Vi sætter spot på el-branchen

Vil du stille skarpt på hele din forretning?

Produkter i god kvalitet er vigtig for dig, men du har også brug for en leverandør, der kan hjælpe dig med at komme rundt i hele din forretning. Det kan være, at du vil effektivisere din lagerhåndtering, så du har overblik og de rigtige produkter i de rigtige mængder. Sikkerhed på arbejdspladsen er også vigtig for dig, men det er tidskrævende at holde styr på kemihåndtering, sikkerhedsdokumentation og de korrekte værnemidler til dine opgaver. Tiden går fra din kerneforretning, hvor du dagligt fokuserer på at levere et fagligt højt resultat, så dine kunder er tilfredse, når du kører videre til den næste opgave.

 

Dét kan vi hjælpe dig med

Når du vælger os som leverandør, får du en samarbejdspartner, der giver dig adgang til et bredt produktprogram, specialistviden om godt håndværk og gode arbejdsprocesser samt tidsbesparende løsninger til sikkerhed og lagerstyring. For dig betyder det, at du kan:

(1) Systematisér og optimér dine arbejdsgange

Få specialistviden om arbejdsprocesser, optimer din kemi- og lagerhåndtering og effektiviser dine sikkerhedsopgaver

(2) Få praktisk specialistviden om godt håndværk

Deltag i kurser eller få besøg af én af vores erfarne specialister, der tager udgangspunkt i dine opgaver

(3) Sæt sikkerheden først og overhold lovgivningen

Vores sikkerhedsspecialister og brandsikringsspecialister kan vejlede dig i overholdelse af lovkrav

El

Produkter, koncepter og løsninger til hele din virksomhed

Kom rundt i hele din forretning ved at udnytte vores brede vifte af kvalitetsprodukter, værdiskabende løsninger til effektiv lager- og sikkerhedshåndtering. Du kan også altid få support hos vores erfarne specialister.

Vi har et bredt udvalg indenfor både arbejdsbelysning og belysning, der spænder over LED-arbejdslamper til pærer, PIR-sensorer og meget mere. Hos os finder du også de rigtige værktøjer såsom VDE-skruetrækkere og maskiner til skudmontage. Vores produkter til passiv brandsikring gør det samtidig muligt for dig at løse alle opgaver forbundet med passiv brandsikring. Har du behov for vejledning i montage, de korrekte produkter til opgaven og overholdelse af lovgivningen? Kontakt vores brandsikringsspecialister, deltag i kurser og se mere i vores udførlige brandsikringshåndbog.

Prioriter og optimer sikkerheden

Med vores sikkerhedskoncept kan du både sætte sikkerheden først og minimere den tid, du bruger på sikkerhed på din arbejdsplads. Vi sørger for, at du har den kemi og de værnemidler, du skal bruge, så du eksempelvis altid har de rigtige handsker til dine opgaver. Sikkerheden følger også med dig og dine kolleger på farten - vi pakker bl.a. en sikkerhedstaske og sørger efterfølgende for, at den bliver ved med at indeholde de rigtige værnemidler. Har du behov for sparring, kan du altid trække på Würths sikkerhedsspecialister. De kan eksempelvis vejlede dig om faldsikring.

Du får også adgang til en række tidsbesparende værktøjer. Würth Kemiarkiv er dit online overblik over bl.a. din kemi og værnemidler og indeholder også opdaterede sikkerhedsdatablade. Kemiarkivet holder også styr på indholdet i din sikkerhedstaske. Würth Eftersyn er dit tidsbesparende redskab til at holde styr på, hvornår dit faldsikring skal til dets årlige, lovpligtige eftersyn. Vores butikspersonale er uddannet til opgaven, og du kan derfor få det foretaget i din nærmeste Würth butik.

 

Det siger kunderne

SE Big Blue bruger Würths sikkerhedskoncept:

”Det giver ro at vide, at vi har styr på sikkerheden. Både i forhold til arbejdsmiljøloven, vores medarbejdere og vores kunder. Vi leverer resultater og løsninger, der skaber værdi for vores kunder, og de skal selvfølgelig kunne være sikre på, at vi også har styr på vores processer. Når vores interne processer fungerer optimalt, er det medvirkende til, at vi også kan levere optimale løsninger til kunderne, siger Flemming Mathiesen fra SE Big Blue.

Få lagerhåndtering på værkstedet og på farten

ORSY minimerer den tid, du bruger på din lagerhåndtering, da systemet sikrer, du har de rigtige produkter i det rigtige antal dér, hvor du skal bruge dem.

Du har overblik over dit værktøj og dine forbrugsartikler i bl.a. kufferter og reoler, og vi sørger for, at du eksempelvis ikke har skruetrækkere, du aldrig bruger.

Du kan både bruge ORSY på dit værksted, og når du er på farten. Würth Bilindretning er skræddersyet indretning til din bil, så du kan tage det med uden at miste overblikket.

Du kan også få ORSY med ud på byggepladsen i en container, så du har det, du skal bruge lige ved hånden. Containeren kan bl.a. indrettes med kemiskabe og ORSY-reoler og er aflåst, så du undgår spild.