Kun for erhvervsdrivende  

Dæk & afbalancering

Tilbyd dine kunder effektiv afhjælpning af vibrationer og sidetræk, så de opnår bedre komfort og køreoplevelse. Dæk- og afbalanceringsmaskiner fra Würth har mange OEM-godkendelser og opfylder alle behov. Med det rette udstyr kan du øge produktiviteten, spare tid og opnå gode resultater første gang - hver gang - og du undgår reklamationer og spildt arbejde på problemhjul. Med andre ord: Du øger din indtjening og gør dine kunder endnu gladere.

Hunter maskiner

Würth er dansk eneforhandler af Hunter, der er kendt for sine prisvindende og innovative produkter. Med markedets bedste afbalanceringsudstyr fra Hunter kan du tilbyde dine kunder effektivt at afhjælpe problemer forårsaget af vibrationer, sidetræk og ubalance.

Hunter afbalanceringsmaskine,
GSP 9223 TOUCH

eCal™ selvkalibrering sikrer fuld nøjagtighed. Med SmartWeight system og AutoClamp pneumatisk opspænd.

Art.nr. W343 710 223

Inklusiv standard dobbelt konussæt

Få mere at vide / kontakt mig

Hunter afbalanceringsmaskine,
SmartWeight Pro®

SmartWeight Pro® har indbygget laserpointer med drejeknap, som sikrer korrekt placering af vægte. Med SmartWeight-system og SpeedClamp.

Art.nr. W343 701 070

Eksklusiv hammhead, hjulløfter og printer

Få mere at vide / kontakt mig

Hunter afbalanceringsmaskine,
RFE20

Verdens hurtigste diagnose afbalanceringsmaskine. Med udvendig scanner, der scanner hjuldimentioner, type, eger og hjulprofil. Laver lynhurtig afbalancering og optimering med vejtryk og træk i en arbejdsgang. eCal selvkalibrering sikrer fuld nøjagtighed.

Art.nr. W343 701 020

Eksklusiv hammhead, hjulløfter og printer

Få mere at vide / kontakt mig

Hunter dækskifter,
TCA 34

Fuldautomatisk dækjernsfri dækskifter med brugervenlige og hurtige funktioner.

Med chokfyldesystem, centeropspænd og integreret hjulløfter.

Art.nr. W340 700 034

Få mere at vide / kontakt mig

Hunter dækskifter,
TCR1H Revolution®

Fuldautomatisk dækskifter med enkel arbejdsproces, der gør maskinen nem at betjene og mindsker tidsforbruget. Indbygget hjulløft fra fronten, automatiske hjælpearme og trinløs invertermotor. Inklusiv "Walk Away" funktion, som gør det muligt at spare op til 57% tid. Indbygget kamerafunktion, der optager og gemmer alle dækskift. Den nyeste model er bl.a. opgraderet med en hydraulisk spindel, som sikrer et stærkt og præcist opspænd af hjulet.

Art.nr. W340 700 100

Få mere at vide / kontakt mig

Hunter dækskifter,
TCX 57

Med automatisk svingarmstårn, dækløftefinger og hoved til dækjernsfri dækskift. Med dobbeltvirkende dækaftrykker med memory effekt, selvcentrerende kløer med luft, chokfyldesystem og BPS-multifunktionel hjælpearm.

Art.nr. W340 700 575

Få mere at vide / kontakt mig

Würth maskiner

Würth originalt dækudstyr sikrer hurtig og effektiv dækmontage og afbalancering. Vores specialister inden for området er altid klar til at vejlede dig og demonstrere gerne maskinerne i vores showroom i Kolding eller Rødovre.

Würth afbalanceringsmaskine,
WB 285 BR

Automatisk og brugervenlig afbalanceringsmaskine til dynamisk og statisk balancering af dæk og fælge. Brugervenligt målesystem, 4 programmer til letmetalfælge og selvkalibrering/selvdiagnose.

Art.nr. W343 210 200

Inkl. standard ensidet konussæt

Få mere at vide / kontakt mig

Würth afbalanceringsmaskine,
WB 301

Automatisk og brugervenlig afbalanceringsmaskine til dynamisk og statisk afbalancering af hjul. Med programmer til letmetalsfælge og selvkalibrering/selvdiagnose.

Art.nr. W343 200 300

Inkl. standard ensidet konussæt

Få mere at vide / kontakt mig

Würth dækskifter,
WTM 850

Parallegramtårn muliggør placering tæt til bagvæg. Canter opspænd og "Leverless" afmontering.

Art.nr. W340 600 850

Eksklusiv hjulløfter

Få mere at vide / kontakt mig

Würth dækskifter,
WTM 900

To laserpointere til indstilling af hjulstørrelse og er berøringsfri med "Leverless" hoved.

Art.nr. W340 600 900

Inklusiv hjulløfter

Få mere at vide / kontakt mig

Würth dækskifter,
SL 22 Semipro

Dual assist hjælpearm med trykfod, nedtrykkerrulle og løftetallerken. Tilt tårn, dobbeltvirkende dækkant-presser og universal hoved til standard- og lavprofildæk.

Art.nr. W340 600 022

Få mere at vide / kontakt mig

Würth dækskifter,
WTM 511

Fuldautomatisk dækskifter med pneumatisk vipbart tårn og 2 hjælpearme. Fodpedal med trinløs invertermotor og håndbetjent dobbeltvirkende sidemonteret dækløsner. Med 4-cylinder opspænd, der sikrer et stærkt greb så hjulet ikke skrider.

Art.nr. W340 600 511

Få mere at vide / kontakt mig

Derfor er Hunter afbalanceringsmaskiner unikke

  • Når du starter maskinen, foretages en komplet diagnose helt automatisk
  • Maskinen scanner hjulet og identificerer automatisk størrelse, type, indpresning, antal eger mv., hvorefter hjulet afbalanceres, og der samtidig testes med vejtryk og sidetræk
  • Du får en fuld diagnose på alle hjul og sikkerhed for, at ingen dæk kører med for højt vejtryk og skaber dårlig køreoplevelse
  • Med sidetræksfunktion kan du i Nm måle, hvor meget hvert enkelt hjul trækker til siden og herefter gemme alle hjulenes data og bede maskinen om at placere hjulene med mindst muligt sidetræk
  • Ved brug af simuleret vejtryk måles vejtryk og sidetræk på hvert enkelt hjul, og defekte dæk diagnosticeres før de rammer vejene – det giver sikkerhed for, at der ikke kommer reklamationer på dine dæk
  • Reducer dit forbrug af vægtklodser med op til 40 % i forhold til traditionel afbalancering

 

Sådan reduceres forbruget af vægtklodser med op til 40 %

Sådan reduceres forbruget af vægtklodser med op til 40 %

En traditionel afbalancering vurderer balanceforhold baseret på fastsatte reguleringsvægtværdier for en samlet ubalance. Med Hunter anvendes de aktuelle statiske og dynamiske kræfter til diagnose af den direkte kilde til vibrationsproblemerne. Derfor har du brug for færre vægtklodser.

Ring mig op

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med hvilke afbalanceringsmaskiner og dækskiftere, der matcher dit behov? Kontakt os på telefon +45 79 32 32 32 eller udfyld nedenstående kontaktformular og så ringer vi dig op.

Kunde vil gerne høre mere om dæk og afbalancering

Udfyld formularen og bliv ringet op

Effektiv problemløsning med få ressourcer

Med dækskiftere og afbalanceringsmaskiner fra Würth sparer du tid og får gode resultater. Det frigiver tid til at løse flere opgaver, så du øger din indtjening.

(Endnu) større kundetilfredshed

Mindre ventetid ved dækskifte og afbalancering, problemet er løst og en klart bedre køreoplevelse. Dét giver tilfredse kunder.

Mindre udgifter til afbalanceringsklodser

Ved afbalancering af 4 biler om dagen kan det samlede årlige forbrug af afbalanceringsklodser reduceres fra ca. 25.000 kr. til ca. 15.000 kr. Hvor meget kan du spare?