Tidligere pressemeddelelser fra Würth

 

Würth Danmark A/S er blevet Eurogarant Supplier certificeret!

16.01.2018 | Auto & Cargo

Certificeringen er udstedt af Eurogarant Danmark ApS, fordi Würth Danmark opfylder kravene om adgang til produkter, viden, support og service, samt har klare interne strukturer, ansvarsfordelinger og kunderelaterede procedurer.

Læs mere her

 

Den dygtige håndværker er fremtidens vinder!

10.01.2018 | CSR

God kvalitet skal opleves. Det kan man i høj grad ved DM i Skills i Herning den 18.-20 januar, hvor 300 af landets dygtigste erhvervsskoleelever dyster på godt håndværk. Würth Danmark er med som stolt sponsor.

Læs mere her

 

Nyt komplet karosserikoncept til autoværksteder

08.11.2017 | Auto & Cargo

Würth Danmark A/S har udviklet et nyt komplet karosserikoncept, der kombinerer et bredt produktsortiment med specialistviden og uddannelse. Formålet er at skabe værdi hos autoværkstederne i form af funktionelle produkter i høj kvalitet kombineret med praktisk viden.

Læs mere her

 

Würth tilfører flere kompetencer til auto-/cargobranchen

09.10.2017 | Auto & Cargo

Würth Danmark A/S udvikler løbende produktsortimentet, udvider deres specialistviden og indleder nye samarbejder, så de altid kan matche markedets behov og opgaver. Auto-/cargobranchen er ingen undtagelse. Würth har indgået et nyt partnerskab, der betyder, at branchen nu kan få yderligere specialisthjælp til komplicerede arbejdsopgaver [...].

Læs mere her