Kun for erhvervsdrivende  
Tidligere pressemeddelelser

Tidligere pressemeddelelser fra Würth

 

Ny indretning øger effektivitet og bundlinje

07.01.2019 | Værkstedsudstyr

KIA Brand Store i Odense ville fokusere på kundens serviceoplevelse og indrette en mere effektiv drift. Würth Danmarks afdeling for værkstedsudstyr løste begge opgaver.

Læs mere her

 

Würth åbner endnu to håndværkerbutikker

26.11.2018 | Würth

’Maks. 20 minutter til din nærmeste Würth butik.’ Det er målet for handelsvirksomheden Würth Danmark, som de seneste år har øget tempoet på udviklingen af deres butiksnet for professionelle håndværkere.

Læs mere her

 

Tyrene flytter hjemmefra

22.11.2018 | Würth

18 år efter fødslen på Trapholt flytter Würths gigantiske tyreskulpturer nu til en af Koldings mest trafikerede rundkørsler.

Læs mere her

 

Innovative bitholdere fra Würth Danmark modtager international designpris

13.08.2018 | Værktøj

RED DOT AWARD: Würth Danmark A/S har udviklet to nye bitholdere, som er skræddersyet til kundernes behov og gør arbejdet nemmere, hurtigere og enklere. Det har udløst den fornemme Red Dot Award-designpris.

Læs mere her

 

Würth fortsætter ekspansion af butiksnet med åbning af Megastore

18.05.2018 | Butikker

Allerede den 28. maj åbner en endnu større, når Würth slår dørene op til sin første Würth Megastore i Sydhavnen, København, og der er planer om yderligere butiksåbninger i 2018.

Læs mere her

 

Danmarks største Würth butik åbner i Odense C

29.01.2018 | Butikker

Den 1. februar 2018 åbner Würth Danmark landets hidtil største butik for erhvervskunder fra auto-, el-, vvs-, metal- og træ/byg branchen samt det offentlige. Det er den eksisterende butik i Odense C, der flytter i nye lokaler, og dermed bliver den største Würth butik i Danmark.

Læs mere her

 

Würth Danmark A/S er blevet Eurogarant Supplier certificeret!

16.01.2018 | Auto & Cargo

Certificeringen er udstedt af Eurogarant Danmark ApS, fordi Würth Danmark opfylder kravene om adgang til produkter, viden, support og service, samt har klare interne strukturer, ansvarsfordelinger og kunderelaterede procedurer.

Læs mere her

 

Den dygtige håndværker er fremtidens vinder!

10.01.2018 | CSR

God kvalitet skal opleves. Det kan man i høj grad ved DM i Skills i Herning den 18.-20 januar, hvor 300 af landets dygtigste erhvervsskoleelever dyster på godt håndværk. Würth Danmark er med som stolt sponsor.

Læs mere her

 

Nyt komplet karosserikoncept til autoværksteder

08.11.2017 | Auto & Cargo

Würth Danmark A/S har udviklet et nyt komplet karosserikoncept, der kombinerer et bredt produktsortiment med specialistviden og uddannelse. Formålet er at skabe værdi hos autoværkstederne i form af funktionelle produkter i høj kvalitet kombineret med praktisk viden.

Læs mere her

 

Würth tilfører flere kompetencer til auto-/cargobranchen

09.10.2017 | Auto & Cargo

Würth Danmark A/S udvikler løbende produktsortimentet, udvider deres specialistviden og indleder nye samarbejder, så de altid kan matche markedets behov og opgaver. Auto-/cargobranchen er ingen undtagelse. Würth har indgået et nyt partnerskab, der betyder, at branchen nu kan få yderligere specialisthjælp til komplicerede arbejdsopgaver [...].

Læs mere her