Kun for erhvervsdrivende  
Arensbach

Det bedste alternativ til et fast undertag

Ask Arensbach har altid sværget til fast undertag af plademateriale. Årsagen er kvalitet og holdbarhed. Han vil ikke byde sine kunder det, han selv har set utallige gange: banevarer der er slidt i stykker.

Alligevel har han undersøgt mulighederne inden for lette undertag. Dette i en erkendelse af, at banevarer er hurtigere at montere, og det gør en stor forskel, når der bliver budt på projekter. ”Vi har brug for at optimere, hvor vi kan”, som han siger.

Ask Arensbach

I dag arbejder Arensbach Entreprise både med fast undertag og undertag af banevarer. Det gør de, fordi Ask Arensbach har fundet nogle banevarer, han kan stå inde for kvalitetsmæssigt og som har systemløsninger.

Eksempelvis har han valgt en armeret folie som dampspærre i stedet for en traditionel 0,20 plastfolie, og undertaget er en sømtæt version med dobbeltklæb i overlægget.

Kvalitet og holdbarhed er lige så vigtig, som det altid har været, men nu er der to alternativer: ”Rolls Royce modellen inden for undertag er et fast undertag.

Det næstbedste er det her”, siger Ask Arensbach om det undertag, som han arbejder med (Wütop® Thermo ND Plus).

Én leverandør og optimerede arbejdsgange

Ask Arensbach har valgt én leverandør af lette undertags- og damspærreprodukter: ”Det er nemt for svendene, når der arbejdes med det samme produkt på alle projekter. Det er også en måde at sikre kvaliteten og sikre, at der ikke sker fejl”, forklarer Ask Arensbach. På den måde tilfører han yderligere kvalitet til produkterne ved at optimere arbejdsgangene.

Ask Arensbachs begrundelser for at vælge én leverandør:

  • Det er nemt for svendene, for de skal ikke hele tiden sætte sig ind i nye produkter, og det sikrer kvaliteten
  • En vurdering af at have fundet det bedste produkt på markedet lige nu inden for dampspærre og undertagsfolier
  • Der medfølger en genetableringsgaranti, som modsat en almindlig produktgaranti også dækker arbejdstimer, stillads mv.
  • Arbejdsgangene er blevet optimeret, og der bliver i dag lavet undertag på den halve tid sammenlignet med et fast undertag
  • Godt overblik over tilbehørsprodukter
  • Würth er valgt for kvaliteten og ikke prisen
Citat

Nemt og hurtigt at arbejde med

De meldinger Ask Arensbach får fra svendene er, at de er glade for banevarerne. De er nemmere at arbejde med end de 2 x 1,2 meter plader, som de ellers skulle håndtere.

De navigerer efter krydser og streger i arbejdet med både undertag og dampspærre. ”Krydserne giver nemt overblik over længderne, og det er let at gå til og hurtigt at arbejde med”, er svend og tømrerlærling, Mathias Hoff og Magnus Bisgaard Schmidt, enige om.

Modsat andre typer af banevarer er det ikke nødvendigt med et fast underlag under en samling, og det er også en stor fordel, som sparer tid. En anden svend fremhæver de forskellige bredder på undertagsfolien som en god ting i det daglige arbejde med produkterne.

Tid til ordentlighed

I mødet med Arensbach Entreprise skinner det igennem, at kvalitet er en vigtig parameter. Og det handler ikke kun om produktvalg men også den måde tingene gøres på.

Tømrersvend Mathias Hoff siger fx: ”det er rart at der er tid til at gøre arbejdet ordentligt. Hovedmålet er at det skal være i orden. Så hellere skride lidt i tid”. Tømrerlærling Magnus Bisgaard Schmidt bakker op: ”Det er federe at lave noget ordentligt end at være på akkord, også selv om man kunne have tjent lidt mere”. De fremhæver desuden et godt kollegaskab hos Arensbach Entreprise.

Citat

Ask Arensbachs tilgang er, at tingene skal være i orden. Og hvis ikke, så bliver det rettet uden brok.

Arensbach Entreprise A/S renoverer, bygger om og bygger til i Aarhusområdet. Virksomheden blev stiftet i 2014 og er to gange kåret som ”Årets Tømrervirksomhed” (baseret på de kundeanmeldelser på www.anmeld-håndværker.dk).

Om genetableringsgaranti

Würth er bl.a. valgt for genetableringsgarantien. En almindelig produktgaranti dækker ikke arbejdstimer, modsat en genetableringsgaranti, som også dækker håndværkernes tid.

Genetableringsgarantien på hhv. 20 år og 30 år på undertaget og dampspærren.

Læs mere her

Om systemløsninger

Arensbach Entreprise bruger primer, folieklæber, tape og andre tilbehørsprodukter fra Würth. Derved opnås systemløsninger, som jf. almindelig teknisk fælles eje bliver igen og igen bliver nævnt som det bedste at anvende.

Systemløsninger sikrer kvaliteten samt at der kan udstedes en genetableringsgaranti.

Læs mere her

Om Arensbach Entreprise A/S

Arensbach har specialiseret sig i renoveringer, om- og tilbygninger i Aarhusegnen. Virksomheden er kåret som Årets Tømrervirksomhed i 2017 og 2019 og har været nomineret til prisen de seneste 5 år.

Blandt svende og lærlinge fremhæves, at der er et godt kollegaskab og sociale arrangementer.

Læs mere på arensbach.dk

Undertag: Nogle af de produkter der indgår i Arensbachs systemløsning

Damspærre: Nogle af de produkter der indgår i Arensbachs systemløsning