Kun for erhvervsdrivende  

Boltens vej fra produktion til montage

Boltens vej fra produktion til montage

Sådan sikrer vi, at du får produkter i den velkendte høje Würth kvalitet, så du blandt andet kan øge din produktivitet.

Inden du pakker bolten, boret eller noget helt tredje op af Würth kassen, har produktet været på en lang rejse for at sikre, at det lever op til kravene til den høje Würth kvalitet.

Hvad betyder den høje kvalitet for dig?

Innovative produkter og grundige testforløb har flere fordele for dig i dit daglige arbejde:

  • Høj produktivitet
  • Effektive arbejdsprocesser og opgaveløsning

Det giver dig tidsbesparelser, så du får ekstra tid til at løse flere opgaver, øge din kundeservice eller noget helt tredje; alt efter, hvad der giver værdi for dig og din virksomhed.

Sådan kvalitetstester vi

Vi stiller hårde krav til tests og godkendelser for at opnå den højest mulige kvalitet. Det gælder for eksempel krav til materialevalget.

Derfor udfører vi omfattende, grundige og tidskrævende tests i laboratorier med 1. klasses udstyr – enten i Würth Groups egne laboratorier eller hos tredjepart.

Under kvalitetstest lægger vi vægt på:

  • At produktet lever op til vores høje kvalitetskrav
  • At der tages så meget hensyn til miljøet som muligt

Produktet bliver blandt andet udsat for real-life forhold, der ofte er værre end det, produktet ender med at blive udsat for, når det bliver taget i brug af dig.

Sådan kvalitetstester vi

Bolte bliver udsat for blandt andet tests af deres styrke. Hammerbor SDS Plus og SDS max gennemgår test af borenes udholdenhed, antal borehuller og boretid. Akku maskiners levetid afprøves. Alt dette og meget mere er en del af de omfattende kvalitetstests, som produkterne gennemgår.

Systematisk kvalitetsstyring med kunden i fokus

Vores kunders krav og udfordringer er kernen i vores kvalitetssikring, og derfor er afdækning af kundernes tilfredshed én af kvalitetsstyringssystemets vigtige områder. Kvalitetssikringssystemet er desuden certificeret; eksempelvis i henhold til DIN EN ISO 14001 af den eksterne virksomhed TÜV Süd.

Når vi tester nye potentielle produkter, stiller vi høje krav før, at vi kan medtage produktet i vores sortiment. Vi sikrer blandt andet kvaliteten ved hjælp af indledende tests af produktprøver. Når et produkt er taget i brug hos vores kunder, lytter vi til feedbacken og bruger det til videreudvikling.

Produktnyheder
Aktuelle produktnyheder

Du finder altid nye produkter, der er udviklet til fagfolk og testet grundigt, inden de bliver en del af sortimentet på mere end 50.000 kvalitetsprodukter.

Stort udvalg af bolte

Hos os finder du et stort udvalg af bolte

ORSY Flex
Vil du spare endnu mere tid?

Opbevar bolten – og meget andet – i ORSY® Flex reoler, der sørger for, at du altid har det, du skal bruge. Intet mere. Intet mindre.

 

Nyeste artiker

Skal du arbejde med asbest?

21-05-2024Asbest kan gemme sig mange flere steder, end du måske tror. Hvert år er der danskere, som bliver alvorligt syge, selvom det er mange år siden, de var i kontakt med og indåndede asbeststøv. Det er derfor vigtigt at beskytte sig selv. Få mere viden om arbejde med asbest; både hvis du er arbejdsgiver og/eller arbejder med asbest i det daglige. Du får blandt andet et overblik over egnede værnemidler.

Læs mere

Hvilke systemer omfatter ADAS?

17-05-2024ADAS er en oplagt merindtjeningsmulighed. Men hvad dækker ADAS egentlig over?

Læs mere

4 gode råd til at fjerne og bearbejde svejsesøm

13-05-2024Med skiven kommer du igennem hele 3 trin i den samme arbejdsgang, og med 4 gode råd får du et godt slutresultat.

Læs mere

Nyhedsbrev

 

TIlmeld dig Nyhedsbrevet

Få fingrene først på eksklusive nyheder og skarpe tilbud! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå ikke glip af den nyeste viden.