Kun for erhvervsdrivende  

HAR DU TID (NOK) TIL DET GODE HÅNDVÆRK?

Ta' Würth med og få adgang til specialistviden og stærk service

– og selvfølgelig (de helt rigtige) søm

Vores brede sortiment er udviklet til at indfri dine behov, så du hurtigt og let kan udføre dine arbejdsopgaver. Håndværktøjet er eksempelvis udviklet til dig, der stiller høje krav til kvalitet, funktionalitet og holdbarhed, og vores ASSY-skruer giver dig patenterede fordele fra kærv til spids.

Vi har skruer til ethvert behov, der gør det nemt at få alle ender til at mødes. Kombiner det med vores specialister, som du kan bruge til kompetent sparring, support og individuelle, profitable løsninger til dine specifikke behov.

Vil du have en totalløsning til undertagsopgaver?

Få adgang til et bredt program af kvalitetsprodukter, op til 20 års genetableringsgaranti og mulighed for specialistviden.

Byggekemi - guide til valg af produkter
MUSTHAVES I BYGGEBRANCHEN

PRODUKTER, DU IKKE KAN LEVE UDEN

Se et udvalg af de produkter, vi er allermest stolte af. Fælles for alle produkter er, at de kan noget ekstraordinært, der normalt ikke er gældende for produkter i samme kategori.

Det kan f.eks. være en klæbemasse, der har en utrolig høj startklæbeevne eller en spånskrue med et patenteret asymmetriske gevind, som giver hurtig montage og høj udtrækningsværdi.

Produkterne er nøje udvalgt i samarbejde med vores træ- og bygspecialister, der betegner dem som musthaves for dig, der arbejder i byggebranchen.

Koncepter

Klimaskærm

Vi ved, det holder – derfor tilbyder vi markedets mest transparente garanti på dampspærrer/-bremser med reel genetablering i 30 år fra monteringstidspunktet.

Læs mere her

Befæstigelse

Vores specialist i befæstelsesteknik besøger dig på byggepladsen, så han kan give dig den bedst mulige vejledning i kemisk eller mekanisk befæstelse.

Læs mere her

Skudmontage

Sammenlignet med ”standardmontage” til befæstelsesopgaver i stål, beton og murværk er skudmontage betydelig hurtigere.

Læs mere her

Byggekemi

Besøg husets forskellige rum herunder og se, hvilke produkter vi anbefaler der, hvor du er. Produkterne anbefales, fordi de er de bedste til de specifikke opgaver.

Læs mere her

Brandsikring

Brandsikringsspecialisterne kan vejlede dig i, hvilke af Würths brandsikringsprodukter du skal bruge til dine opgaver. De kan også hjælpe dig med, hvordan du bruger produkterne, og hvordan du efterfølgende vurderer resultatet.

Læs mere her

Arbejdssikkerhed

Det er en kompleks og tidskrævende opgave at overholde lovgivningen for arbejdssikkerhed. Würths sikkerhedsspecialister kan hjælpe dig med, hvordan du hurtigere og lettere sætter sikkerheden først.

Læs mere her

Ta' Würth med og få adgang til specialistviden og stærk service

Hver dag gør du dit bedste for at levere håndværk til dine kunder, der lever op til dine fagligt høje standarder. Men du har også travlt. Ture til byggemarkedet efter skruer du skal bruge lige nu, praktiske opgaver med bl.a. lagerstyring og arbejdsprocesser, du gerne vil effektivisere. Alt det tager tid fra de opgaver, du helst vil bruge din tid på.

  • Hvordan optimerer du dine processer, så du får endnu mere tid til det gode håndværk?
  • Hvordan sætter du endnu mere fokus på det gode håndværk?

 

Vi har produkterne til alle dine daglige opgaver
 

BEFÆSTELSE TIL BYGGERIET

Hos Würth har vi fokus på produkter af høj kvalitet, som gør en forskel i din hverdag. Derfor har vi et bredt sortiment inden for befæstelse i beton.

Dét kan vi hjælpe dig med

Kvalitetsprodukter, specialistviden og ressourcebesparende koncepter og løsninger – alt det får du fra én samarbejdspartner. Fordelene er til at tage og føle på:

✓ Effektiviser dine arbejdsprocesser

Sæt din lagerstyring og kemihåndtering i system og vælg de rigtige arbejdsgange og produkter til dine opgaver

✓ Sæt fuld skrue på godt håndværk

Brug vores specialister til faglig sparring på små og store opgaver og løs opgaverne med kvalitetsprodukter fra vores brede sortiment

ØGET EFFEKTIVITET OG BEDRE RESULTATER

Det siger kunderne

HHT Byg A/S sætter pris på det personlige samarbejde med Würth:

”Samarbejdet kører rigtig godt, fordi jeg og mine medarbejdere har en rigtig god kemi med Würth sælgeren, og det er vigtigt for os. Han gør mange ting for os og er altid villig til at gå et ekstra skridt for os, når tingene brænder på. Han kender vores virksomhed og udviser en høj grad af forretningsforståelse, når han spørger til vores behov”, siger Hans Henrik Tobiassen der driver HHT Byg A/S