Kun for erhvervsdrivende

Ta’ Würth med på farten

Du bruger (garanteret) meget tid på sikkerhed på arbejdspladsen og på at have styr på blandt andet de fittings, du bruger til dine opgaver. Du er ofte på farten, og derfor skal du have løsninger, du kan tage med i din varebil og på byggepladsen. Af og til har du også brug få vejledning i, hvilke produkter og værnemidler du skal bruge til dine opgaver og sparring til korrekt opgaveløsning, så du er sikker på at overholde lovgivningen.

  • Hvordan får du mere viden, så du kan løse flere opgaver?
  • Hvordan bruger du mindre tid på dine opgaver forbundet med arbejdssikkerhed?
  • Hvordan får du orden og system i din lagerhåndtering?

 

Det får du med Würth

Dét kan vi hjælpe dig med

Du får adgang til specialister, der kan hjælpe dig med viden til praktisk opgaveløsning og med at overholde lovkrav om både passiv brandsikring og sikkerhed på arbejdspladsen. Vi kan også hjælpe dig med at skabe orden og system i din lagerhåndtering. Det betyder, at du:

✓ Kan udføre flere opgaver
Få viden om konkret opgaveløsning, så du kan tilbyde dine kunder hjælp med flere opgaver – naturligvis med et godt slutresultat

✓ Få styr på sikkerhed med få ressourcer
Sæt sikkerheden i system med vores sikkerhedskoncept, hvor vores sikkerhedsspecialister bl.a. kan vejlede dig i de rigtige løsninger tilpasset dine behov

✓ Få overblik og de rigtige produkter
Systematiser din lagerhåndtering (også i varebilen og på byggepladsen), så du altid har de rigtige produkter, hvor og når du skal bruge dem

Det siger kunderne

Hedensted VVS bruger Würth kemihåndtering, der er en del af sikkerhedskonceptet Safety at Work:

”Safety at Work er helt uundværlig for os, fordi der er meget at holde styr på i forhold til sikkerheden. Når vi skal have nye produkter, er det nemt at få papirarbejdet i orden, og vi ved, hvilke værnemidler, vi skal anvende”, siger Jens Palmelund, der ejer og driver Hedensted VVS.

Ta' Würth med og kombiner produkter med specialistviden

Vi har specialprodukterne til dine installationsopgaver. I vores online-shop finder du blandt andet håndværktøj, el-, akku- og trykluftværktøj samt produkter til installation, skær og passiv brandsikring. Når du køber et produkt hos Würth, får du vejledning med i købet.

Din sælger har en bred viden, og du kan også trække på vores specialister, der har specialiseret viden inden for hver deres område. Det kan eksempelvis være, at du har brug for vejledning i, hvilket brandsikringsprodukt, der er det rigtige til opgaven, og hvordan du skal bruge det, så det overholder lovkravene.

På den måde undgår du udgifter til at lave arbejdet om efterfølgende. Du kan også deltage i vores kurser, som eksempelvis gør det muligt for dig at udføre nye opgaver.

Vi er med i hele din forretning - og det sparer dig tid og penge

Effektiv sikkerhed i din virksomhed – også på farten

Få værnemidler, der matcher dine opgaver og dine kemiprodukter, opfyld sikkerhedskrav og spar tid. Alt dette får du med Würths sikkerhedskoncept.

Du kan naturligvis tage sikkerheden med på farten i en sikkerhedstaske eller et kemiskab, der eksempelvis kan stå i en container på en byggeplads.

Vi sørger for, at du har det, du skal bruge, så du ikke løber tør for kemi og værnemidler. Du har også adgang til opdaterede informationer i online portalen Würth Kemiarkiv, hvor du kan finde informationer om din kemi og dine værnemidler, inklusiv sikkerhedsdatablade.

P.S. Hvis du arbejder i højden, kan vi også hjælpe dig med faldsikring – inklusiv vejledning og eftersyn i vores butikker.

Læs mere om, hvordan du effektiviserer din sikkerhed.

 

Lagerhåndtering lige dér, hvor du skal bruge det

Hvor meget spildtid har du, når du skal bestille de rigtige produkter, få dem organiseret på dit værksted og i din bil samt holde styr på genbestilling?

Hvis du gerne vil nedbringe din spiltid, er ORSY svaret på dine udfordringer. I dialog med dig tager vi os af at skabe orden og system på dit lager.

Vi sørger også for, at du (altid) har de rigtige produkter på hylderne på lageret og i din varebil. Derudover hjælper vi dig med ikke at løbe tør, for det, du skal bruge.

ORSY består bl.a. af reoler og kufferter, som du – alt efter dit behov - kan installere på værkstedet, i en aflåst container på byggepladsen eller i din bilindretning.

Tjek lagerhåndtering på værkstedet eller find ud af mere omkring lagerhåndtering i bilen.