FULD POWER OG FLEKSIBILITET
TIL DIT AKKU-VÆRKTØJ

 

Med konceptet Pick Your Power tilbyder Würth et bredt program inden for akku-værktøj med Würth MASTER-maskiner, som kan bruges med samme batteri inden for samme volt-klasse.

Batteriets kapacitet vælger du selv, så det passer til dine arbejdsopgaver. Du kan vælge mellem 12, 18 eller 28 volt-serien.

Kvaliteten er selvfølgelig i orden, og alle maskiner lever op til høje standarder i forhold til holdbarhed, funktionalitet og arbejdsmiljø.

Se de mange muligheder med Pick Your Power her.

 

 

STÆRK GARANTI UDEN REGISTRERING

 

De høje kvalitetskrav, maskinerne i Pick Your Power-konceptet er testet efter, betyder, at vi gerne giver 3 års garanti på dem.

Garantien ydes uden nogen form for registrering og er derfor uproblematisk at administrere. På batterierne giver vi et års garanti.

 

MASTERSERVICE

 

Skulle der trods den stærke kvalitet alligevel opstå problemer, henter, reparerer og returnerer vi din Würth MASTER-maskine inden for 6 arbejdsdage.

 

Hold dig opdateret her

 

Ønsker du at holde dig opdateret på, hvad der sker i Würth Danmark? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Her får du altid de seneste nyheder og tiltag med alt fra kampagner, tilbud og events direkte i din mailindbakke. Vi lover, at vi ikke sender dig alt for meget, og du kan derfor forvente at få nyt fra os 1 til 2 gange om måneden.

 

Nyhedsbrev ikon