Bilindretning: Din lagerhåndtering på farten

Skræddersyet totalløsning fra én leverandør

Med Würth Bilindretning får du en skræddersyet løsning med produkter i høj kvalitet til alle opgaver og behov. Vi kan levere så komplet en løsning, som du ønsker, så du kan frigøre ressourcer og fokusere på dine kerneopgaver.

Würth Bilindretning er en del af lagersystemet ORSY, der giver dig orden og system. Bilindretningen kan tilpasses næsten alle slags varebiler (bl.a. Mercedes, Fiat, Ford og Peugeot) og er kompatibel med ORSY systemkomponenter.

 

Fordele med Würth Bilindretning

Dine fordele

✔ Skræddersyet bilindretning og specialistviden, så din bilindretning passer til dine ønsker og giver dig effektive arbejdsprocesser

✔ Færre ressourcer brugt på lagerhåndtering: Du har det – og kun det – du skal bruge i bilen

✔ Sikkerheden sættes højt med gennemtestede moduler i høj kvalitet, der passer godt på dig under kørslen

✔ Nemt overblik over dit forbrug pr. bil

✔ Høj brugsværdi i det daglige arbejde og på lang sigt – elementerne er ergonomisk korrekt udformerede, har lav vægt og maksimal stabilitet

Personlig specialistvejledning så bilindretningen er tilpasset dit behov

Vores bilindretningsspecialister giver dig grundig vejledning og hjælper dig med at finde den bedste løsning til dit individuelle behov. De har fokus på detaljen i indretningen, så du udnytter pladsen optimalt og indretningen passer til dine arbejdsprocesser.

Specialisterne dækker hele landet og besøger dig, hvor du er og kan bl.a. tegne et indretningsforslag i et 3D-program og demonstrere bilindretning for dig i deres servicebil.

Vil du have et bud på en skræddersyet bilindretning?

Så giv vores kundecenter et kald på 79 32 31 70 .

Specialist vejledning

 

Ta’ sikkerheden med i bilen

Hvis du mangler overblik, risikerer du ikke kun, at du ikke kan finde værktøj og materialer, men også at tung last vælter under kørslen, eller at du får bøder pga. trafikfare. De enkelte produktdele, indretninger og al befæstelse fra Würth Bilindretning har derfor gennemgået omfattende crashtests hos både TÜV og DEKRA i Tyskland. Derudover har alle skinnesystemer sikrede udtræksværdier, og belastningen er angivet i skufferne.

Med Würth Bilindretning kan du også forbedre sikkerheden ved transport af specielle emner. Det er eksempelvis sikring af gasflasker under transport, spændestænger til store emner, holdere til patroner og spraydåser samt net til fiksering af løse genstande.

 

Gennemtestede produkter i høj kvalitet

Udviklingen af Würth Bilindretning er baseret på mange års erfaring med mange forskellige brancher og produkterne produceres i holdbare materialer i bedste kvalitet på moderne produktionsanlæg. Kvalitetsstyringssystemet er desuden certificeret iht. ISO 9001. Det er din garanti for materialer i høj kvalitet, der matcher dine arbejdsopgaver.

Bilindretning fra Würth passer også godt på miljøet: Pulverlakeringen er uden opløsningsmidler, og bundpladerne er lavet af genanvendelige ressourcer med den blå miljøengel, der er et tysk miljømærke.

Vil du også have en kemiløsning med på farten?

Dét kan vi også hjælpe dig med. Når du har en kemiløsning fra Würth, får du mulighed for at få et kemiskab med de kemiprodukter og værnemidler, du skal bruge. Du får også adgang til online portalen Würth Kemiarkiv, der giver dig opdateret kemidokumentation.

Kemiløsningen er en del af vores sikkerhedskoncept Safety at Work, og du kan også tage den med i bilen. Du har mulighed for at få en sikkerhedstaske med i bilen med det, du har brug for til dine opgaver. I kemiarkivet kan du også se informationer om taskens indhold.

Kemiløsning