Kun for erhvervsdrivende  
 Undervogn
Hvorfor er sporingskontrol vigtigt for din forretning?

6 ud af 10 biler er ude af sporing. Så højt er tallet for almindelige køretøjer. Derfor er undervognen et område med et rigtig stort indtjeningspotentiale. Tillægger du samtidig det stigende antal el-biler, hvor eksempelvis en sporing er mindst lige så vigtig, vil indtjeningspotentialet vokse yderligere.

Sæt din kundes køreoplevelse i fokus

Du kender det måske fra din egen bil – en bil ude af sporing giver en dårlig køreoplevelse. Føreren vil opleve, at bilen trækker til den ene side, kører ustabilt eller kan føles svær at styre. Det samme oplever dine kunder, men måske ved de ikke, hvad det skyldes, eller også har de vænnet sig til de små uregelmæssigheder i kørslen.

Få fokus på dine indtjeningsmuligheder

Med et øget fokus på undervognen, kan du hjælpe dine kunder til større sikkerhed og bedre køreoplevelse. Helt konkret er der tre områder, der potentielt kan sikre dit autoværksteds fremtidige indtjening.

Sporingskontrol
Sporingskontrol

På blot få sekunder kan du udføre en fuldautomatisk sporingskontrol ved brug af Quick Check Drive™ udstyr fra Hunter. Sporingskontrollen sker uden en mekaniker på sidelinjen og resultaterne vises som simple grafer og illustrationer, der vil være optimale at bruge i en salgsdialog med kunden.

Sporing
Sporing

Med udstyr fra Hunter er en sporing ikke bare en sporing. Der er tale om en komplet 4-hjulsudmåling. Sporingen tager blot få sekunder og de patenterede targetplader sikrer en præcis og hurtig håndtering. Sporeanlæggene giver adgang til verdens største OEM-database, som sikrer dig korrekt data. Resultaterne illustreres som simple grafer, der vil være optimale at henvise til ved overlevering til kunden.

Hjuldiagnose og afbalancering
Hjuldiagnose og afbalancering

En hjuldiagnose afhjælper problemer der, hvor en traditionel afbalancering ikke slår til. Traditionelle maskiner afbalancerer udelukkende ubalancen, som de statiske og dynamiske kræfter forårsager, men det er ofte ikke tilstrækkeligt til at fjerne uønsket vibration, støj og træk.

Hunters diagnose- og afbalanceringsmaskine, Road Force Elite, er verdens hurtigste og er godkendt samt anbefalet af 24 bilfabrikanter.

Hunter Quick Check anlæg skaber kundedialog

Dialogen med kunden går fra at være en snak om lovkrav til at være en dialog om kørekomfort, dækslid, rækkevidde og brændstof forbrug med udgangspunkt i 3D billeder og konkret data.

Kursus: Bliv inspireret til at gribe fremtidens muligheder

Hvilke eftermarkedsområder spås til at vækste mest? Hvad kræver fremtidens autobranche af dig og dit udstyr? Disse spørgsmål og mange flere stiller vi skarpt på, når vi inviterer teknikere, indskrivningspersonale og værkstedschefer til en spændende dag med fokus på fremtidens indtjeningsmuligheder i autobranchen

GRUNDE TIL AT VÆLGE HUNTER UDSTYR

Vidste du at Hunter har flest OEM-godkendelser? Derudover er Hunters afbalanceringsmaskine Road Force Elite den eneste med vejtryksdiagnose. Hunters værkstedsudstyr er med god grund ofte dyrere end andet udstyr på markedet. Den innovative teknologi i Hunters maskiner, skaber bedre arbejdsrutiner og udstyret giver åbenlyse anledninger til mersalgsmuligheder.

DET BETYDER EL-KØRETØJERNE FOR DIT VÆRKSTEDSUDSTYR

Antallet af el-køretøjer stiger på de danske veje, og det samme gør sig derfor gældende på autoværkstederne. Men hvad betyder det for værkstedsudstyret?

De mange el-biler har både betydning for hvilke opgaver du får, hvordan du løser dem og hvilket udstyr, du bruger.

Kontakt vores specialister

Lars Bærentsen

Syd-, Sønderjylland og Fyn
Lars Bærentsen
Distriktschef
+45 20 51 70 27
lars.baerentsen@wuerth.dk

Kim Hansen

Midtjylland
Kim Hansen
Distriktschef
+45 21 99 60 57
kimhansen@wuerth.dk

Ruben Højgaard

Nordjylland
Ruben Højgaard
Distriktschef
+45 29 17 05 12
ruben.hoejgaard@wuerth.dk

John Petersen

Nordsjælland og København
John Petersen
Distriktschef
+45 21 27 94 57
john.petersen@wuerth.dk

Jannich Trane

Midt- og Sydsjælland
Jannich Søfeldt Trane
Distriktschef
+45 25 44 43 55
jannich.trane@wuerth.dk

Jan Van de Locht

Danmark (Hunter)
Jan Van de Locht
Distriktschef
+45 40 14 73 58
jan.locht@wuerth.dk

Showroom
Brugtbørs