Kun for erhvervsdrivende  

5 tips til bilpleje

5 tips til bilpleje

Se udvalgte tips til effektiv bilpleje

Med de rigtige produkter og arbejdsmetoder kan du opnå et optimalt og holdbart resultat på dine kunders køretøjer. Det skaber tilfredse kunder, fordi det blandt andet øger køretøjers værdi. For dig og dit værksted er bilpleje samtidig en oplagt serviceydelse, der kan øge dit værksteds indtjeningsmuligheder.

Der er altså mange gode grunde til at udføre bilpleje, og derfor har vi udvalgt 5 tips til, hvordan du får effektiv bilpleje.

Tip nr. 1: Vælg den rigtige polerpad til poleringen

Med den rigtige polerpad til opgaven får du den mest effektive polering. Polerpads har forskellige features, der alle har sine fordele. For eksempel forhindrer en polerpad med afrundet kant ridser i lakken, og skum med åbne porer er gode til at optage snavset.

Tip nr. 2: Brug polish og polerpads til ridsernes sværhedsgrad

Svære ridser? Mindre ridser? Hologrammer? Det er vigtigt at bruge den mest egnede polerpad og polish til opgaven. For at gøre det endnu nemmere for dig at vælge de rigtige produkter til opgaven, har vores produkter farvekoder, der fortæller dig, hvad produktets slibeeffekt/grovhed er.

Tip nr. 3: Få lygterne til at skinne med vandslibning, polering og forsegling

De matte billygter kan gøres blanke igen. I nogle tilfælde er det nok med en polering, mens det i de svære tilfælde kan være nødvendigt med både vandslibning, polering og forsegling.

Tip nr. 4: Øg din indtjening med videresalg af bilplejeprodukter

Foruden selv at udføre bilpleje – og dermed øge dit værksteds indtjening – kan du sælge bilplejeprodukter såsom glasrens og insektfjerner.

Tip nr. 5: Standardisér og effektivisér dine arbejdsgange

Hvis du og dine kollegaer udfører arbejdsgangene ens, kan I både hjælpe hinanden på tværs af afdelinger og hjælpe til ved fravær. Samtidig kan du effektivisere dine arbejdsgange. Det kan du blandt andet gøre ved at deltage i vores kurser.

Der er flere bilplejetips. Vil du have dem?

Kontakt én af vores specialister, der står klar til at hjælpe dig med tips til alt fra effektive løsninger og arbejdsprocesser til valg af produkter.

Stort udvalg af bilplejeprodukter

Du finder produkter til både ud- og indvendig bilpleje hos os. Vil du se det store udvalg?

 

Nyeste artiker

Skal du arbejde med asbest?

21-05-2024Asbest kan gemme sig mange flere steder, end du måske tror. Hvert år er der danskere, som bliver alvorligt syge, selvom det er mange år siden, de var i kontakt med og indåndede asbeststøv. Det er derfor vigtigt at beskytte sig selv. Få mere viden om arbejde med asbest; både hvis du er arbejdsgiver og/eller arbejder med asbest i det daglige. Du får blandt andet et overblik over egnede værnemidler.

Læs mere

Hvilke systemer omfatter ADAS?

17-05-2024ADAS er en oplagt merindtjeningsmulighed. Men hvad dækker ADAS egentlig over?

Læs mere

4 gode råd til at fjerne og bearbejde svejsesøm

13-05-2024Med skiven kommer du igennem hele 3 trin i den samme arbejdsgang, og med 4 gode råd får du et godt slutresultat.

Læs mere

Nyhedsbrev

 

TIlmeld dig Nyhedsbrevet

Få fingrene først på eksklusive nyheder og skarpe tilbud! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå ikke glip af den nyeste viden.