Kun for erhvervsdrivende  

Dæk & afbalancering

Tilbyd dine kunder effektiv afhjælpning af vibrationer og sidetræk, så de opnår bedre komfort og køreoplevelse. Dæk- og afbalanceringsmaskiner fra Würth har mange OEM-godkendelser og opfylder alle behov. Med det rette udstyr kan du øge produktiviteten, spare tid og opnå gode resultater første gang - hver gang - og du undgår reklamationer og spildt arbejde på problemhjul. Med andre ord: Du øger din indtjening og gør dine kunder endnu gladere.

 

Hunter TRC1E Rev

Hunter TCR1H Revolution

Fuldautomatisk dækapparat, der forenkler arbejdsprocessen ved montering og demontering af dæk

  • Placer blot hjulet og indikér fælgkantens placering. Tryk på fodpedalen én gang og Revolution udfører opgaven

Art.nr. W340 700 100

Dækapparatet er med indbygget kamerafunktion, der optager og gemmer alle dækskift. Den har også automatiske hjælpearme, trinløs invertermotor og polymerhoved med automatisk næb (dækjernsfri). Se alle produkterne og fordelene ved Würth Værkstedsudstyr.

 

Hunter RFE 20

Hunter RFE 20

  • Reducer omkostninger til afbalanceringsvægte med Hunter SmartWeight teknologi
  • Høj præcision takket være simulering af det vejtryk, der opstår under kørslen – det kan ingen andre maskiner på markedet
  • Ergonomisk korrekt med integreret hjulløfter

Art.nr. W343 701 020

Würth er dansk eneforhandler af Hunter, der er kendt for sine prisvindende og innovative produkter. Med markedets bedste afbalanceringsudstyr fra Hunter kan du tilbyde dine kunder effektivt at afhjælpe problemer forårsaget af vibrationer, sidetræk og ubalance. Se alle produkterne og fordelene ved Würth Værkstedsudstyr.

 

Derfor er Hunter afbalanceringsmaskiner unikke

  • Når du starter maskinen, foretages en komplet diagnose helt automatisk
  • Maskinen scanner hjulet og identificerer automatisk størrelse, type, indpresning, antal eger mv., hvorefter hjulet afbalanceres, og der samtidig testes med vejtryk og sidetræk
  • Du får en fuld diagnose på alle hjul og sikkerhed for, at ingen dæk kører med for højt vejtryk og skaber dårlig køreoplevelse
  • Med sidetræksfunktion kan du i Nm måle, hvor meget hvert enkelt hjul trækker til siden og herefter gemme alle hjulenes data og bede maskinen om at placere hjulene med mindst muligt sidetræk
  • Ved brug af simuleret vejtryk måles vejtryk og sidetræk på hvert enkelt hjul, og defekte dæk diagnosticeres før de rammer vejene – det giver sikkerhed for, at der ikke kommer reklamationer på dine dæk
  • Reducer dit forbrug af vægtklodser med op til 40 % i forhold til traditionel afbalancering

 

Sådan reduceres forbruget af vægtklodser med op til 40 %

Sådan reduceres forbruget af vægtklodser med op til 40 %

En traditionel afbalancering vurderer balanceforhold baseret på fastsatte reguleringsvægtværdier for en samlet ubalance. Med Hunter anvendes de aktuelle statiske og dynamiske kræfter til diagnose af den direkte kilde til vibrationsproblemerne. Derfor har du brug for færre vægtklodser.

Ring mig op

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med hvilke afbalanceringsmaskiner og dækskiftere, der matcher dit behov? Kontakt os på telefon 79 32 32 32 eller udfyld nedenstående kontaktformular og så ringer vi dig op.

Effektiv problemløsning med få ressourcer

Med dækskiftere og afbalanceringsmaskiner fra Würth sparer du tid og får gode resultater. Det frigiver tid til at løse flere opgaver, så du øger din indtjening.

(Endnu) større kundetilfredshed

Mindre ventetid ved dækskifte og afbalancering, problemet er løst og en klart bedre køreoplevelse. Dét giver tilfredse kunder.

Mindre udgifter til afbalanceringsklodser

Ved afbalancering af 4 biler om dagen kan det samlede årlige forbrug af afbalanceringsklodser reduceres fra ca. 25.000 kr. til ca. 15.000 kr. Hvor meget kan du spare?