Kun for erhvervsdrivende  
Afbalancering
Afbalancering

Vidste du at kørekomfort er et parameter, som langt de fleste bilister vægter højt?

En sitrende undervogn med rystende rat og bakspejl er bestemt ikke, hvad der forbindes med en god køreoplevelse. Men faktisk er kørekomfort netop et af de parametre, som de fleste bilister vægter højt. Grib muligheden og hjælp dine kunder til en bedre køreoplevelse og skab samtidig merindtjening til dit autoværksted ved at tilbyde en komplet afbalancering- og hjuldiagnose.

Undgå reklamationer med en afbalanceringsmaskine, der simulerer vejtryk

Vejtryksdiagnose er en ekstra dimension, som ved at simulere vejtrykket identificerer, om der er hårde punkter i dækket. Ved en traditionel afbalancering, tages der ikke højde for vejtryk, hvilket kan betyde, at kunden stadig har en dårlig køreoplevelse med rystende rat og bakspejl på trods af, at alle fire hjul netop er blevet afbalanceret. I nogle tilfælde vil det medføre en reklamation til værkstedet, som har foretaget afbalanceringen og i andre tilfælde vil kunden drage den konklusion, at det må være bilen, der er noget galt med. Begge dele er problematiske og kan undgås, hvis dækkene afbalanceres med en afbalanceringsmaskine med vejtrykssimulation.

6 tips til din næste afbalanceringsmaskine

Med den rette afbalanceringsmaskine kan du øge din indtjening og gøre dine kunder endnu mere tilfredse. Men hvad skal du være opmærksom på, når du vælger din nye afbalanceringsmaskine?

En afbalancering er ikke bare en afbalancering

På med nogle nye dæk, hjulet op på afbalanceringsmaskinen og tryk på knappen. Tilføj så de vægtklodser, som maskinen angiver. Det er den simple forklaring – men vil du mere i dybden med afbalancering?

Alcar stiller skarpt på hjuloptimering og højner kvaliteten

Per Kloster, administrerende direktør hos ALCAR DANMARK A/S i Skovby, fortæller: ”Vi oplever stor efterspørgsel på komplette hjul til særligt elbiler, hvor både støj og afbalancering er vital, fordi de er så følsomme”

For at imødekomme efterspørgslen på støjsvage hjul har ALCAR investeret i en ny afbalanceringsmaskine fra Hunter Engineering, som er den eneste på markedet med vejtryksrulle, og Per Kloster er ikke i tvivl om, at investeringen har positiv indvirkning på deres forretning:

”Vi er blevet mere konkurrencedygtige på komplethjulsmarkedet efter vi har fået en Hunter afbalanceringsmaskine og det er klart et ekstra kvalitetsstempel oveni vores produktportefølje.”

Værkstedsudstyr specialister

Lars Bærentsen

Syd-, Sønderjylland og Fyn
Lars Bærentsen
Distriktschef
+45 20 51 70 27
lars.baerentsen@wuerth.dk

Kim Hansen

Midtjylland
Kim Hansen
Distriktschef
+45 21 99 60 57
kimhansen@wuerth.dk

Ruben Højgaard

Nordjylland
Ruben Højgaard
Distriktschef
+45 29 17 05 12
ruben.hoejgaard@wuerth.dk

John Petersen

Nordsjælland og København
John Petersen
Distriktschef
+45 21 27 94 57
john.petersen@wuerth.dk

Jannich Trane

Midt- og Sydsjælland
Jannich Søfeldt Trane
Distriktschef
+45 25 44 43 55
jannich.trane@wuerth.dk

Jan Van de Locht

Danmark (Hunter)
Jan Van de Locht
Distriktschef
+45 40 14 73 58
jan.locht@wuerth.dk