Kun for erhvervsdrivende  

KERAMISK LAKFORSEGLING: HOLDBART RESULTAT – MED GARANTI

Keramisk lakforsegling giver spejlblank lak og et holdbart resultat. Men det er også en god ekstra indtjeningsmulighed for dig og dit værksted.

Hos Würth får du desuden op til 6 års garanti på behandlinger med keramisk lakforsegling.

Hvad er keramisk lakforsegling?

Kært barn har mange navne. Andre betegnelse for keramisk lakforsegling er eksempelvis Nano Coating, keramisk coating eller Nano lakforsegling. Uanset navnet dækker det over lakbehandling, der er kemiresistent og binder permanent. Keramisk lakforsegling er sværere at udføre end eksempelvis voksbehandling, men til gengæld holder den i flere år.

Hvordan virker keramisk lakforsegling?

Bilens lak har mikroskopiske porer, som over tid nedbrydes af f.eks. luftbårne kemiske forbindelser, skidt og fugleklatter. Det gør lakken mat og modtagelig for rustangreb. Det undgår du med keramisk lakforsegling, der giver ekstra god, langtidsholdbar beskyttelse af lakken.

Evershine

Hvorfor skal du tilbyde keramisk lakforsegling til dine kunder?

Keramisk lakforsegling er en ydelse, du kan tilbyde de bilejere, der gerne vil passe ekstra godt på deres bil. En behandling med keramisk lakforsegling er også med til at bevare bilens værdi. Det er en klar fordel ved et gensalg. Keramisk lakforsegling gør dine kunder endnu mere tilfredse, men det giver også dig og dit værksted en ekstra indtjeningsmulighed.

USP

Evershine – keramisk lakforsegling fra Würth

Hos Würth kan du få fordel af Evershine, der:

  • Giver spejlblank finish
  • Forhindrer snavs i at trænge ind i lakkens porer
  • Gør det lettere at holde lakken skinnende ren
  • Beskytter mod UV-stråling (afmatning), stenslag, ridser og andre brugsspor
  • Vandafvisende overflade
  • Beskytter mod syreskader

Sådan virker en behandling med Evershine

Under behandlingen trænger Evershines konserverende ingredienser ind i lakkens porer og forsegler dem med en meget blank og slidstærk overflade, der har en hårdhed på over 9H. Efter endt behandling er overfladen stadig fleksibel, lakken kan ånde, og både temperaturudsving og karrosseribevægelser under kørslen bibeholdes.

Få garanti på den keramiske lakforsegling

Hos Würth giver vi 3 eller 6 års garanti på den keramiske coating til biler, der er behandlet med Evershine og er til kontrol 1 gang om året. 3 års garanti gives til biler, der har fået 1 lag, mens 2 lag giver 6 års garanti. Efter endt behandling får din kunde et garantibevis.

Sådan kommer du i gang med Evershine

For at kunne udstede garantibeviser, skal du certificeres af en Würth specialist. Udfyld formularen – så ringer en af vores specialister dig op for at aftale et besøg på dit værksted, hvor du og dine kolleger kan blive undervist i Evershine.

Det tager ca. 1½ time at lægge Evershine på en mellemklassebil - forudsat at den er klargjort på forhånd.

Tørretid mellem påføring 1 og 2: 1 time.

Kør-væk-tid: 4 timer.

Gennemhærdet efter ca. 3 uger.

Produkter

Kontakt os

Kunne du tænke dig at vide mere om, så er du velkommen at skrive til os.