Kun for erhvervsdrivende  

Hvilken lakforsegling skal du vælge?

Hvilken lakforsegling skal du vælge?

Hvad er fordelen ved lakforsegling? Hvor længe kan lakforseglingen holde? Og hvordan laver du en lakforsegling med lang holdbarhed?

Når en ny bil kommer fra fabrikken, har lakken ofte kun fået en minimal overfladebeskyttelse. Derfor er det en god idé at tilbyde dine kunder lakforsegling, som giver ekstra beskyttelse af biler. Foruden tilfredse kunder får du også en ekstra indtjeningsmulighed.

Hvor længe holder en lakforsegling?

En lakforsegling strækker sig fra meget lang til kort holdbarhed.

IP-tabel

Produkter til lakforsegling

Hvad er en keramisk lakforsegling?

En keramisk lakforsegling er den behandling, der har længst holdbarhed. Den skaber samtidig mest værdi for dine kunder, fordi den giver en stærk overflade, der er mere modstandsdygtig over for skader fra ridser, stenslag og UV-stråling.

Vil du gerne vide mere om, hvad keramisk lakforsegling er, og hvorfor du skal tilbyde det til dine kunder? Få mere viden inden du læser videre lige her

Sådan laver du en keramisk lakforsegling

Se én af vores bilindretningsspecialister demonstrere, hvordan du kan lave en professionel keramisk coating med Evershine Graphene

Evershine Graphene giver 6 års glansgaranti, hvis du er certificeret i brugen af produktet.

 

Nyeste artiker

Skal du arbejde med asbest?

21-05-2024Asbest kan gemme sig mange flere steder, end du måske tror. Hvert år er der danskere, som bliver alvorligt syge, selvom det er mange år siden, de var i kontakt med og indåndede asbeststøv. Det er derfor vigtigt at beskytte sig selv. Få mere viden om arbejde med asbest; både hvis du er arbejdsgiver og/eller arbejder med asbest i det daglige. Du får blandt andet et overblik over egnede værnemidler.

Læs mere

Hvilke systemer omfatter ADAS?

17-05-2024ADAS er en oplagt merindtjeningsmulighed. Men hvad dækker ADAS egentlig over?

Læs mere

4 gode råd til at fjerne og bearbejde svejsesøm

13-05-2024Med skiven kommer du igennem hele 3 trin i den samme arbejdsgang, og med 4 gode råd får du et godt slutresultat.

Læs mere

Nyhedsbrev

 

TIlmeld dig Nyhedsbrevet

Få fingrene først på eksklusive nyheder og skarpe tilbud! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå ikke glip af den nyeste viden.