WÜRTH GENNEM 75 ÅR

I 1945 blev Würth grundlagt af Adolf Würth i den lille, sydtyske by Künzelsau og blev i 1954 overtaget af sønnen Reinhold Würth. Siden da er det gået stærkt, og Würth har i dag mere end 400 selskaber i over 80 lande, og vi er over 78.000 medarbejdere på verdensplan.

Vi fejrer 75 års jubilæum med en række skarpe jubilæumstilbud til dig. Derudover får du en Würth køletaske med forfriskninger, når du køber for min. 2.000,- fra den 16.-31.marts 2020, så længe lager haves.

 

VIND 2 BIOGRAFBILLETTER

VIND 2 BIOGRAFBILLETTER

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i lodtrækningen om 10 x 2 biografbilletter.

Du får mulighed for at tage i biografen og se lige den film, du har lyst til (tillæg kan forekomme).

Gavebilletterne er gyldige 1 år fra udstedelse og kan indløses blandt flere end 50 biografer over hele landet. Gavebeviset har en værdi af 200,-

WÜRTH KØLETASKE

KØB FOR 2.000,- OG FÅ EN WÜRTH KØLETASKE MED FORFRISKNINGER

Vi fejrer 75-års jubilæum, og du får en Würth køletaske med forfriskninger, når du køber for min. 2.000,- fra den 16.-31.marts 2020, så længe lager haves.

Würth køletaske med forfriskninger skal afhentes i din Würth butik ved indlevering af den kupon, som du modtager med leveringen af dine Würth produkter.

Gælder så længe lager haves.

BRUG KODEN: 75ÅR

Sådan kommer du let igang med at handle i vores online-shop

Opret dig som kunde

Registrer dig som kunde

For at kunne handle i vores online-shop skal du først registere dig som kunde hos Würth.

Efter din registering modtager du normalt inden for 15 minutter en bekræftelse.

Registrer dig som kunde her

Opret dig som bruger

Opret en bruger

Når du er oprettet som kunde hos Würth eller er kunde i forvejen, skal du oprette en bruger for at kunne handle.

Du kan som kunde oprette flere brugere.

Opret en bruger til online-shop her

Handle online

Bestil dine produkter online

Når du er kunde hos Würth og har oprettet en bruger til eshop, kan du logge ind, se dine priser og nemt bestille online.

Vi har 60.000 produkter til fagfolk.

Start med at handle online

 

GOD KVALITET SKAL OPLEVES

I Würth går vi på arbejde med ét fælles mål. Vi vil være en innovativ og attraktiv partner for det professionelle marked, så vi sammen kan gøre

tingene smartere og bedre.

Om din virksomhed projekterer, bygger, reparerer eller servicerer er underordnet. Vi matcher dine behov, uanset om du er blandt de største eller bare dig selv.

Nøgleordet er kvalitet. Vi har mere end 60.000 varenumre, kompetente specialister og unikke koncepter inden for blandt andet sikkerhed, kemi og lagerstyring. Det er din sikkerhed for, at vi altid kan skrue den helt rigtige løsning sammen til dig og din virksomhed.

Vi tror på relationer og værdien af at kunne se hinanden i øjnene. Derfor er vi altid tæt på dig. Vil du have besøg af en kørende sælger, får du det. Foretrækker du telefonen, sidder vi klar.

Har du brug for produkter her og nu, kan du besøge en af vores mange butikker. Det bliver i øvrigt kun nemmere fremover, for der er flere på vej. Vil du hellere handle digitalt, kan du selvfølgelig også det.

I Danmark er vi over 550 medarbejdere, men vi er også en del af noget større. I den globale Würth-familie er vi ca. 78.000 medarbejdere med mere end 400 selskaber i 80 lande. Og med vores tyske rødder har vi selvfølgelig orden i tingene.

Skal vi sige det kort, så oplever du hos Würth, at løsninger og vejledning går op i en højere enhed. Vores vision er, at vi vil være de bedste til at tilføre kompetencer og frigøre ressourcer. Det er præcis det, vi mener, når vi siger, at vi gør tingene smartere og bedre sammen.

Würth. God kvalitet skal opleves.