Kun for erhvervsdrivende  
Din tryghed i træbyggeri
 

DIN TRYGHED i træbyggeri

Med Würth som samarbejdspartner i dit byggeri får du tryghed på flere måder. Vi stiller en specialist i Timber Construction til rådighed, der selv har arbejdet med CLT i en årrække. Vi har desuden Würth Technical Software II, der hjælper dig med at finde de rigtige produkter.

Læs mere om vores forskellige produkter

Mød vores specialist
i træbyggeri

  • Få besøg af vores specialist lige der, hvor du har en konkret udfordring
  • Vores specialist har meget praktisk erfaring og er derfor en god sparringspartner
  • Få hjælp til en gnidningsfri proces, der forhindrer byggestop
  • Mulighed for uddannelse af medarbejdere direkte på byggepladsen 

Würth Technical Software II
   

Würth Technical
Software II

For at imødekomme stigende krav til dokumentation i byggeriet stiller vi vores dimensioneringsprogram Würth Technical Software II til rådighed. Her kan du beregne og se dokumentation for de viste løsninger.

For yderligere dokumentation tilbyder vi adgang til CAD-biblioteket for vores befæstelsesartikler.

 

Hør vores specialist Jesper, fortælle om Würth Technical Software II

 

CLT skrueoverblik:

Skruer er en ideel fastgørelsesmetode til CLT og spiller en vigtig rolle i at skabe solide og pålidelige forbindelser i trækonstruktioner. Skruerne har 8 forskellige hoveder, 3 gevindtyper, delgevind og fuldgevind og 2 forskellige spidser, der er designet til at opfylde forskellige behov og krav.

Bæredygtigt byggeri:

Hvis du skal bygge bæredygtigt i form af DGNB eller Svanemærket byggeri, er det vigtigt, at du vælger produkter, som lever op til kravene. Würth Danmark udbyder en lang række produkter, der er egnet til dit bæredygtige byggeri.

Klimakrav til nybyggeri:

I 2021 vedtog Folketinget en national strategi for bæredygtigt byggeri, som indeholder en række konkrete tiltag, der har til formål at reducere klimapåvirkninger og ressourceforbrug i forbindelse med nybyggeri. Strategien betyder, at der frem mod 2030 vil blive implementeret en række tiltag, som understøtter dette.

Udvalgte produkter:

I Würth Danmark arbejder vi målrettet med at udvikle vores produktsortiment, så det bliver nemmere for dig at vælge produkter, som er produceret med omtanke for vores klima og miljø.