Kun for erhvervsdrivende  

Derfor er affedtning og smøring vigtigt

Derfor er affedtning og smøring vigtigt

Vedligeholdelse af maskiner giver en velsmurt produktion.

Arbejder du i produktionen? Så har du sikkert oplevet, hvordan maskiner, der ikke fungerer, kan besværliggøre, forsinke og endda stoppe dit arbejde. Det er affedtning og smøring af maskiner en vigtig del til at undgå.

Sådan holder du produktionen godt kørende med affedtning og smøring

Affedtning og smøring er med til at sikre en problemfri drift, da slid og potentielle fejl reduceres. Det skyldes blandt andet, at du med tilstrækkelig smøring og affedtning undgår øget friktion og overophedning af dine maskiner.

Det gør, at:

  • Maskinernes levetid forlænges
  • Nedetid og kostbare reparationer undgås

Det bidrager til en effektiv produktion, som er vigtig for dine arbejdsprocesser og driftsomkostninger.

Sådan kvalitetstester vi

Vedligehold af maskiner med affedtning og smøring

Affedtning fjerner olie, fedt, snavs og andre forurenende stoffer fra maskinens overflader, hvilket reducerer friktion og slid samt gør, at smøremidler kan trænge effektivt ind i maskinens komponenter.

Smøremidlerne påføres på maskinens bevægelige dele, og det reducerer friktion, slid og varmeudvikling.

Kender du HHS-serien?

Når du skal vedligeholde dine maskiner, kan du bruge de højtydende smøremidler fra HHS-serien. Smøremidlerne tåler ekstreme belastninger og har langvarig smøreeffekt; selv ved høje tryk, hastigheder og temperaturer samt når det udsættes for slitage og friktion.

Würth Kemiarkiv
Få styr på kemihåndteringen med Würth Kemiarkiv

Onlineløsningen skaber effektiv håndtering af smøremidler og andre kemiprodukter, så du får styr på de lovpligtige opgaver.

Vil du effektivisere produktionen?
Vil du effektivisere produktionen?

Den dyreste møtrik er den, der mangler. Når du mangler det, du skal bruge, risikerer du arbejdsstop. Med en velorganiseret lagerløsning har du altid det, du skal bruge.

 

Nyeste artiker

Effektiv og sikker opbevaring af værktøj i bilen

27-05-2024I en travl hverdag er effektive arbejdsprocesser uden forsinkelser og arbejdsstop vigtigt. Det kan du blandt andet få med praktisk opbevaring af værktøj i bilen. Hvis bilindretningen samtidig passer godt på både dig selv og dit værktøj, er det en ekstra bonus.

Læs mere

Skal du arbejde med asbest?

21-05-2024Asbest kan gemme sig mange flere steder, end du måske tror. Hvert år er der danskere, som bliver alvorligt syge, selvom det er mange år siden, de var i kontakt med og indåndede asbeststøv. Det er derfor vigtigt at beskytte sig selv. Få mere viden om arbejde med asbest; både hvis du er arbejdsgiver og/eller arbejder med asbest i det daglige. Du får blandt andet et overblik over egnede værnemidler.

Læs mere

Hvilke systemer omfatter ADAS?

17-05-2024ADAS er en oplagt merindtjeningsmulighed. Men hvad dækker ADAS egentlig over?

Læs mere

Nyhedsbrev

 

TIlmeld dig Nyhedsbrevet

Få fingrene først på eksklusive nyheder og skarpe tilbud! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå ikke glip af den nyeste viden.