Tilbyd gratis sporingskontrol og opnå større indtjening

Tilbyd gratis sporingskontrol og opnå større indtjening

Vil du skabe en endnu bedre kundeoplevelse og styrke din indtjening på sporing? Sådan opnår du større indtjening

Ville du takke nej til en gratis sporingskontrol, hvis muligheden bød sig? Nej vel? Langt de fleste vil med glæde takke ja og vil sætte pris på den ekstra service. Den ekstra service foretages automatisk på blot få sekunder og den hjælper dine kunder til en bedre køreoplevelse, mindre dækslid og højere sikkerhed. Samtidig styrker servicen din indtjening på sporingsområdet.

Hjælp dine kunder til en bedre køreoplevelse

Mange bilister ved ikke, at dårlig kørekomfort, retnings ustabilitet og sidetræk samt støj i deres bil kan skyldes, at bilen er ude af sporing. I værste fald vil nogle bilejere fejlagtigt koble den forringede køreoplevelse sammen med bilen og bilmærket. Når vi snakker køreoplevelse, er kørekomfort et af de parametre som oftest vægtes højest. En undervogn med ukorrekte hjulvinkler går ikke hånd i hånd med god kørekomfort, så hvorfor ikke hjælpe dine kunder til en bedre køreoplevelse ved at tilbyde dem en gratis sporingskontrol og komme den dårlige kørekomfort til livs.

 

Styrk din indtjening på sporing

6 ud af 10 biler er ude af sporing, og dermed er der et stort indtjeningspotentiale. Det stigende antal el-biler på vejene med større vægt og mere moment taler også for sporing som en essentiel indtjeningskilde. Hvis en el-bil ikke er sporet korrekt, vil føreren opleve, at bilen støjer meget mere end normalt, og fordi el-bilen er forholdsvis lydløs, vil denne støj forringe køreoplevelsen væsentlig. Men hvad kan du så forvente at tjene på sporing?

Hvis vi antager, at du tager 900 – 1.000 kr. pr. sporing og har et effektivt sporeanlæg, tjener du minimum 500,- pr. sporet bil. På én dag foretager dit værksted en gratis sporingskontrol på 10 biler. 6 ud af de 10 biler er ude af sporing og heraf takker bare halvdelen (dvs. 3) ja til at tilkøbe en sporing. Med en indtjening på 500 kr. pr. sporet bil giver det på daglig basis en indtjening på 1.500 kr. og på årlig basis en indtjening på 360.000 kr.

Sagt med andre ord - hvis ikke dit værksted allerede foretager sporingskontrol på de biler, der kommer igennem dit værksted, er dette en indtjeningsmulighed som er værd at overveje.

 

Vil du vide mere?

Læs mere om Hunters automatiske sporingskontrol, Quick Check Drive.

9 områder med potentiale

Få inspiration til fremtidens indtjeningsmuligheder i autobranchen.