Kun for erhvervsdrivende  
Certificeringer

CERTIFICERINGER I KVALITET, MILJØ OG ARBEJDSMILJØ

 

Det betyder vores certificeringer for dig

En certificering er en tredje parts uafhængige bedømmelse af et produkt, en proces eller en ydelse. For dig betyder vores certificeringer en sikkerhed for, at vi lever op til nogle specifikke krav. Eksempelvis har vi certificering ISO 9001, der er den internationale standard for kvalitetsstyring, som betyder, at du får ensartet, høj kvalitet, når du handler med os.

Certificeringen ISO 14001 angiver standarden for miljøledelse. Det betyder, at vi tager ansvar for at forhindre forurening af miljøet, og vi bruger det samtidig som et effektivt redskab til løbende at planlægge, gennemføre, følge op på og videreudvikle vores miljøstyringsprocesser

Med certificeringen ISO 45001 sikre vi, at have en høj standard i forhold til arbejdsmiljøet, hvor vi løbende laver forbedringer, så vi undgår arbejdsulykker og ingen medarbejdere nedslides i jobbet hos Würth Danmark A/S.

 

Würth Danmarks certificeringer

Achilles certifikat

Würth Danmark A/S er kvalificeret jf. Achilles Joint Qualification System til at må levere produkter og services til olieindustrien i Danmark og Norge.

Som medlem af Elretur tager vi ansvar for indsamling og behandling af vores elektronikaffald og batterier.

Batteri
bstteri
Wee
wee
Stop Papirspild

 

 

Stop Papirspild er en dansk mærkeordning, hvor vi som medlem forpligter os til at mindske vores forbrug af papir, til gavn for klodens ressourcer.