God planlægning

God planlægning: Stram styring sparer penge

Kommer du rigtigt i gang med at etablere og indrette værkstedet, kan du senere spare tid og penge ved ikke at skulle gøre noget om. Tag derfor Würth med hele vejen til målet – lige fra den indledende skitse tegnes, til den første kundebil ruller op på liften.

Würth har den erfaring og knowhow, som du skal bruge. I vores tredimensionelle tegneprogram kan du få et hurtigt overblik. Når vi kender placeringen af porte, døre, vinduer og vægge, kan du med det samme få at se, hvordan værkstedet kommer til at se ud med placering af f.eks. lifte, værktøjsvogne og dæklinje. Men du kan også se, hvor megen plads du skal afsætte til hver mekaniker, så du sikrer et godt arbejdsmiljø og et effektivt flow i værkstedet.

Næste skridt er at forsyne lokalet med udstyr. Også her kan Würth hjælpe dig med projektering og montering af såvel lifte som udsugning, arbejdsborde, skabe og tavler til opbevaring af værktøj samt kabel- og slangeruller.

Husk at vi også er parate med hjælp til mindre projekter. Kniber det for eksempel med pladsen, og ser du dig nødsaget til at flytte rundt på noget af udstyret, hjælper vi gerne med at få rokeret rundt, så dit værksted igen bliver en effektiv arbejdsplads.