Kun for erhvervsdrivende  
EURASOL® PRIMER PLUS SK – FOR BEDRE VEDHÆFTNING UDEN OPLØSNINGSMIDDEL
EURASOL® PRIMER PLUS SK – TIL LANGTIDSSIKRE LØSNINGER

EURASOL® Primer Plus SK er en opløsningsmiddelfri primer, der sikrer bedre vedhæftning af EURASOL-tape og folieklæber.

EURASOL® Primer Plus SK’s egenskaber hæver klæbestyrken betydeligt på porøse overflader. Primer Plus SK virker desuden hærdende, hvilket er en fordel, da man herefter let og sikkert kan hæfte f.eks. dampspærre med tape. EURASOL® Primer Plus SK er derfor velegnet til brug på fiberholdige og porøse overflader.

Brug af EURASOL® Primer Plus SK sikrer desuden bedre vedhæftning og tætning af f.eks. dampspærre for at forhindre uønsket indtrængning af vand.

EURASOL® Primer Plus SK kan anvendes til:

  • Klæbning på bløde træfiber, træ, cement og gipspladepaneler
  • Klæbning af træunderlag til beton
  • Rudeforseglingstape med butylbånd på synlig overflade

Bemærk

EURASOL® Primer Plus SK’s tørretid kan variere afhængigt af substratmaterialet (absorberende, ikke-absorberende, fugtigt osv.) og temperatur. Primeren skal beskyttes mod fugt, indtil den er gennemhærdet.

Når den er hærdet, skal strukturen dækkes, f.eks. med en dampgennemtrængelig presenning, i over 16 timer i tilfælde af langvarig regn/sne. Strukturen må ikke udsættes for kontinuerlig/stående fugt.

En del af ét samlet system

EURASOL® Primer Plus SK er en del af ét samlet system, som består af dampspærre, tape, manchetter og folieklæber. Systemet er udarbejdet og testet til at skulle holde til de danske byggekrav. I vores Klimaskærm Håndbog kan du se yderligere detaljer, og blive opdateret om vores garantiforhold.

EURASOL ® PRIMER PLUS SK er optaget i databasen for byggeprodukter, som kan anvendes i Svanemærket byggeri.

Würth Danmark har udarbejdet en DGNB-producenterklæring for produktet.

BESTIL EURASOL® PRIMER PLUS SK OG TILBEHØR