostninger. F.eks. er der lang levetid på maskinens filtre.

Bred anvendelse

Serien af effektive og brugervenlige klimaservicemaskiner kan anvendes til personbiler, lastbiler, landbrugs- og entreprenørmaskiner. Samtidig kan de også bruges til el- og hybriddrevne køretøjer.

Genanvender kølemiddel

COOLIUS®-maskinerne sørger automatisk for at rense og genbruge op til 99,9% af det aftappede kølemiddel, så spild minimeres. Det skåner miljøet og nedbringer samtidig omkostningerne for værkstedet.

Nemt skift mellem olietyper

Maskinen kan uden problemer bruges til både konventionelle køretøjer og elbiler. Den renser nemlig sig selv med kølervæske mellem hvert service - uden brug af ekstraudstyr. Det sikrer, at der udelukkende bruges den rigtige og præcise mængde olie til det givne anlæg.

 

Samme maskine til el- og hybrid

Med en Coolius A/C-maskine kan du servicere A/C-anlæg på både konventionelle biler og el- og hybridbiler med én og samme maskine. Maskinen renser nemlig sig selv med kølervæske mellem hvert service uden brug af ekstraudstyr. Den interne skylning sikrer, at der udelukkende bruges den rigtige og præcise mængde olie til det givne anlæg. På den måde undgås overforbrug samt fejl og skader. Takket være den interne skylning er det problemfrit at skifte mellem de forskellige olier.

Samme maskine til el- og hybrid

Driftsikkerhed med serviceaftale

Gør dine aircon-services mere rentable

Aircon findes i alle køretøjer og har brug for service hele året – ikke mindst i el- og hybridbiler i forhold til rækkevidde, sikkerhed og ladeeffekt. Det er derfor oplagt at tilbyde dine kunder denne service.

Hos Würth får du en rentabel løsning med afsæt i:

  • Brugervenlige og effektive aircon-maskiner – minimerer tidsforbruget pr. opgave og risikoen for fejl
  • Et bredt dækkende olieprogram, så du kan nøjes med få produkter – minimerer spild og omkostninger
  • Attraktive serviceaftaler og adgang til specialister i hele landet – reducerer driftstop

Med Würth som samarbejdspartner kan du løse flere serviceopgaver på den samme tid og samtidig spare penge på forbrugsmaterialer – erfaringsmæssigt op mod 100.000 kr. årligt. Kontakt en af vores specialister i aircon og hør, hvad en aftale med Würth vil betyde for din forretning.

 

 

Kundecase: Andersen biler

Andersen Biler har oplevet kontante gevinster ved at skifte til Würth på airconditionområdet: ”Når vi sælger mere af et produkt, som vi samtidig kan udføre hurtigere og med færre udgifter til forbrugsmaterialer, så er der på alle måder en god businesscase i det,” siger Simon Bennekov, leverandøransvarlig og filialchef ved Andersen Biler.

Hør hvordan Andersen Biler har gjort airconditionservice til en vigtig del af forretningen

LEJ DIN A/C-MASKINE OG SLIP FOR BEKYMRINGER

Alt er inkluderet når du lejer en af Würths effektive og fuldautomatiske aircon-servicemaskiner. Lejeaftalen strækker sig over 5 år og inkluderer samtidig en attraktiv serviceaftale. Det betyder, at du har garanti for driftssikkerhed og slipper for bekymringer.

Würths teknikere kommer på dit værksted og foretager service – helt uden ekstra omkostninger for dig.

Når lejeaftalen udløber kommer vi og henter maskinen.

 

 

Attraktive serviceaftaler

Hvis du i stedet ønsker at eje din A/C-maskine kan du selvfølgelig stadig tilkøbe en serviceaftale. Det er nemlig vigtigt, at vedligeholde maskinen for at bevare driftssikkerheden. Med en serviceaftale forlænges maskinens garanti til 5 år og du får mange andre fordele.

Serviceydelser: Serviceydelse pr. gang
Arbejdstid og kørsel: Inkluderet
Garanti på maskine: 12 mdr.**
Servicerapport ved hvert besøg: Ja
Servicebesøg: Efter behov
Maks. responstid ved nedbrud (gælder kun brofaste øer) : 2 hverdage
Servicedelekit samt opdatering inkl.: Ja
Lånemaskine: 599 DKK pr. mdr.
Andre sliddele (udover alm. Servicedele) inkluderet: Nej
Pris pr. maskine: 1.495/2.495 DKK pr. gang***
Serviceydelser: Serviceaftale
Arbejdstid og kørsel: Inkluderet
Garanti på maskine: 60 mdr.**
Servicerapport ved hvert besøg: Ja
Servicebesøg: 12 mdr. eller 3000 min (vacuumpumpe)
Maks. responstid ved nedbrud (gælder kun brofaste øer) : 2 hverdage
Servicedelekit samt opdatering inkl.: Ja
Lånemaskine: Uden beregning
Andre sliddele (udover alm. Servicedele) inkluderet: Ja
Pris pr. maskine: 299 DKK pr. mdr.
Serviceydelser: Serviceaftale
Arbejdstid og kørsel: Inkluderet
Garanti på maskine: Neh
Servicerapport ved hvert besøg: Ja
Servicebesøg: 12 mdr. eller 3000 min (vacuumpumpe)
Maks. responstid ved nedbrud (gælder kun brofaste øer) : 2 hverdage
Servicedelekit samt opdatering inkl.: Ja
Lånemaskine: Uden beregning
Andre sliddele (udover alm. Servicedele) inkluderet: Nej
Pris pr. maskine: 249 DKK pr. mdr.

*Ny aftale efter maskinens 5. år

**Gælder kun ved nysalg

***Afhængig af filterskift

Alle priser er ekskl. moms.

Specialistviden

Få hjælp af vores specialist-team

Er du i tvivl om hvilken aircon-maskine du skal vælge? Vores landsdækkende team af specialister er klar til at vejlede dig, og kommer gerne forbi dit værksted for at demonstrere Würths aircon-maskiner.

Alle vores specialister har mange års erfaring og dækker hvert sit geografiske område. Det betyder, at du har dialogen med den samme specialist både før, under og efter dit køb af aircon-maskine. Det vil også altid være den samme service-tekniker, der kommer forbi og servicerer din maskine.

Anders Mondrup

Nord- & Midtjylland
Anders Mondrup
Aircon specialist
+45 20 30 77 07
anders.mondrup@wuerth.dk

Henrik Kücken

Sydjylland & Fyn
Henrik Kücken
Aircon specialist
+45 21 27 04 66
henrik.kucken@wuerth.dk

Stig Jensen

Nordsjælland
Stig Jensen
Aircon specialist
+45 20 29 57 97
stig.jensen@wuerth.dk

Rasmus Berner

Sydsjælland & øer
Rasmus Berner
Aircon specialist
+45 27 75 61 29
rasmus.berner@wuerth.dk

Rasmus Stensgaard

Jylland & Fyn
Rasmus Stensgaard
Aircon specialist
+45 20 48 28 12
rasmus.stensgaard@wuerth.dk

Stefan Pedersen

Sjælland & øer
Stefan Pedersen
Aircon specialist
+45 27 75 61 25
stefan.pedersen@wuerth.dk

 

 

     

Få alt, hvad du skal bruge, ét sted

For at kunne udføre service og reparation af airconditionanlæg, er det nødvendigt at have visse forbrugsmaterialer ved hånden, som f.eks. kompressorolier, kølemiddel og UV-sporstoffer.

Akutelle månedstilbud
Kom på kursus i vores aircon-maskiner

 

 

Kom på kursus i vores aircon-maskiner

På kurset lærer du at tilrettelægge og gennemføre et rationelt fejlfindingsforløb på airconditionanlæg samt at udskifte forskellige dele.

Hjælp til markedsføring
Hjælp til markedsføring

Når du køber eller lejer en aircon-maskine gennem Würth medfølger der automatisk markedsføringsmaterialer. De gør det nemmere for dig at tage dialogen om airconydelser med dine kunder. Du får et bundt flyers, der omhandler indeklimaet i bilen og et bundt bakspejlshængere.

Download film