Kun for erhvervsdrivende  
Kundecases

Lastvognsværksted har optimeret deres lagerbeholdning med ORSY® og Würth Kemiarkiv

UDFORDRING:

TR Auto og Dieselservice ønskede at få orden i deres lagerbeholdning, så alt var systematiseret og organiseret med labels og rigtige stregkoder. Samtidig ønskede de også at være klar i tilfælde af, at Arbejdstilsynet kom på kontrolbesøg. Derudover efterspurgte de et system, der kunne forenkle viderefaktureringen af Würth-produkter samt strukturere lagerbeholdningen.

 

LØSNING:

Løsningen på en overskuelig lagerbeholdning blev, at Würth opsatte ORSY® og Würth Kemiarkiv hos TR Auto og Dieselservice. I den forbindelse blev alle produkter sat i system og mærket op, så det var nemt og enkelt for kunden at gå til. Derudover implementerede Würth en faktureringsløsning, så medarbejderne hos TR Auto og Dieselservice nemt og hurtigt kan scanne anvendte Würth-produkter onsite, hvorved det herefter bliver registreret i et eksternt faktureringssystem.

Udfordring

RESULTAT:

Opsætningen af ORSY® og Würth Kemiarkiv hos TR Auto og Dieselservice gav dem mulighed for at få omstruktureret lagerbeholdningen. Alt blev sat i system, så det både er overskueligt, nemt og tidsbesparende for TR Auto og Dieselservice. Samtidig er de også klar, hvis Arbejdstilsynet melder deres ankomst.

Med det nye faktureringssystem kan TR Auto og Dieselservice effektivt viderefakturere de anvendte Würth-produkter over for deres kunder. De to tiltag sparer i sidste ende TR Auto og Dieselservice kostbar tid.

 

Kundcecase

Det nye system har sparet os for en masse tid. Både i dagligdagen, men også ved status. Würth er en stabil samarbejdspartner, så vi er glade og tilfredse.”

Steffen Rasmussen, direktør TR Auto og Dieselservice