Kun for erhvervsdrivende  

 

 

VI STØTTER DEN FAGLÆRTE UNGDOM

Med en uddannelse inden for fag som for eksempel tømrer, el, mekaniker og VVS, åbner der sig fantastiske muligheder. Det vil vi gerne inspirere de unge til, og derfor er vi igen i år stolt sponsor af DM i Skills.

 

 

SPECIALISTER

Brug specialister til at få faglig og praktisk vejledning til gavn for dit daglige arbejde.

KUNDECASES

Bliv inspireret til nye indtjeningsmuligheder, arbejdsprocesser og meget mere.

KURSER

På kurserne får du praktiske færdigheder, som du nemt kan bruge i din opgaveløsning.

 

 

 

TIPS TIL PROFESSIONEL BILPLEJE

For dig er professionel bilpleje en oplagt merindtjeningsmulighed, mens bilpleje for dine kunder betyder, at køretøjernes værdi og udseende bibeholdes så meget som muligt. Derfor kan du hos os få specialisttips og de rigtige produkter til opgaven.

 

 

 

 

 

BEFÆSTELSE TIL BYGGERIET

Hos Würth har vi fokus på produkter af høj kvalitet, som gør en forskel i din hverdag. Derfor har vi et bredt sortiment inden for befæstelse i beton.

  

BEFÆSTELSE INDUSTRIEN

I industrien har du brug for kvalitetsprodukter, og at du hurtigt og nemt kan få det, du skal bruge. Find nemt bolte og møtrikker i DIN- og ISO-guiden, brug gennemtestede bolte i høj kvalitet og få et effektivt vareflow, når du opbevarer dem i ORSY® Flex reoler.

 

 

 

 

 

Bliv klædt rigtigt på til din opgave

Få viden om hvilke sikkerhedsprodukter, der bedst passer på dine ører, øjne, lunger og hænder i kataloget med sikkerhedsprodukter. Find også det tøj, der klæder dig godt på til vejr, vind og opgaver i det nye arbejdstøj- og skokatalog. Det er ikke kun kataloget, der er nyt: Du finder også nyheder blandt arbejdstøjet.

 

 

 

KEMI PÅ ARBEJDSPLADSEN

Würth Kemiarkiv er en online løsning, der hjælper dig med at håndtere og systematisere de tidskrævende, lovpligtige opgaver, som følger med kemi på arbejdspladsen. Det giver dig overblik og effektiv kemihåndtering.