Totalleverandør: Fra etablering og værkstedsindretning til service

Når du kommer rigtigt i gang med at etablere og indrette værkstedet, kan du spare tid og penge ved ikke at skulle lave noget om. Selv små fejl kan vise sig at få stor betydning. Kniber det for eksempel med pladsen, kan vi hjælpe dig med at flytte rundt på dit udstyr, så dit værksted igen bliver en effektiv arbejdsplads med optimale arbejdsprocesser.

Tag gerne fat i din sælger for at få tilsendt en referenceliste.

Når du samarbejder med os, får du:

✔ Input til, hvad der skaber størst vækst i din virksomhed - vi ser det som vores vigtigste opgave at udfordre dig

✔ Et funktionelt design, der fungerer i praksis

✔ Én samarbejdspartner til både planlægning, levering, montering og igangsættelse - vi tilbyder bl.a. løbende uddannelse, vejledning og service

1 - Planlægning: Fra planlægning til finansiering

Jo tidligere vi er med i processen, jo mere gennemtænkt et resultat kan vi bidrage med. Derfor kan du med fordel inddrage os allerede, når du planlægger din nye etablering.

Du får:

  • Design og funktionalitet, der sikrer dit værksted ikke kun fungerer på papiret – vi ser dit værksted som en helhed og kan udbygge med koncepter og produkter
  • Tryghed – vi indgår gerne i byggeprojektgruppen og leverer støbetegninger til lifte, indretningsplaner og 3D-visninger
  • Mulighed for attraktive finansieringsaftaler

2 - Etablering: Indretning, der fungerer hver dag

Vi følger dine kunders adfærd og brancheudviklingen tæt og giver dig i etableringsfasen konkrete bud på, hvordan du bedst muligt fremtidssikrer dit værksted og udnytter potentialet for systematisk mersalg.

Du får også:

  • Gennemtænkt værkstedsindretning og en samarbejdspartner, der er eneforhandler af en lang række stærke brands og leverer alle koncepter og produkter
  • Sikring mod fejlinvesteringer baseret på vores erfaring og specialistviden om produkter, branche og marked
  • Intelligent, innovativt værkstedsudstyr og et optimeret workflow, der gør en positiv forskel for din bundlinje
  • Gode arbejdsbetingelser med ergonomisk korrekte løsninger

3 - Forretningsudvikling: Udnyt alle dine muligheder for merindtjening

Ofte ligger der et stort uudnyttet potentiale i at tilbyde dine kunder relevante tillægsydelser. Det er derfor én af vores vigtigste opgaver at udfordre dig på, hvad der skaber værdi i din forretning. Se her hvilke ydelser, der kan øge din indtjening.

Når du skal træffe beslutninger om nye investeringer i dit autoværksted, er det vigtigt at kunne træffe dem på det bedst mulige grundlag. Et besøg i vores demolokale kan hjælpe dig på vej. Her kan du i inspirerende og praktiske rammer få en demonstration af de nyeste produkter inden for værkstedsudstyr til undervogns- og hjuldiagnose. Vi tilbyder også skoling af dine medarbejdere i anvendelse af udstyret.

4 - Service: Undgå afbrydelser i din indtjening

Hos Würth kan du få en fast serviceaftale, hvor dit udstyr løbende bliver vedligeholdt, så du undgår afbrydelser i dit daglige arbejde.

Du får en samarbejdspartner, der kender dit udstyr til bunds og ved præcist, hvornår det er tid til et eftersyn og en årskontrol. Når dit udstyr jævnligt vedligeholdes, bliver dets levetid betragteligt forlænget, og det kan ses direkte på din bundlinje.

Vi tilbyder både reparation, lovpligtig service og montage.