Har du tid (nok) til det gode håndværk?

Hver dag gør du dit bedste for at levere håndværk til dine kunder, der lever op til dine fagligt høje standarder. Men du har også travlt. Ture til byggemarkedet efter skruer du skal bruge lige nu, praktiske opgaver med bl.a. lagerstyring og arbejdsprocesser, du gerne vil effektivisere. Alt det tager tid fra de opgaver, du helst vil bruge din tid på.

Dét kan vi hjælpe dig med

Kvalitetsprodukter, specialistviden og ressourcebesparende koncepter og løsninger – alt det får du fra én samarbejdspartner. Fordelene er til at tage og føle på:

 

Fordele

✔ Effektiviser dine arbejdsprocesser

Sæt din lagerstyring og kemihåndtering i system og vælg de rigtige arbejdsgange og produkter til dine opgaver

✔ Sæt fuld skrue på godt håndværk

Brug vores specialister til faglig sparring på små og store opgaver og løs opgaverne med kvalitetsprodukter fra vores brede sortiment

Specialistviden, service – og selvfølgelig søm

Vores brede sortiment er udviklet til at indfri dine behov, så du hurtigt og let kan udføre dine arbejdsopgaver. Håndværktøjet er eksempelvis udviklet til dig, der stiller høje krav til kvalitet, funktionalitet og holdbarhed, og vores ASSY-skruer giver dig patenterede fordele fra kærv til spids – vi har skruer til ethvert behov, der gør det nemt at få alle ender til at mødes. Kombiner det med vores specialister, som du kan bruge til kompetent sparring, support og individuelle, profitable løsninger til dine specifikke behov.

Det siger kunderne

HHT Byg A/S sætter pris på det personlige samarbejde med Würth:

”Samarbejdet kører rigtig godt, fordi jeg og mine medarbejdere har en rigtig god kemi med Würth sælgeren, og det er vigtigt for os. Han gør mange ting for os og er altid villig til at gå et ekstra skridt for os, når tingene brænder på. Han kender vores virksomhed og udviser en høj grad af forretningsforståelse, når han spørger til vores behov”, siger Hans Henrik Tobiassen der driver HHT Byg A/S

Vil du have en totalløsning til undertagsopgaver?

Få adgang til et bredt program af kvalitetsprodukter, op til 20 års genetableringsgaranti og mulighed for specialistviden.

Læs mere om fordelene ved genetableringsgarantien

 

Effektiviser dine sikkerhedsopgaver

Det er vigtigt at sætte sikkerheden først, men det tager tid at overholde den komplekse lovgivningen. Vi kan vejlede dig om, hvordan du forebygger arbejdsulykker og du kan få løsninger, der effektiviserer din kemihåndtering og eftersyn af eksempelvis din faldsikring.

Læs mere om sikkerhed på arbejdspladsen

Lagerhåndtering

Lagerhåndtering – både på dit lager, dit værksted, din byggeplads og i din bil

Overblik, system og orden er kodeord i en travl hverdag, hvor der skal være tid til det gode håndværk. Du behøver ikke bruge (værdifuld) tid på at finde det, du skal bruge til opgaven med vores lagersystem ORSY. Vi sørger for, at du altid har det, du skal bruge – intet mere, intet mindre – og du kan endda tage løsningen med i bilen og ud på byggepladsen. Selv småkomponenterne er der styr på med ORSY KANBAN, hvor alt har sin rette plads.