Würth Kemiarkiv

KemiArkiv

Online kemiarkiv

Få styr på de lovpligtige opgaver

Alle virksomheder med mindst en ansat har ifølge lovgivningen bl.a. pligt til at:

  • Dokumentere hvilke kemiprodukter, der opbevares på virksomheden, som indeholder farlige stoffer og materialer.
  • Udarbejde en arbejdspladsbrugsanvisning til hvert af produkterne.
  • Instruere medarbejderne i, hvilke værnemidler de skal anvende, når de bruger produkterne, og sikre, at de har adgang til dem.

Det er vores erfaring, at mange virksomheder oplever, at disse opgaver hurtigt bliver tidskrævende, og at det kan være svært at finde ud af, hvordan man løser dem i praksis. For at hjælpe vores kunder med at løse den udfordring, har vi udviklet Würth Kemiarkiv, som er et online system, der gør det muligt at sætte arbejdet med kemiprodukter i system.

Efter en grundig introduktion til Würth Kemiarkiv og evt. lidt vejledning fra en af Würths sikkerhedsspecialister, kan de ovennævnte opgaver udføres hurtigt og effektivt. Også selv om medarbejderen hverken har specialistviden om kemiprodukter eller arbejdsmiljøloven.

Kan anvendes til alle produkter

Würth Kemiarkiv kan anvendes uden beregning til alle kemiprodukter, som indkøbes gennem Würth Danmark. Ønsker man også at anvende systemet til produkter, der ikke er købt hos Würth, er der mulighed herfor gennem tilkøb af en abonnementsløsning.

Vælger man en abonnementsløsning får man samtidig adgang til en række smarte søgefunktioner, som gør det nemt at identificere, hvilke af virksomhedens produkter man skal være særlig opmærksom på, fx fordi de indeholder kræftrisikable stoffer.