Pressemeddelelser 2011

28.11.2011

EngineClean - ny motorrensemaskine til diesel- og benzinmotorer

I januar 2012 introducer Würth en ny motorrensemaskine, EngineClean, som renser indsprøjtningssystemet og forbrændingskammeret for sod og koks, hvilket gør bilen mere brændstoføkonomisk og miljøvenlig. EngineClean kan anvendes uden demontering af dyser, og kan som den eneste motorrensemaskine på markedet bruges til både diesel- og benzinmotorer. (Læs mere)

14.11.2011

Masser af jubilæumsværktøj fra Würth

Würth-koncernen, som i år fejrer 50-års-jubilæum som leverandør af håndværktøj, har markeret jubilæet året igennem ved løbende at udvide sortimentet med innovativt værktøj, der gør det hurtigere og lettere at udføre arbejdet. (Læs mere)

14.11.2011

Würths administrerende direktør takker af

Efter 35 år i Würth-koncernen har administrerende direktør Otto Clausen i en alder af 52 år valgt at fratræde sin stilling og overlade pladsen til tidligere salgschef og direktør i Würth Danmark A/S, Sven Kristensen. (Læs mere)

21.10.2011

Würth åbner sin fjerde butik i København

Den 26. oktober åbner Würth sin fjerde butik i København for erhvervskunder fra auto-, el-, vvs-, metal- og træ/bygbranchen samt det offentlige. Butikken får adresse på Islevdalvej 35, 2610 Rødovre og er den 19. Würth butik i Danmark. (Læs mere)

30.09.2011

Würth åbner butik i Randers

Den 5. oktober åbner Würth Danmark A/S en ny butik i Randers for erhvervskunder fra auto-, el-, vvs-, metal- og træ/bygbranchen samt det offentlige. Butikken får adresse på Messingvej 20 J, 8940 Randers SV og er den 18. Würth butik i Danmark. (Læs mere)

29.09.2011

Håndværkertrio satser på solcelleanlæg

Virksomheden EnergiSOL i Kalundborg har på kort tid markeret sig som en af de førende på markedet for solenergi. De 3 virksomhedsejere er overbevidst om, at kvalitet og kundetilfredshed hænger sammen, så leverandørerne er nøje udvalgt. Panelerne bliver importeret fra Kina og monteret med befæstelse fra Würth Danmark A/S. (Læs mere)

21.09.2011

Würth Danmark har vokseværk

foråret udmeldte Würth Danmark A/S en ambitiøs strategi om at udvide sin butikskæde med 4-5 nye butikker om året, så der i 2015 er mindst 35 Würth butikker fordelt over hele landet. Opbakningen fra kunderne er imidlertid så stor, at Würth nu forventer, at der er grundlag for hele 50 Würth butikker. De forventes at være etableret senest i 2020. (Læs mere)

19.09.2011

120 kvinder på besøg hos Würth Danmark

Selv om Würth næsten dagligt slår dørene op for små og store grupper af gæster, var det alligevel et syn ud over det sædvanlige, da virksomheden i fredags fik besøg af 120 kvinder fra hele landet. (Læs mere)

19.09.2011

WOW! - ny tester til multidiagnose

Med Würth Danmarks nye topmodel inden for multidiagnose, WoW iQ320, er det blevet særdeles fleksibelt og effektivt at diagnosticere og analysere fejl på personvogne og varebiler. (Læs mere)

12.09.2011

Maleren, tegneren og billedhuggeren Alfred Hrdlicka i retrospekt

Den sidste Nadver som løssluppet homoseksuelt orgie, hvor apostlene kopulerer på kryds og tværs… (Læs mere)

04.09.2011

Fire topnyheder fra Würth

Würth præsenterer fire nye topnøglesæt i str. 1/4”, 3/8” og 1/2” samt et kombineret 1/4” og 1/2” sæt. Skraldenøglerne i de fire sæt har flere features såsom trykudløser og omskifterpal, og sættene kommer desuden med en vinkelforlænger, som givet øget fleksibilitet ift. opgaverne. (Læs mere)

01.09.2011

Tak for hjælpen til Haiti

I samarbejde med den anerkendte internationale hjælpeorganisation Human Plus har handelsvirksomheden Würth hen over sommeren indsamlet værktøj til Haiti. Værktøjsleverandøren bad simpelthen deres kunder og samarbejdspartnere om hjælp, og bad dem om at aflevere deres gamle, brugte og aflagte, men stadig brugbare værktøj i en af Würths 16 butikker, der er fordelt over hele Danmark, så det var hurtigt og nemt for kunderne at støtte det velgørende formål. (Læs mere)

31.08.2011

VA-godkendt køle- og skæreolie til VVS-installationer

Würth Danmarks CUT+COOL Skæreolie kombinerer de bedste egenskaber fra almindelige smøre- og køleolier i ét supereffektivt produkt, som er skånsomt ved miljø og arbejdsmiljø. (Læs mere)

26.08.2011

Additiver, specialister og besparelser

Værkstederne oplever en klar stigning i efterspørgslen på additiver, der afhjælper sodproblemer samt brændstofbesparende additiver. Würth tilbyder et komplet program af forebyggende, vedligeholdende og problemløsende additiver, der kan viderefaktureres og bidrage på bundlinjen. (Læs mere)

18.08.2011

Effektiv bilpleje og klargøring er god forretning

Optimal vedligeholdelse af bilen giver større køreglæde og øger både dens levetid og salgsværdi. Det ved bilejerne godt, så de seneste år har mange af Würth Danmark A/S’ kunder i autobranchen benyttet dette til at vende bilpleje og klargøring fra at være en omkostning til at bidrage til indtjeningen. (Læs mere)

17.08.2011

AquaGrip - som hånd i montagehandske

Würth lancerer endnu en specialdesignet montagehandske i serien af egenproducerede montagehandsker, som i forvejen tæller det populære makkerpar TigerFlex og SoftFlex. (Læs mere)

15.08.2011

Würth Danmark A/S udvider med endnu en butik i Aarhus

Den 31. august åbner Würth sin anden butik i Aarhus for erhvervskunder fra auto-, el-, vvs-, metal- og træ/bygbranchen samt det offentlige. Butikken får adresse på Trindsøvej 5 B i Aarhus C og er den 17. Würth butik i Danmark. (Læs mere)

04.08.2011

Samarbejde giver bedre olieaftaler for kunderne

Kvalitetsprodukter, kundenærhed og service er vigtigt. Det mener både Würth Danmark A/S og Statoil A/S. De 2 virksomheder samarbejder derfor om at tilbyde deres mange fælles kunder i autobranchen olieaftaler, der kombinerer det bedste fra begge virksomheder – Statoils brede sortiment og service fra den Würth-sælger, som værkstederne kender og samarbejder med i forvejen. CAD Indkøb er en af de indkøbsforeninger, som allerede har set de muligheder, det giver for deres medlemmer. (Læs mere)

01.08.2011

Würth Danmark A/S investerer i Vejle

Würth Danmark, som forhandler et bredt sortiment af værktøj, befæstelsesmaterialer, kemiprodukter mv., er i gang med en strategisk udbygning af sin butikskæde for håndværkere og andre fagfolk. Den 17. august åbner virksomheden sin 16. butik i Danmark. Den ny Würth butik får adresse på Ibæk Strandvej 11, 7100 Vejle. (Læs mere)

28.07.2011

Drift og arbejdsmiljø hænger sammen

Når liften sidder fast i 2 meters højde, eller dækmaskinen er i uorden, stiger risikoen for ødelagte arbejdsplaner, utilfredse kunder og alvorlige arbejdsulykker. Der er derfor mange penge og ærgrelser at spare for landets autoværksteder ved at forebygge problemer med værkstedsudstyret. Sådan lyder vurderingen fra Michael Helding, som står i spidsen for Würth Danmarks specialistafdeling inden for værkstedsudstyr. (Læs mere)

14.07.2011

Stærk vækst hos Würth-gruppen i første halvår af 2011

  • Omsætningen stiger med 15,1 procent til 4,78 milliarder EUR
  • Driftsresultat: 245 millioner EUR før skat
  • 65.444 medarbejdere på verdensplan (Læs mere)

07.07.2011

Würth-gruppen lukker forretningsåret 2010 med succes

  • Alle tegn på vækst: Årsomsætningen 2010 stiger med 14,8 % til 8,6 mia. EUR
  • Følger planen: Driftsresultatet stiger med 63,8 % til 385 mio. EUR
  • Flere salgsrepræsentanter: Medarbejderantallet stiger med 5.565 medarbejdere til 64.140 (pr. 31. marts 2011)
  • Ambitiøse mål: Segmenteret salgsorganisation forventes at drive væksten i 2011
  • Høje investeringer: I 2011 investeres 635 mio. EUR i at øge vækst, infrastruktur og logistik
  • Succesfyldt første kvartal 2011: Salget øges betydeligt med en stigning på 18,6 %. (Læs mere)

05.07.2011

Ny generation af Würth-tænger

Værktøjsnyhed. I juli lancerer Würth Danmark A/S en ny generation af deres kendte tænger med PVC-greb. De nye tænger har fået forbedret grebet med et ekstra lag PVC, så man selv med fedtede hænder har et godt greb, så tangen ikke smutter. (Læs mere)

05.07.2011

Samarbejde øger knowhow om solcelleløsninger

GRØN ENERGI: Solceller er kompleks teknologi, og udviklingen på området går hurtigt. For de virksomheder, som monterer og installerer solcellerne, er det derfor en konstant udfordring at sikre deres kunder den nyeste viden og de løsninger, som er bedst lige nu. En af de virksomheder, som har løst denne udfordring, er fynske JK EL, som bl.a. bruger sine leverandører, Würth Danmark og Grøn Sol, til faglig sparring. (Læs mere)

16.06.2011

Fra byggeplads til topmoderne værksted på 8 måneder

I 2010 igangsatte Torben R. Hansen en udvidelse af Bosch-værkstedet Nordjysk Diesel Elektro A/S. Indretningen og opbygningen af værkstedet er tilrettelagt og udført i tæt samarbejde med Würth Danmark A/S, som ud over at levere og montere alt udstyr også har udarbejdet indretnings- og støbetegninger til brug for entreprenørerne. Resultatet er et topmoderne og effektivt værksted. (Læs mere)

14.06.2011

Klumpskruetrækker - god når der er dårlig plads

PRODUKTNYHED: Würths nye klumpskruetrækker er lille og handy og kan anvendes til alle typer af arbejdsopgaver. Ikke mindst ved opgaver, hvor der er begrænset plads, kommer den virkelig til sin ret. (Læs mere)

06.06.2011

SoftFlex montagehandske - kvalitet til fingerspidserne

Efter to års udviklingsarbejde har Würth lanceret en ny og slidstærk allround montagehandske, som er udviklet i tæt samarbejde mellem produktfolk, sikkerhedsspecialister og producenter. (Læs mere)

01.06.2011

Würths softwareprogram til beregning af befæstelse til solceller

Softwareprogrammet kan med få indtastninger beregne og dimensionere befæstelse til solceller, så brugeren sikres, at solcellebefæstelsen passer til de danske vind- og vejrforhold og samtidig lever op til danske normer. (Læs mere)

27.05.2011

Forvirring om CE-mærkning af spånskruer til trækonstruktioner

Spånskruer, der anvendes i bærende trækonstruktioner, skal være CE-mærkede. Standarden, som man CE-godkender efter, indeholder desværre fejl, som gør det umuligt at producere spånskruer, der lever op til standarden. Alligevel kan man til Würths forundring finde CE-mærkede spånskruer på markedet. Würth mener, at der er behov for en hurtig afklaring fra Erhvervs- og Byggestyrelsen for at undgå en underminering af CE-mærkets troværdighed. (Læs mere)

03.05.2011

HJÆLP HAITI

Haiti har ikke længere hverken pressens eller verdens bevågenhed, men det betyder bestemt ikke, at de ikke længere har brug for hjælp. Haiti er stadig et katastrofeområde – og de er mere afhængige af international hjælp til genopbygning af landet end nogensinde – og her kommer Würth Danmark A/S ind i billedet… (Læs mere)

15.04.2011

Würth Danmark viser sikkerhed i praksis

Fra 26. april til 19. maj sender Würth en stor udstillingstrailer landet rundt under overskriften Safety at Work, som er det navn, Würth fremover samler sine produkter og løsninger inden for sikkerhedsområdet under. Udstillingstraileren stopper ved Würths butikker, som ved samme lejlighed holder åbent hus. Herudover stopper den i Randers, Viborg, Svendborg og Ringsted. (Læs mere)

01.04.2011

Frelsens Hær styrker sikkerheden sammen med Würth Danmark

På Frelsens Hærs genbrugscenter i Esbjerg går genbrugstanken hånd i hånd med en stærk social ansvarlighed, hvor målet er at udvikle medarbejdernes ressourcer og kompetencer. En forudsætning for dette er, at trivslen og sikkerheden er i orden. En brand blev anledning til, at genbrugscenteret på få måneder har opnået markante forbedringer af arbejdsmiljøet. Arbejdet er udført i tæt samarbejde med Würth, som bl.a. leverer befæstelsesmaterialer, værktøj, kemiprodukter og sikkerhedsudstyr til den bemærkelsesværdige arbejdsplads. (Læs mere)

01.04.2011

Ny værktøjsvogn fra Würth Danmark

Würth Danmark har netop sendt en ny værktøjsvogn på markedet, som passer til Würth ToolSystem-konceptet. Vognen rummer mange gode detaljer og er ideel til værksteder, som ønsker overblik over værktøjet. (Læs mere)

21.03.2011

Würth Danmark åbner to butikker i København

Den 1. april åbner 2 nye Würth butikker i København. Butikkerne ligger centralt placeret i forlængelse af Folehaven ved Valby og i industriområdet i Tårnby på Amager. Dermed bliver det nemt og hurtigt for professionelle håndværkere at hente det, de lige står og mangler. (Læs mere)

10.03.2011

Gode nyheder til værkstedet fra Würth Danmark A/S

Foråret er højsæson for nyheder – også fra Würth. 2 af dem bliver præsenteret på Transport 2011. Her demonstrerer Würth for første gang Hunters afbalanceringsmaskine GSP9600 HD på det danske marked samt WabcoWürth W.EASY, som er et særdeles brugervenligt og effektivt multidiagnosesystem til fejlsøgning og servicering af tunge køretøjer. Begge nyheder vises i drift på stand 9220. (Læs mere)

04.03.2011

Würth Danmark investerer i fremtiden

Service, produktvejledning og kundenærhed bliver afgørende konkurrenceparametre i fremtiden. Det mener virksomheden Würth, som forhandler befæstelsesmaterialer, kemi, sikkerhedsprodukter og værktøj til professionelle håndværkere. Virksomheden har derfor igangsat en strategisk udbygning af sit butiksnet. Målet er, at alle byer med mere end 25.000 indbyggere skal have en Würth butik inden 2015. (Læs mere)

03.02.2011

Ejner Hessel fremtidssikrer sine værksteder

Miljø, arbejdsmiljø og forretningsoptimering er afgørende parametre, når Ejner Hessel bygger om eller bygger nyt. Derfor inddrager virksomheden gerne sine leverandører i arbejdet. Et eksempel på dette er Hessels nye lastbilværksted i Avedøre, hvor Würth bl.a. har leveret olie- og udsugningsanlæg. (Læs mere)

27.01.2011

2 skarpe skud til byggeriet

Flere og flere professionelle håndværkere anvender skudmontage som alternativ til bolte, skruer og ankre. Og med god grund – for der er meget tid at spare. Med montagepistolerne, DIGA CS-1 og DIVA® 1 Premium fra Würth Danmark A/S er det muligt at udføre næsten alle befæstelsesopgaver i stål, beton og murværk 5-10 gange hurtigere end med standardmontage. (Læs mere)

24.01.2011

Håndværkerens tro væbner

Würths akku bore- og skruemaskiner ligger godt i hånden, klarer alle opgaver uden bøvl og holder og holder og holder. Maskinen placerer dermed sig selv i kategorien ”uundværlig” for fagfolk med hang til kvalitetsværktøj. (Læs mere)

21.01.2011

En verden af forskellighed

Tirsdag den 25. januar kl. 14.00 åbner Kulturforum Würth Kolding i samarbejde med Organisationen Nordhøj udstillingen: En verden af forskellighed. (Læs mere)

17.01.2011

Kulturforum vinder kulturpris

Kulturforum Würth Kolding har netop vundet JydskeVestkystens Kulturpris 2011, og de donerede straks pengene til andre kulturelle tiltag i Kolding. (Læs mere)

12.01.2011

Würth fejrer 50-års-jubilæum som leverandør af håndværktøj

Würth-koncernen kan i disse dage fejre 50-års-jubilæum som leverandør af håndværktøj til auto-, metal- og bygge/anlægsbranchen. I Danmark bliver jubilæet fejret i hele 2011 med spændende produktnyheder, gode priser på populært værktøj og arrangementer, hvor der bliver mulighed for at få værktøjet i hænderne. (Læs mere)

07.01.2011

En helt ny verden for fødderne

Würth lancerer nu den patenterede verdensnyhed Flexitec®, der er en sporty og stabil sikkerhedssko til alle brancher. (Læs mere)

07.01.2011

T. Olesen Automobiler vinder afblanceringsmaskine

Service og kvalitet er nøglebegreber for Pia og Torben Olesen, som ejer Automester-værkstederne T. Olesen Automobiler i Dyrup og Bellinge, som ligger i udkanten af Odense. Kun det bedste er godt nok til værkstedet og kunderne. Derfor blev de superglade, da Claus Jacoby - deres faste Würth-sælger – ringede og fortalte, at de havde vundet en af markedets bedste afbalanceringsmaskiner - en GSP9223 fra Hunter. (Læs mere)

07.01.2011

Sakskøbing Dæk- og Servicecenter vinder Würth dækskifter

Der er godt gang i hjulene hos Sakskøbing Dæk- og Servicecenter, der forhandler alle typer af dæk og servicerer biler for både privat- og erhvervskunder. Faktisk så meget, at værkstedets daglige leder, Allan Rasmussen, havde besluttet, at det var blevet tid til at investere i en ny dækskifter. Begejstringen var derfor stor, da værkstedets Würth-sælger, Peter Wied, ringede og fortalte, at der var en Würth-dækskifter på vej uden beregning. Værkstedet havde nemlig vundet 2. præmien i en konkurrence, Würth Danmark A/S netop har afholdt i autobranchen. (Læs mere)

07.01.2011

Johns Auto i Nordborg vinder en hjulløfter

Forleden fik John Dyrvig Jensen et uventet opkald fra Carsten Jespersen fra Würth. Carsten ringede nemlig for at fortælle, at Johns Auto havde vundet en af de 3 hovedpræmier, som Würth havde udloddet i november i forbindelse med en landsdækkende konkurrence. (Læs mere)