Pressemeddelelser 2017

08.11.2017
Nyt komplet karosserikoncept til autoværksteder
Würth Danmark A/S har udviklet et nyt komplet karosserikoncept, der kombinerer et bredt produktsortiment med specialistviden og uddannelse. Formålet er at skabe værdi hos autoværkstederne i form af funktionelle produkter i høj kvalitet kombineret med praktisk viden. (Læs mere)

09.10.2017
Würth tilfører flere kompetencer til auto-/cargobranchen
Würth Danmark A/S udvikler løbende produktsortimentet, udvider deres specialistviden og indleder nye samarbejder, så de altid kan matche markedets behov og opgaver. Auto-/cargobranchen er ingen undtagelse. Würth har indgået et nyt partnerskab, der betyder, at branchen nu kan få yderligere specialisthjælp til komplicerede arbejdsopgaver. I tråd med denne udvikling har Würths additivspecialister også skiftet navn og hedder nu Additiv- og motorspecialister, hvilket viser, at Würth kan hjælpe med viden og opgaveløsning til alle motorrelaterede opgaver (Læs mere)

01.09.2017
Würth sætter gang i store køretøjer
BMS A/S havde problemer med en kran, hvilket medførte arbejdsstop og værkstedsregninger. Efter rensning og jævnlig forebyggelse i samarbejde med additivspecialist fra Würth Danmark A/S, kører kranen nu uden problemer. Det har sparet BMS rigtig mange penge. (Læs mere)

01.06.2017
Skader på el-bilen kan være livsfarlige for karosserismeden
Würth anbefaler det rette værktøj til reparation af el- og hybridbiler. De senere år er el- og hybridbiler blevet en almindelig del af gadebilledet i Danmark. Som alle andre biler skal el- og hybridbilerne ind imellem til service og reparation – og det er en udfordring for karosserismede og mekanikere. (Læs mere)

01.06.2017
Würth og BG Diesel løfter autobranchens dieselviden
Würth Danmark A/S og BG Diesel samarbejder om kurser, der tilfører autobranchen stor faglig indsigt på additiver og dieselmotorer. 40 glade deltagere gik klogere hjem, da Würth og BG Diesel i foråret gennemførte en kursusrække om additiver og dieselteknik. (Læs mere)

23.03.2017
Würth Danmark åbner ny butik i Holstebro!
Den 5. april 2017 åbner Würth Danmark en ny butik i Holstebro for erhvervskunder fra auto-, el-, vvs-, metal- og træ/bygbranchen samt det offentlige. Butikken får adresse på Lundholmvej 1 i Holstebro og er den 26. Würth butik i Danmark. (Læs mere)

23.01.2017
Dem med de bedste skills er fremtidens vindere
Stærke faglige kompetencer er ifølge Würth Danmarks markedsdirektør Mads Bach Dolberg et afgørende parameter for at fastholde konkurrenceevnen. Det gælder autoværkstedet, for håndværksvirksomheden og også for Würth Danmark, som er leverandør af forbrugsartikler til de fleste brancher, hvor medarbejderne har en erhvervsfaglig uddannelse. (Læs mere)