Kun for erhvervsdrivende  
Aktuelle kampanger og tilbud
 

POPULÆRE PRODUKTER TIL VÆRKSTEDET

Hos Würth ved vi hvor meget det betyder, at have de rigtige produkter lige ved hånden, når man arbejder.

I en travl hverdag, kan man dog godt glemme, at få fyldt lageret op med basis forbrugsprodukter, som f.eks. affaldssække, sæbe og aftørringspapir.

Værkstedet
dækskifte
 

KLar til DÆKSKIFTEsæsonen

Dækskiftesæsonen er ofte en travl tid på værkstederne, og derfor er det vigtigt at have det rette udstyr og værktøj lige ved hånden, så du nemt og effektivt løser dækskifteopgaverne og hjælper din kunde videre.

Würth har alt hvad du har brug for til løsning af alle typer dæk- og hjulopgaver.

 

INDRETNING AF ARBEJDSPLADSEN

Et rent og ryddeligt arbejdssted, hvor farlige arbejdssteder og -processer er tydeligt opmærket, og hvor medarbejderne har adgang til førstehjælpsudstyr og de nødvendige rense- og plejeprodukter er en forudsætning for, at arbejdet kan udføres sikkerheds-, sundheds- og miljømæssigt forsvarligt.

INDRETNING AF ARBEJDSPLADSEN
Arbejdstøj
 

GODT KLÆDT PÅ TIL ALLE OPGAVER

Hos Würth Danmark finder du et bredt udvalg af smart arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj.

I vores katalog ”Arbejdstøj & sko” kan du se et bredt udsnit af de mange muligheder, der er at vælge imellem. Her finder du både kendte designs og modeller og en række spændende nyheder.

 

Faldsikring

Hvis du arbejder i højden og falder ned, kan du komme meget alvorligt til skade. Sørg derfor altid for at bruge det rigtige udstyr, så fald undgås, eller så risikoen ved et fald minimeres. Der bør desuden altid medbringes udstyr, så redning i tilfælde af et fald kan ske hurtigt og effektivt.

Faldsikring
BREDT SORTIMENT AF ADDITIVER TIL BILEN
 

BREDT SORTIMENT AF ADDITIVER

Driftsikkerhed har høj prioritet både i industrien og for private bilejere, der i stigende grad kender fordelene ved at vedligeholde motoren. Würth tilbyder effektive rensemaskiner og additiver, som får motoren til at køre bedre. Produkterne sikrer også hurtigere problemløsning og frigør tid til andre opgaver.