Kun for erhvervsdrivende  

HVORFOR SKAL DU VÆLGE EN LAGERAUTOMAT?

HVORFOR SKAL DU VÆLGE EN LAGERAUTOMAT?

Hvornår er en automat et godt valg? Og hvilke fordele har en automat for dig? Få svarene her

En lagerautomat er ligesom en slikautomat - bare med forbrugsvarer og værnemidler såsom handsker og slibeskiver. Med en automat på dit lager kan du automatisere dit materialeforbrug, og det har en lang række fordele for dig.

Hvornår skal du vælge en automat?

Hvilken opbevaringsløsning du bruger på dit lager, afhænger bl.a. af hvad du skal opbevare. En automat er et godt valg til bestilling og opbevaring af værdifulde forbrugsartikler, der skal bestilles med varierende tidsintervaller, og som er svære at skemalægge. Det skyldes, at du med en automat bedre kan administrere forbruget, og at automaten automatisk bestiller nye varer, når behovet opstår.

 

Hvilke fordele har en automat for dig?

Når du bestiller varer, koster indkøbsprocessen store mængder tid og penge for dig. Det er nemlig ikke kun varens pris, der påvirker udgifterne, men i høj grad også håndteringsomkostningerne. En løsning er en automat, der bestiller automatisk, så du sparer tid og penge på håndteringen. Med en automaten kan du spare op til 80% af produktets pris.

Den automatiserede bestilling gør også, at du ikke mangler det, du skal bruge. Når du mangler en vigtig forbrugsvare, kan du risikere, at dit arbejde går i stå, og at du må bruge uforudset tid på at skaffe det. Med andre ord kan du altså arbejde mere effektivt med en automat, der sikrer, at du har det, du skal bruge, lige der hvor du skal bruge det.

En udfordring er at have for lidt på lageret – en anden udfordring er at have for meget. En automat kan nedbringe dine udgifter til lageret, fordi du har de rigtige forbrugsartikler i den rigtige mængde. Vælg en leverandør, der – baseret på dine behov – kan vejlede dig om hvad og hvilke mængder, der skal i automaten. En automat registrerer desuden alle processer og baseret her på får du rapporter, som du kan bruge til at få overblik over dit forbrug, hvilke projekter produkterne er brugt til, og du kan lave løbende justeringer, hvis det er nødvendigt.

Endelig kan du undgå svind i dine omkostningstunge c-artikler. Med en automat med identifikation kan du nemlig se, hvem der bruger hvad og hvor meget samt begrænse hvem, der må bruge forbrugsartiklerne.

 

Overblik over dine fordele
 • Mindre tid og ressourcer til håndtering
 • Omfattende omkostningsindblik i dine c-artikler
 • Maksimal gennemsigtig proces
 • Identifikation af forbrug på varer af høj værdi
 • Løsning tilpasset dig
 • Automatisk ordrebestilling/opfyldning
 • Mindre svind
 • Kort afstand til forbrugsvarer
Færre omkostninger på grund af:
 • Mindre tidsforbrug og omkostninger til håndtering
 • Strømlinede processer
 • Fokus på dine kerneopgaver
 • Reduceret belastning på indkøbsafdeling
 • Færre fejl
 • Automatisk ordreproces
 • Optimeret opbevaring og lagerstyring

 

Vil du vide mere?

En ORSY® mat fra Würth opfylder alle fordele og skaber værdi i din virksomhed. Vil du høre mere om dine muligheder?

Udfyld formularen og så kontakter vi dig til en uforpligtende snak.

 

Nyeste artiker

Skal du arbejde med asbest?

21-05-2024Asbest kan gemme sig mange flere steder, end du måske tror. Hvert år er der danskere, som bliver alvorligt syge, selvom det er mange år siden, de var i kontakt med og indåndede asbeststøv. Det er derfor vigtigt at beskytte sig selv. Få mere viden om arbejde med asbest; både hvis du er arbejdsgiver og/eller arbejder med asbest i det daglige. Du får blandt andet et overblik over egnede værnemidler.

Læs mere

Hvilke systemer omfatter ADAS?

17-05-2024ADAS er en oplagt merindtjeningsmulighed. Men hvad dækker ADAS egentlig over?

Læs mere

4 gode råd til at fjerne og bearbejde svejsesøm

13-05-2024Med skiven kommer du igennem hele 3 trin i den samme arbejdsgang, og med 4 gode råd får du et godt slutresultat.

Læs mere

Nyhedsbrev

 

TIlmeld dig Nyhedsbrevet

Få fingrene først på eksklusive nyheder og skarpe tilbud! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå ikke glip af den nyeste viden.