Kun for erhvervsdrivende  
Skræddersyet kundeservice
Har du brug for hjælp? Så står vi klar

Man-tors: 07:30 - 16:30 - Fre: 07:30 - 15:00

Vi holder lukket i weekender og på nationale helligdage.

Vil du gerne bruge mere tid på dine kunder?

Vi står klar til at hjælpe dig med skræddersyet kundeservice, så du får en effektiv hverdag, hvor du kan bruge mest muligt tid på dine kunder og undgå dyre arbejdsstop. Derfor tilbyder vi en lang række tidsbesparende ydelser, der gør din hverdag lettere og frigør tid til dine kerneopgaver.

Hurtig og fleksibel levering
Effektiv reparationsservice

 

Let og simpel leverandørservice

Würth LeverandørService har en lang række klare fordele for dig. Servicen er gratis, du bevarer den fulde kontrol over dine betalinger, og du sparer tid på administrationen.

  • Regningerne betales altid på den sidste rettidige betalingsdato. Det giver dig renter i længst mulig tid
  • Du slipper for at betale indbetalingskort, sende checks eller overføre penge via netbank
  • Kreditnotaer fratrækkes automatisk din næste betaling
  • Du skal aldrig mere betale rykkergebyrer eller morarenter
  • Du får stadig fakturaer fra os, som du plejer. Du skal blot ikke betale dem selv. Af fakturaerne fremgår det, hvornår beløbet vil blive betalt
  • Hvis ikke du ønsker, at fakturaen bliver betalt, kan du altid standse den – helt op til 2 bankdage efter at betalingen er gennemført

Vil du tilmelde dig?

Når du tilmelder dig, skal du bruge dit kundenummer. Det finder du på din faktura.

Se også vores salgs- og leveringsbetingelser.

Tidsbesparende services, der gør din hverdag lidt lettere

Bruger du (alt for meget) tid på din lager- og kemihåndtering? Vi tilbyder serviceydelser, der frigør ressourcer og tilfører kompetencer, så du kan bruge mere tid på dine værdiskabende kerneopgaver.

Kemihåndtering
Lagerhåndtering med ORSY
Produktinfo
Teknisk information
Produktinfo

Du finder en stor del af de tekniske produktinformationer under de enkelte produkter på Würth online-shop eller app.

Gå til online shop

DIN/ISO
Teknisk information
DIN/ISO

Du kan bruge vores søgefunktionalitet til at finde DIN/ISO.

Gå til DIN/ISO-søgning

Tekniske tegninger
Teknisk information
Tekniske tegninger

Du har adgang til produkternes tekniske tegninger i vores CAD-database. Bemærk: Det kræver login at kunne downloade materialet. Databasen er på engelsk.

Gå til CAD-database

DoP-dokumenter
Teknisk information
DoP-dokumenter

Vores ydeevnedeklarationer (Declaration of Performance/DoP) finder du på vores portal. Her ligger DoP-dokumenter på byggevarer, der forhandles gennem Würth og som er omfattet af byggevareforordningen (EU nr. 305/2011 af 9. marts 2011).

Gå til DoP-Portal

FAQ - (9) Ofte stillede spørgsmål

Hvordan handler jeg på online-shoppen? Hvordan fungerer kemiarkivet? Få svarene på de mest stillede spørgsmål til Würth her.

For at logge på online-shoppen, skal du bruge dit kundenummer, brugernavn og en kode. Når du logger på online-shoppen første gang, får du en e-mail, hvor dit kundenummer, brugernavn og kode fremgår. Hvis du ikke kan finde dine login-oplysninger, kan du kontakte kundeservice på telefon +45 79 32 31 70 eller sende en mail.

Du skal logge ind på online-shoppen og gå til ”Mit Würth”. Du kan herefter ændre e-mailadressen under ”Ordreparametre”.

For at oprette en bruger skal du selv være administrator. Tryk på ”Mit Würth”, gå til brugeradministration og vælg her ”Opret ny bruger”.

Du skal være logget ind for at kunne se priserne på online-shoppen. Hvis du stadig ikke kan se priserne, så kontakt kundeservice på telefon +45 79 32 31 70 eller sende en mail.

Nej, du kan ikke handle som privatkunde. Würth henvender sig til det professionelle marked, og derfor kræver det et CVR-nr. at handle hos os.

Du finder det enkelte produkts sikkerhedsdatablad i online-shoppen. Du skal blot søge det frem og herefter kan du klikke dig ind på det. Hvis du ikke kan finde et sikkerhedsdatablad, kan det skyldes, at du skal skifte dine sprogindstillinger til dansk.

Sikkerhedsdatablad

Du kan enten finde produkter i navigationen i venstremenuen eller du kan bruge søgefunktionen. Du kan både søge på artikelnummeret og på søgeord. På de enkelte produkter finder du bl.a. tekniske informationer, beskrivelse af anvendelse og meget mere.

Kemiarkivet har ikke nødvendigvis det samme login, som det, du bruger til online-shoppen. Hvis du vil ændre din e-mail eller kode til kemiarkivet, skal du kontakte kundeservice på telefon 79 32 31 70. Hvis du har glemt din kode, skal du trykke på ”Glemt kodeord” og indtaste oplysningerne. Du vil herefter få tilsendt en ny kode til den e-mail, der er oprettet på din bruger.

I Kemiarkivet ligger der en brugervejledning, der beskriver, hvordan du bruger af kemiarkivet. Du er naturligvis velkommen til at kontakte kundeservice på telefon +45 79 32 31 70., hvis guiden ikke kan hjælpe dig tilstrækkeligt.

Kom i gang med online-shop

Opret en online bruger og du får adgang til hele vores produktsortiment, som er til rådighed alle ugens dage, 24 timer i døgnet.

Kom i gang med Würth app

Bestil produkter, når det passer dig. Med Würth app behøver du ikke være på kontoret for at se og bestille Würth produkter.