Kun for erhvervsdrivende  

STÆRK LEVERANDØR TIL CARGOMARKEDET GENNEM 30 ÅR

100 % Power • 100 % Præstation • 100 % Partnerskab

Målrettede produkter, markedskendskab og kompetencer er nøgleordene for Würths tilstedeværelse på Cargomarkedet. I år fylder vores samarbejds- og leverandørydelser inden for Cargo 30 år.

Vi er stolte af, at vores kunder værdsætter os og viser os den tillid at være deres primære leverandør på området.

Koncepter

Additiver

Additiver hjælper dine køretøjer med en høj driftssikkerhed. Hvis du plejer dine køretøjer med additiver, vil du opleve bedre brændstoføkonomi og øget kørekomfort.

Læs mere her

Aircon

Aircon findes i mange køretøjer og det er aktuelt året rundt, at airconsystemet virker optimalt. Med et velplejet airconsystem opnår du et bedre indeklima i dit køretøjs kabine samt behagelige temperaturforhold. Samtidig undgår du også skadelige bakterier ved at holde airconsystemet rent.

Læs mere her

Bilpleje

En velplejet vognpark holder længere og viser et godt image udadtil. Du får alt til vask af store køretøjer samt vejledning af vores specialister.

Læs mere her

Karrosseri

Vores karrosserispecialist har mange års erfaring og besøger dig gerne på værkstedet. Han kan hjælpe dig med at optimere dine arbejdsgange, så du øger din indtjening.

Læs mere her

Værkstedsudstyr

Würth Danmark er totalleverandør på værkstedsudstyr – også til store køretøjer. Med os får du en samarbejdspartner, der kan vejlede dig omkring optimal totalindretning af dit værksted.

Læs mere her

Værkstedsudstyr

Würths sikkerhedskoncept omfatter alt fra kemihåndtering til arbejdstøj og værnemidler. DitoBus fik hjælp fra Würth og blev arbejdsmiljø-certificerede på rekordtid.

Læs mere her

Skal vi også hjælpe dig?

Ta’ os med som din samarbejdspartner og totalleverandør – det giver dig klare fordele:

  • Optimer dit arbejde
    Få de rigtige produkter, brug dem rigtigt og placér dem optimalt i din værkstedsindretning - det skaber de bedste arbejdsprocesser, slutresultater og frigiver i sidste ende tid.
  • Reducer dit tidsforbrug
    Brug os som din totalleverandør. Vi har et bredt produktsortiment, som du kan kombinere med specialistviden og tidsbesparende løsninger som eks. vores lagerstyringsløsning.t.
Sore køretøjer
PERFEKT AFBALANCERING MED HUNTER – NU OGSÅ TIL TUNGE KØRETØJER

Vibrationer, sidetræk og ubalance?

Med Hunter afbalanceringsmaskiner er en afbalancering ikke bare en afbalancering. Det er også vejsimulering eller optimering med måling af vejtryk og sidetræk for optimering i én arbejdsgang i forbindelse med afbalanceringen. Det sparer dig både tid og penge. Samtidig er du sikker på at finde alle fejl – første gang – hver gang.

 

Se de aktuelle kampagneprodukter - gælder indtil den 31. marts 2022

Find de rette Würth-produkter til den rette opgave

Sikkerhed på dit værksted

I dit daglige arbejde kommer du i kontakt med forskellige kemiske stoffer, hvis du eksempelvis har klargøringsopgaver. Det stiller krav til din kemihåndtering.

Det er også vigtigt, at din værkstedsindretning tager hensyn til dig og dine kollegaers arbejdssikkerhed. Eksempelvis er det vigtigt, at udsugningen er i orden, og at du undgår opslidende løft ved at bruge ergonomisk korrekte hjulløftere.

Vi kan hjælpe dig med værkstedsindretning og produkter, der opfylder dine krav til arbejdssikkerhed.

Du kan kombinere det med vores komplette sikkerhedskoncept, der hjælper dig med at sætte sikkerheden først. Du kan bl.a. få adgang til specialistviden og værktøjer til din kemihåndtering.

Et eksempel er online portalen Würth Kemiarkiv, som giver dig et overblik over dine kemiprodukter, værnemidler og de nødvendige sikkerhedsdatablade.

Læs mere om sikkerhedskonceptet

Lagerhåndtering på dit værksted

Bruger du alt for meget spildtid på at lede efter det rigtige værktøj til bilreparationen? Er der (for) langt at gå fra din arbejdsstation og hen til lageret? Der er dyrebare minutter at spare på arbejdsprocesser, hvis du har os med hele vejen.

I værkstedsindretningen kan vi hjælpe dig med at sikre, at det du skal bruge er tæt på dig ved eksempelvis at lægge lageret det rigtige sted på dit autoværksted.

På dit lager og værksted gør vi det også nemt og hurtigt for dig at finde dét, du skal bruge ved at sikre alt er på sin rigtige plads. Der er også altid det, du skal bruge, så du ikke bliver forsinket, hvis du eksempelvis mangler et bilplejeprodukt til en klargøringsopgave.

Alt dette hjælper vi dig med: I dialog med dig sikrer vi, at der er de produkter, du skal bruge, og at de er i de rigtige mængder. Du kan også få styr på lageret i din bil med Würth Bilindretning, som er skræddersyet til dine behov.

Find information her