Kun for erhvervsdrivende  
Terrasser: Al vores viden samlet ét sted

Terrasser: Al vores viden samlet ét sted

Vi har samlet al vores viden om terrasser her på siden. Uanset om du søger en guide til påføring af terrasseolie, behandling af terrassebrædder eller ønsker en oversigt over kvalitetsprodukter til træbeklædning, er du kommet til det rette sted.

 


ASSY® PLUS terrasseskrue

ASSY® Plus er en special terrasseskrue, der sikrer dig en flot finish ved undersænkning af terrassebrædder. Den specialudviklede terrasseskrue besidder desuden den store fordel, at den ikke flækker træet, heller ikke ved iskruning tæt på terrassens kanter, hvor det ofte kan være svært at undgå.


Spar du tid, når du bygger fundamentet

Når du bygger fundamentet, er der 2 tidsrøvere, som du kan fjerne fra processen, så du bliver hurtigere færdig.


Guide til påføring af terrasseolie

Guiden består af 4 trin og tager udgangspunkt i, hvordan du bruger hårdttræsolie fra Würth. Du får også et overblik over anbefalede produkter.


Kvalitetsprodukter til træbeklædning

Træ- og bygspecialister har sammensat en oversigt, der rummer alt det du skal bruge til udførsel af træbeklædning, så du kan koncentrere dig om at udføre opgaven sikkert og hurtigt


Behandling af terrassebrædder

Würths erfarne træ- og bygspecialister har sammensat en tjekliste med produkter til behandling af terrassebrædder, der er relevante for dig, der professionelt arbejder med efterbehandling af terrasser

 

Mere end 50.000 kvalitetsprodukter

Med et stort produktudvalg og adgang til produktviden kan du løse dine arbejdsopgaver bedst muligt.