Kun for erhvervsdrivende  
Würth værkstedsudstyr

Værkstedsindretning – alt fra afbalancering til sporing af bil

Würth Danmark er totalleverandør af værkstedsudstyr – med os får du nemlig en samarbejdspartner, der kan hjælpe dig med at totalindrette dit værksted. Det gælder alt værkstedsudstyr, men også alt det udenom, som er med til at sikre, du får værdi af din værkstedsindretning og dit værkstedsudstyr. Derfor står vi klar til at hjælpe dig med vejledning og uddannelse, og du kan tage os med hele vejen, når du står over for en stor eller lille etablering. Selv når værkstedsindretningen er færdig, kan du regne med os. Vi har nemlig et stærkt team af erfarne servicemontører, som blandt andet kan udføre det lovpligtige eftersyn af dit værkstedsudstyr.

Med værkstedsindretning fra Würth får du merværdi på dit værksted. Når du tager os med i hele din forretning, får du nemlig:

 • Værkstedsindretning fra den indledende skitse til etableringen er afsluttet, og værkstedet står færdigt
 • Kvalitetsudstyr til totalindretning af hele dit værksted
 • Faglig sparring og viden så du holder dit værksted godt kørende – både nu og i fremtiden

Hvilken værkstedsindretning giver dig værdi?

Det svar kan vi hjælpe dig med. Vi ser det nemlig som vores fornemste og vigtigste opgave at vejlede dig om, hvordan du får merværdi af dit værkstedsudstyr og din værkstedsindretning. Du kan derfor få sparring til, hvordan du eksempelvis øger din indtjening og kundetilfredshed. Det gælder også i fremtiden – du kan bruge os til at få vejledning om, hvordan dit auto- eller cargoværksted også fremover tjener penge og har tilfredse kunder.

Det kan eksempelvis være, hvilke nye serviceydelser du kan tilbyde for at øge din indtjening og give dine kunder endnu bedre service. Det kan også være vejledning i hvilket udstyr, der er bedst til at løse opgaver på fremtidens biler. Et eksempel er elbiler, der i stigende grad triller ind på værkstederne. Det stiller nye og mere komplicerede krav til dig og dit værksteds opgaveløsning, hvis bilen eksempelvis skal afbalanceres.

Med os som din samarbejdspartner er du garanteret en erfaren samarbejdspartner. Würth har nemlig flere års erfaring med at frigøre ressourcer og tilføre kompetencer til autobranchen. Det gælder også inden for værkstedsudstyr og værkstedsindretning. Du får desuden adgang til et stærkt team af specialister, der har mange års erfaring med at sikre værkstedsindretningen giver værdi.

I vejledningen af dig tager vi altid udgangspunkt i dit værksted og dets behov, så du får en løsning, der giver værdi for dig og dit værksted.

Optimer dine arbejdsprocesser

Spiltid. For stort ressourceforbrug. Længere ventetid for kunderne. Det er resultatet, hvis indretningen af dit værksted ikke afspejler de arbejdsopgaver, dit værksted løser i det daglige. Hvordan skal lageret placeres, så du og dine kolleger ikke skal bruge alt for meget tid på at finde det, I skal bruge? Hvor skal olieanlægget være, så det er lige ved hånden? Hvor skal du have din udsugning? Selv små ting har betydning for, at alt spiller på dit værksted.

Alt dette – og meget mere - kan vi vejlede dig om, så din værkstedsindretning understøtter dine arbejdsprocesser. Det reducerer din spildtid og dermed ressourcetrækket på arbejdsopgaver. Tiden, du får til overs, kan du bruge på at løse andre og flere opgaver til gavn for din bundlinje. Du løser også opgaverne hurtigere – det giver dig og dit værksted endnu mere tilfredse kunder, da deres ventetid bliver mindre.

Vidste du også, at den rigtige værkstedsindretning kan øge medarbejdernes tilfredshed? Læs om Ejner Hessels erfaringer med, hvordan et nyt værksted har øget medarbejdernes faglige stolthed.

Øg din indtjening

Når du tilbyder de rigtige serviceydelser og har kvalitetsudstyr til at løse opgaverne til UG kryds og slange, kan du øge din indtjening. Ta’ fat i os, hvis du gerne vil have sparring i forhold til hvilke ekstra serviceydelser, du kan tilbyde din kunder til gavn for din bundlinje.

Kvalitetsudstyr til din værkstedsindretning

Når du indretter dit værksted med udstyr fra Würth, får du udstyr i høj kvalitet, der er udviklet til dine behov og opgaver. Det gælder uanset, om du optimerer din værkstedsindretning med testbaner, afbalanceringsmaskiner, lifte eller noget helt fjerde.

Eneforhandler af Hunter

Würth er eksempelvis eneforhandler af udstyr fra Hunter. Hunter er et anerkendt brand, der er kendt for sine innovative produkter i høj kvalitet indenfor eksempelvis dækskiftere, afbalanceringsmaskiner og 4-hjulsudmåling. Udstyr fra Hunter er udviklet til at sørge for bedst mulige arbejdsprocesser, sikre opgaveløsning af høj kvalitet og har fokus på ergonomisk korrekte løsninger, så du passer godt på dine medarbejdere.

Samtidig udvikler Hunter kontinuerligt nyt udstyr, så auto- og cargoværksteder både nu – og i fremtiden – kan indrette værksteder med ”top of the class” værkstedsudstyr. Med dit Hunter udstyr følger blandt andet også adgang til HunterNet. HunterNet er både et administrationsværktøj og et værktøj til at give dine kunder relevante informationer.

Stærke leverandører

Vi har også en lang række andre stærke leverandører i ryggen – det gælder eksempelvis lifte fra J.A. Becker samt aircon og testere fra WOW. For dig betyder det, at du altid har adgang til det bedste af det bedste udstyr i dit værksted.

Bredt udvalg af værkstedsudstyr

Derudover har vi også et stort og udvalg, så du kan finde udstyr der matcher dine behov, ønsker og opgaver. Hos os finder du eksempelvis mere end 200 lifte – med andre ord har vi også en lift til dig.

Vi har et bredt og stort sortiment. For dig betyder det, at du kan indrette hele dit værksted og løfte alle dine opgaver med én leverandør. I vores produktsortiment finder du et stort udvalg indenfor:

 • Dæklinjer med dæk- og afbalanceringsmaskiner
 • Udsugning, ventilation, trykluft og olieanlæg
 • Quick-CheckTM testbaner med fuld dokumentation
 • Væske- og vaskeudstyr
 • Lifte, løfteudstyr og værkstedsgrave
 • Diagnose og udstødningsanalyse
 • Bremseprøvestande og bremseafdrejere
 • Aircondition
 • Karrosseri- og svejseværktøjer
 • Additiver
 • Bilpleje
 • Forbrugsartikler og håndværktøj
 • Sporeanlæg og undervognsdiagnose
Indret værksted med værkstedsudstyr

Indret dit værksted med møbler og inventar fra Würth

Hos Würth finder du også kvalitetsmøbler, der både er praktiske og i et eksklusivt design. Møblerne kan skræddersys til dit værksted og de behov, du har. I værkstedsskabene kan du integrere olie, trykluft og el, så du altid har det ved hånden, hvor og når du og dine kolleger skal bruge det. På den måde har du mindre spiltid – det er vigtigt på et travlt værksted.

 

Sporing af bil – optimer din kundemodtagelse

Vidste du, at du kan bruge din kundemodtagelse til at øge din indtjening og kundetilfredshed? Og det endda med få ressourcer? Se her, hvordan nogle af vores kunder har optimeret deres kundemodtagelse med blandt andet testbaner til gavn for blandt andet deres indtjening.

Når du tilbyder 4-hjulsudmåling på dit værksted, kan du:

 • Bruge mindre tid på at finde og løse problemet
 • Øge din indtjening ved at sælge skadesrapporten til forsikringsselskabet
 • Få (endnu mere) tilfredse kunder med hurtig og korrekt problemløsning

Ta’ godt imod dine kunder og øg din indtjening

Rigtig mange biler på de danske veje er ude af sporing – at tilbyde sporing af bil er derfor en oplagt mulighed for at øge din indtjening. Et vigtigt skridt på vejen er at installere sporeanlæg/4-hjulsudmåling i din kundemodtagelse. Sporeanlæg – også kaldt 4-hjulsudmåler – opleves af kunder som en ekstra god service. Det gælder også i de tilfælde, hvor alt er som det skal være og sporing af bil ikke er nødvendigt. Her har de nemlig fået en betryggende sikkerhed for, at sporingen er, som den skal være. De vil derfor køre tilfredse fra værkstedet med en god oplevelse i bagagen og derfor en grund (mere) til at vende tilbage til dit værksted igen og igen.

Selve tjekket er grundigt, det tager kun kort tid og du behøver ikke have en mekaniker på sidelinjen til at overvåge tjekket. Han eller hun kan derfor sagtens bruge sin tid på andre opgaver. Efterfølgende får du en grafisk og brugervenlig præsentation, som dit værksteds salgsmedarbejdere kan vise til dine kunder, enten elektronisk eller printet. Dine salgsmedarbejdere kan med andre ord bruge resultatet som et dialogværktøj med jeres kunder.

I de tilfælde, hvor bilen viser sig at være ude af sporing, kan du tilbyde dem at løse problemet til gavn for dine kunders køreoplevelse og for din indtjening. Det er altså en fordel for både dig og dine kunder.

4-hjulsudmåling apparat til salg

Vi har 4-hjulsudmåling apparat til salg – ta’ fat i os, hvis du gerne vil vejledes i det rigtige produkt til opgaven. Du kan også besøge os i vores showrooms, hvor du kan se værkstedsudstyr. På vores brugtbørs har vi skiftende udstyr – hold øje med vores brugtbørs efter 4-hjulsudmåling apparat til salg.

 

Indret med afbalanceringsmaskiner fra Würth

Dine opgaver med afbalancering af hjul forandrer sig. Komplicerede undervogne stiller nemlig i stadigt stigende grad krav til kørekomforten, hvilket øger kravene til afbalancering af dæk på dit værksted. Derfor får du hos os unikke løsninger og som de eneste på markedet kan vores afbalancering hjælpe med alle behov. Som de eneste kan vi hjælpe dig med at tilbyde afbalancering af hjul, der tjekker bilernes vejtryk og har mange OEM-godkendelser. Et grundigt tjek af dine kunders biler gør, at du får færre reklamationer.

Afbalanceringsmaskiner fra Würth

Hunter afbalancering

Hunter afbalancering er markedets bedste. Det skyldes, at det effektivt løser problemer med vibrationer, sidetræk og afbalancering. Du får også færre udgifter til afbalanceringsklodser. Det skyldes, at Hunter afbalanceringsmaskiner har SmartWeight-teknologi, der beregner placeringen af afbalanceringsklodserne. Du reducerer derfor dit forbrug af vægtklodser med op til 40% sammenlignet med traditionel afbalancering.

Det er også vigtigt at sætte sikkerheden højt, når du og dit værksted foretager afbalancering af dæk. Derfor er afbalanceringsmaskinerne med integreret hjulløfter, så du forebygger arbejdsulykker og nedslidning som følge af løft af store dæk.

Hvilket værkstedsudstyr du vælger, afhænger dog altid af dine behov og ønsker. Derfor tilbyder vi også afbalanceringsmaskiner, som ikke er fra Hunter, men som sagtens kan være gode maskiner til dine opgaver og krav. Kontakt vores specialister, hvis du har behov for vejledning i, hvilke afbalanceringsmaskiner du skal vælge til afbalancering af hjul på dit værksted.

Værkstedsindretning – fra etablering til færdigt værksted

Vi hjælper dig hele vejen, når du står over for etablering. Det gælder uanset om det er en mindre justering af din værkstedsindretning, etablering af helt nyt værksted, en ombygning eller måske en tilbygning. En mindre justering kan eksempelvis være, hvis du gerne vil have bedre arbejdsprocesser på dit værksted. Her kan vi hjælpe med en ny indretning af dit værksted, hvor eksempelvis dit udstyr står på en ny og mere effektiv måde i forhold til de opgaver, du løser i dit daglige arbejde.

Du kan bruge os som din samarbejdspartner fra de indledende tegninger til de første biler kører ind på dit nye værksted. Efterfølgende står vi klar på sidelinjen med vejledning i, hvordan du får det optimale ud af din nye værkstedsindretning. Vi kender også dit udstyr til bunds og kan derfor hjælpe dig med den efterfølgende servicering af dit udstyr.

 

Planlægning af din etablering

Brug os allerede i planlægningsfasen. Selv små ting har nemlig stor betydning for successen med dit færdige værksted. Hvad sker der eksempelvis, hvis udsugningen er placeret det forkerte sted? Gør brug af vores mange års erfaring – så undgår du, at der sker fejl i planlægningsfasen, som får betydning får dit færdige værksted.

Helt konkret kan vi hjælpe dig med 3D-tegninger, sparring og deltager naturligvis gerne i dialogen med entreprenøren, hvis du ønsker det.

Indretning tilpasset din hverdag

Dit værksteds indretning skal fungere hver dag. I etableringsfasen står vi klar med faglig sparring, så du eksempelvis undgår dyre fejlinvesteringer. Vi hjælper dig også med ergonomisk korrekte løsninger og effektivt arbejdsflow samt indretter dit værksted med fremtidssikret kvalitetsudstyr, der giver dig mersalgsmuligheder.

Bedst muligt udbytte af dine investeringer

En etablering er en stor og vigtig opgave. Derfor er det essentielt, at du bliver klædt godt på til at tage de rigtige beslutninger før og under etableringen. Du kan besøge vores showrooms i Kolding og Rødovre. Her kan du få en praktisk demonstration af de nyeste produkter inden for værkstedsudstyr. Derudover står vi naturligvis også til rådighed med vejledning i hvilket udstyr og hvilke serviceydelser, som skaber størst mulig værdi for dig og dit værksted.

Når værkstedet står færdigt…

… er vi der også. For os er opgaven ikke afsluttet, når udstyret er monteret. Vi ser det som vores vigtigste opgave at sikre, at du får værdi af dit udstyr og den nye værkstedsindretning. Det gælder også, når værkstedet skal tages i brug.

Servicemontørerne, der har monteret dit nye udstyr, vender eksempelvis gerne tilbage når behovet for eksempelvis lovpligtig service opstår.

Vi kender dit udstyr til bunds og kan derfor hjælpe dig med at sikre, at du kan holde dit værksted godt kørende. Velholdt udstyr er nemlig lig med udstyr, der har en lang levetid. Foruden at undgår dyre arbejdsstop, reducerer det også dine udgifter til nyt udstyr. Derfor kan du hos Würth få en fast serviceaftale, hvor vi foretager de nødvendige serviceeftersyn.

Du kan også regne med os, hvis du har brug for uddannelse og vejledning i, hvordan du anvender det nye udstyr bedst muligt.

Det er ikke nok, at udstyret er der – det skal også bruges (bedst muligt), så du får så meget værdi af din investering i det nye udstyr som overhovedet muligt.

Finansiering af din nye værkstedsindretning

Hos Würth kan du få hjælp til at finansiere dit nye værksted. Det kan både være små og store investeringer i eksempelvis nyt udstyr.

Hvis du vælger at lease hos os, får du blandt andet disse fordele:

 • Du kender de månedlige udgifter
 • Udstyret er forsikret
 • Du kan vælge at bruge pengene på andre ting. Det kunne eksempelvis være salgsfremmende aktiviteter, så du øger din indtjening
Finansiering af værkstedsindretning

Indret dit værksted med ORSY

Kender du ORSY? ORSY står for ORden og SYstem, og med konceptet kan du bruge færre ressourcer på din lagerhåndtering på eksempelvis dit værksted. ORSY består blandt andet af opmærkede reoler, så du nemt og hurtigt kan finde det, du skal bruge på dit værksted. Vi sørger for, at du altid har det, du skal bruge – intet mere, intet mindre. Din Würth sælger sørger nemlig for, at du har det, du skal bruge på hylderne. Det sker naturligvis i dialog med dig. Sælgeren kan blandt andet vejlede dig om nye produkter, der er ideelle til dine opgaver. Det gælder også, hvis du har produkter på hylderne, som du aldrig bruger. Så er der nemlig ingen grund til, at de optager pladsen på hylderne.

Alt i alt gør ORSY, at du skal bruge færre ressourcer på din lagerhåndtering. Det frigiver tid, som du kan bruge til andre opgaver. Læs mere om lagerhåndtering på værkstedet og på lageret.

P.S.: Vi kan også hjælpe dig med at sikre den bedst mulige sikkerhed på dit værksted. Vi kalder konceptet Safety at Work, og du får vejledning om sikkerhedsløsninger og –produkter til forebyggelse af ulykker, arbejdstøj, velfærd og kemihåndtering.

 

Ta’ Würth med i hele din forretning

Når du tager Würth med i din forretning, får du en komplet løsning til hele dit autoværksted. Det gælder ikke ”kun” værkstedsindretning og værkstedsudstyr, men du har også adgang til en lang række andre områder, der er relevante for dit fag og dit værksted.

 

Specialistviden til alle dine opgaver

Foruden specialister i værkstedsudstyr- og indretning får du hos Würth også adgang til specialister inden for blandt andet karrosseri, additiver, og bilpleje. De står altid klar til at give dig faglig sparring om eksempelvis produktvalg og arbejdsgange. Du kan blandt andet få besøg på dit værksted og få praktisk vejledning i, hvordan du løser dine klargøringsopgaver med det bedste resultat og færrest mulige ressourcer. Du kan også opdatere din faglige viden på et af vores kurser, som er målrettet dig, der arbejder i autobranchen. Kurserne indeholder praktiske opgaver, så du kan uden problemer kan få gavn af din nye viden, når du er tilbage på værkstedet. Du kan eksempelvis deltage i et salgskursus, hvor du lærer at sælge additiver og dermed øger dit værksteds indtjening.

Se mere på www.wuerth.dk/viden

Komplette koncepter: Additiver, bilpleje og karrosseri

Additiver er en fordel for dig, fordi du kan bruge det til at øge din indtjening. Det giver også tilfredse kunder, som efter brug af additiver får en renere motor, der både kører bedre og længere. Foruden additivspecialister og –kurser får du hos Würth også adgang til effektive additiver og markedsføringsmaterialer.

Bilpleje hos Würth er også et komplet koncept – det vil sige du også her får mere end ”bare” produkter. Du får produkter til ind- og udvendig behandling, kan få sparring fra bilplejespecialister, deltage i kurser og få markedsføringsmaterialer. Alt dette giver gode arbejdsprocesser, øget indtjening, gode resultater og lavere ressourceforbrug.

Endelig tilbyder vi også et karrosserikoncept, som består af specialistviden, kurser og produkter til alle arbejdsgange. Vi er til eksempel eneforhandler af Celette oprettersæt, som du også kan leje af os, samt

forhandler de højtspecialiserede karrosseriprodukter fra Wieländer & Schill, der blandt andet består af svejsere og nitteværktøjer.

Gode indtjeningsmuligheder med aircon og diagnose

Fejl på bilen og på aircon – det skaber problemer for dine kunders komfort og sikkerhed. Det gør diagnose og airconområdet til et oplagt og god mulighed for dig, der gerne vil øge din indtjening. Området er kompleks – derfor kan du få faglig sparring fra Würths motor- og additivspecialister, hvis behovet opstår.