Kun for erhvervsdrivende  
Würth Danmark runder en milliard i omsætning

Stærkt samarbejde giver stærke resultater

19.01.2022 | Würth

Leveringsproblemer, råvaremangel, prisstigninger og mange andre udfordringer, der er fulgt i slipstrømmen af Corona, blokeringen af Suez-kanalen osv., gjorde 2021 til et udfordrende år for rigtig mange virksomheder.

Det har også været tilfældet hos Würth Danmark. Alligevel kan vi nu fejre, at vi i 2021 ansatte medarbejder nr. 600, og at vi for første gang rundede en milliard kroner i årsomsætning. Vi skylder derfor alle vores kunder, leverandører og samarbejdspartnere en STOR TAK for samarbejdet.

Forklaringen på, at Würth Danmark er kommet så flot gennem 2021, er ifølge adm. direktør Donny Moerkerk en stærk kombination af kompetente og engagerede medarbejdere, en virksomhedskultur, hvor man løfter i flok samt et langvarigt samarbejde med kunder og leverandører, hvor alle parter udviser respekt for hinandens forretning.

Donny Moerkerk

Donny Moerkerk fortæller: ”Som handelsvirksomhed er man naturligvis udsat i en markedssituation som den nuværende, og man er meget afhængig af at have en stærk forsyningskæde, fleksible samarbejdspartnere og kompetente medarbejdere, der kan navigere i de mange uvante udfordringer, som hver dag opstår. Det har vi alt sammen i Würth Danmark.”

Og han uddyber:

”Vores globale forankring i Würth gruppen, som på verdensplan består af mere end 400 selskaber, betyder i kombination med, at vi har nogle meget engagerede medarbejdere, og at Würth Danmark rent økonomisk er en bundsolid virksomhed, at vi både har haft netværket, ressourcerne og evnerne til at sikre vores varelager. Det har gjort, at vi har kunnet tilbyde vores kunder en meget høj leveringssikkerhed, siden det meste af verden lukkede ned for snart 2 år siden. Ikke helt så høj som under normale markedsforhold, men betydeligt højere end de fleste af vores konkurrenter.”

Samtidig understreger Donny Moerkerk, at Würth Danmarks tætte relationer til sine leverandører og kunder har haft afgørende betydning. Om det siger han: ”Det er, når markedet bliver presset, at man virkelig finder ud af, hvor vigtigt det er at have stærke relationer til både sine kunder, leverandører og andre samarbejdspartnere. I Würth Danmark har vi altid lagt vægt på at opbygge langvarige relationer, og det opnår man kun, hvis begge parter har respekt for, at den anden part også skal have værdi af samarbejdet, og når begge parter ved, at man kan regne med hinanden, også i de svære tider.”

 

Tror også på et stærkt 2022

Donny Moerkerk forventer også, at 2022 bliver et godt år for Würth Danmark:

”På nuværende tidspunkt kan vi desværre ikke se tegn på, at der er en normalisering af markedssituationen på vej, men eftersom vi er kommet så stærkt gennem 2021, har jeg fuld tillid til, at 2022 også bliver et godt år for os. Derfor kommer vi også til at fortsætte med at investere i at skabe yderligere vækst. Jeg regner fx helt sikkert med, at vi får brug for endnu flere medarbejdere, og at vi i år kan fejre åbningen af vores Würth butik nr. 40. Vores vækst betyder også, at pladsen på vores hovedkontor og lager i Kolding er ved at være trang, så det bliver vi nok også nødt til at få fundet en løsning på inden alt for længe”, slutter han.

Würth Danmark A/S forhandler markedets bredeste sortiment af befæstelsesmaterialer, værktøj, kemiprodukter, lagersystemer, værkstedsudstyr, personlige værnemidler og andet sikkerhedsudstyr til erhvervskunder i auto-, el-, vvs, metal- og træ/bygbranchen samt det offentlige. Salget sker gennem sælgere, et landsdækkende butiksnet og en webshop.

Virksomheden har hovedkontor og centrallager i Kolding, beskæftiger mere end 600 medarbejdere og har en årlig omsætning på over 1 milliard.

Würth Danmark A/S er en del af Würth-gruppen, som er repræsenteret i mere end 80 lande. På verdensplan beskæftiger Würth-gruppen mere end 80.000 medarbejdere.