Kun for erhvervsdrivende  
Grunde til at vælge Hunter udstyr

Grunde til at vælge Hunter udstyr

Hunter har flest OEM-godkendelser

Hvis du vælger værkstedsudstyr med en OEM-godkendelse til det (eller de) bilmærker, dit autoværksted servicerer, så er du sikker på, at udstyret har en blåstempling fra bilproducenten.

Hvad er en OEM-godkendelse? Og hvad betyder det for dit værkstedsudstyr?

Fremtidssikret udstyr

Der kommer flere og flere el-biler på vejen og dette stiller krav til udstyret på dit autoværksted. Hunter er kendt for deres innovative tilgang og evne til at udvikle udstyr med fremtidssikret teknologi. Hunter Quick Check Drive er et godt eksempel på udstyr som er fremtidssikret. Sporing og dækdybde er nemlig netop de problemstillinger autoværkstederne vil blive stillet overfor i kølvandet på el-bilernes indtog på vejene.

Antallet af el-biler stiger på autoværkstederne. Men hvad betyder det for det værkstedsudstyr, du bruger?

En investering som hurtig er tjent hjem

En investering som hurtig er tjent hjem

Hunter værkstedsudstyr er med god grund ofte dyrere end andet udstyr på markedet. Den innovative teknologi i Hunters maskiner, skaber bedre arbejdsrutiner, som betyder at du vil spare tid i hverdagen. Udstyret giver åbenlyse anledninger til mersalgsmuligheder og redskaber til at give en endnu bedre kundeoplevelse.

Hvornår er en Hunter maskine tjent hjem og kan det betale sig for dit værkstet?

Afbalancering med vejtryksdiagnose

Road Force Elite er den eneste afbalanceringsmaskine som udfører simuleret vejsidetryk. Vejtryksdiagnose er en ekstra dimension, som ved at simulere vejtrykket identificerer, om der er hårde punkter i dækket.

Men er vejtryksdiagnose vigtigt når jeg vælger afbalanceringsmaskine? Her finder du 6 tips du kan bruge som tjekliste, når du kigger på en ny afbalanceringsmaskine.

Få vejledning om Hunter udstyr

Det er vigtigt, at du vælger den helt rigtige udstyr til dit værksted. Hos Würth kan du få en uforpligtende snak om, hvilken løsning, der bedst passer til dit værksted.

En investering i fremtiden

Kia Jørgen Hansen Biler valgte Hunter Quick Check-løsning, selv om den var noget dyrere end alternativet. Til gengæld er den også både bedre og fremtidssikret.