Bilindretning og varevognsindretning

Bilindretning med Würth giver dig en skræddersyet løsning med produkter i høj kvalitet til alle opgaver og behov. Vi kan levere så komplet en løsning, som du ønsker, så du kan frigøre ressourcer og fokusere på dine kerneopgaver.

Varer og værktøj, der i værste fald vælter rundt i varevognen, er ikke en løsning, som frigør ressourcer hos dig, snarere tværtimod. Og du er nok også enig i, at det er knap så sikkert at køre rundt uden en bilindretning, som holder godt fast i dine varer og værktøjer. Derudover giver en nøje indrettet varevogn også et langt bedre overblik, så du bruger færre ressourcer på at finde det, du skal bruge. Bruger du (for) mange ressourcer på din lagerhåndtering?

Würth Bilindretning er en del af lagersystemet ORSY, der giver dig orden og system. Bilindretningen kan tilpasses næsten alle slags varebiler (bl.a. Mercedes, Fiat, Ford og Peugeot) og er kompatibel med ORSY systemkomponenter.

Bilindretning er ideelt for lagerhåndtering og værksted på farten og kan derfor være oplagt mulighed for en lang række af brancher og fagfolk som eksempelvis tømrer, elektrikere, VVS’er og blikkelslagere, smede og montører.

Perfekt bilindretning er ikke en standardvare

Dit køretøj skal indrettes, så det passer til dine arbejdsprocesser. Vælg derfor en totalløsning, der er mere end ’bare’ bilindretning, og som er skræddersyet til dig og dine behov. Selvfølgelig med individuel vejledning fra en af vores specialister.

✔ Skræddersyet bilindretning og specialistviden, så din bilindretning passer til dine ønsker og giver dig effektive arbejdsprocesser
✔ Færre ressourcer brugt på lagerhåndtering: Du har det – og kun det – du skal bruge i bilen
✔ Sikkerheden sættes højt med gennemtestede moduler i høj kvalitet, der passer godt på dig under kørslen
✔ Nemt overblik over dit forbrug pr. bil
✔ Høj brugsværdi i det daglige arbejde og på lang sigt – elementerne er ergonomisk korrekt udformerede, har lav vægt og maksimal stabilitet

 

Specialister i bilindretning

Indret varevognen med vores specialister

Har du brug for hjælp til, at vælge de rigtige moduler og materialer, eller har du blot brug for en mere generel vejledning inden for bilindretning? Vores bilindretningsspecialister står klar til at give faglig sparring.

Det er vigtigt for os, at du bliver mødt med en personlig vejledning med udgangspunkt i dit behov.

Mange detaljer i Würth bilindretning

Vores bilindretningsspecialister giver dig grundig vejledning og hjælper dig med at finde den bedste løsning til din bilindretning. De har fokus på detaljen i indretningen, så du udnytter pladsen optimalt og sørger for, at indretningen passer til dine arbejdsprocesser.

Specialisterne dækker hele landet og besøger dig, hvor du er og kan bl.a. tegne et indretningsforslag i et 3D-program og demonstrere bilindretning for dig i deres servicebil. Her har du også mulighed for at se og teste kvaliteten af materialerne og modulerne.

Ta’ sikkerheden med i (vare)bilen

Hvis du mangler overblik, risikerer du ikke kun, at du ikke kan finde værktøj og materialer, men også at tung last vælter under kørslen, eller at du får bøder pga. trafikfare. De enkelte produktdele, indretninger og al befæstelse fra Würth Bilindretning har derfor gennemgået omfattende crashtests hos både TÜV og DEKRA i Tyskland. Derudover har alle skinnesystemer sikrede udtræksværdier, og belastningen er angivet i skufferne.

Med Würth Bilindretning kan du også forbedre sikkerheden ved transport af specielle emner. Det gælder eksempelvis sikring af gasflasker under transport, spændestænger til store emner, holdere til patroner og spraydåser samt net til fiksering af løse genstande.

 

Vil du også have en kemiløsning med på farten og i bilindretningen?

Dét kan vi også hjælpe dig med. Når du har en kemiløsning fra Würth, får du mulighed for at få et kemiskab med de kemiprodukter og værnemidler, du skal bruge. Du får også adgang til online portalen Würth Kemiarkiv, der giver dig opdateret kemidokumentation som eksempelvis sikkerhedsdatablade.

Kemiløsningen er en del af vores sikkerhedskoncept Safety at Work, og du kan også tage den med i bilen. Du har mulighed for at få en sikkerhedstaske med i bilen med det, du har brug for til dine opgaver. I kemiarkivet kan du også se informationer om taskens indhold.

 

Gennemtestede indretningsmoduler i høj kvalitet

Udviklingen af Würth Bilindretning er baseret på mange års erfaring med mange forskellige brancher, og produkterne produceres i holdbare materialer i bedste kvalitet på moderne produktionsanlæg. De er desuden certificeret iht. ISO 9001. Det er din garanti for materialer i høj kvalitet, der matcher dine arbejdsopgaver.

Bilindretning fra Würth passer også godt på miljøet: Pulverlakeringen er uden opløsningsmidler, og bundpladerne er lavet af genanvendelige ressourcer med den blå miljøengel, der er et tysk miljømærke.

Solid og gennemtestet moduler

Flere serier til din bilindretning: Variabel- og modulserien

Indretningsmodulerne til varevognen tilbydes i to forskellige serier, og den valgte serie afhænger af dine behov og ønske om graden af bl.a. fleksibilitet.

  • Variabelserien er udført i aluminium, stål og plast. Serien kan tilpasses dine arbejdsopgaver ned til mindste detalje og dermed optimal udnyttelse af pladsen i din varebil. Det er en meget fleksibel løsning, der med lette materialer gør indretningen lettere og dermed sparer du brændstof.
     
  • Modulserien er udført i stål. Serien giver ekstrem styrke og maksimal lastevne, hvor der er behov for at transportere særligt tunge ting. Modsat variabelserien leveres færdige moduler klar til at samle og skrue sammen. Det er også mulig at flytte modulerne med over i din næste varebil.

 

Vil du høre nærmere om en pris for bilindretning?

Prisen for bilindretning afhænger dels af dine individuelle behov og dels af hvilket køretøj, du skal have indretningen til. Er du interesseret i at få listepriser for de forskellige basismoduler til din varevogn, kan du blive ringet op af en bilindretningsspecialist, der med udgangspunkt i dine behov, kan give dig et estimat. I den forbindelse, kan du også høre meget mere om vores fordelagtige aftaler for finansiering af bilindretningen.